Реклама
Реклама
Реклама

Трансфер Салоніки аеропорт (Халкідікі), Греція / Крит / Кіпр

Аеропорт Салоніки - один з найбільш завантажених у Греції

Аеропорт Салоніки - один з найбільш завантажених у Греції. Він обслуговує місто Салоніки і найпопулярніший в Греції материковий пляжний центр - Халкідікі. Розташований він в 18 км від центру міста Салоніки. Дістатися з аеропорту до міста Салоніки можна на рейсовому автобусі, на який в сезон велика черга. У Салоніках можна пересісти на автобуси далекого прямування, щоб дістатися до потрібного вам курорту в районі Халкідікі. В аеропорту ви також можете найняти таксі на стоянці або замовити машину за допомогою радіо-таксі. Поїздка до центру міста Салоніки займає близько 40 хвилин. Крім того, в аеропорту є кілька контор по оренді автомобілів. Кроєм ціна за оренду авто приготуйтеся заплатити за страховку.

Один з найбільш зручних і швидких способів дістатися з аеропорту Салоніки до потрібного вам готелю в Салоніках або в регіоні Халкідікі - бронювання трансферу. До ваших послуг більше 20 різних напрямків трансферу з / в аеропорт Салоніки. Завдяки сервісу Інти ви можете вибрати відповідний вид транспорту, замовити груповий або індивідуальний трансфер , А також дізнатися точну вартість поїздки прямо на сайті. На місці нічого доплачувати за трансфер - не потрібно! У вачуере на трансфер буде вказано що він повністю оплачений.

Приємної подорожі!

___ аеропорт Халкідікі Салоніки знаходиться в 13км від Thessaloniki. Для трансферу туристів, пасажирів вThessaloniki з Halkidiki Thessaloniki Airport є громадський транспорт і таксі, але ви зустрінете несподівані проблеми. Використовуючи для поїздки громадський транспорт, так, він дешевше ніж індивідуальний трансфер і таксі, але не сподівайтеся на будь-якої комфорт з вашим багажем. Використовуючи для поїздки таксі, таксі можуть бути набагато дорожче, ніж персональний трансфер. Intui пропонує вам швидке і зручне бронювання: в ваучері у вас буде номер телефону водія і після оплати у вас буде ваучер з докладними інструкціями по прибуттю: де і хто вас зустрічає, або як знайти водія або реєстраційну стійку. Бронювання трансферу з / в аеропорт Халкідікі Салоніки в різних напрямках: Геракіні , Paliouri , місто Салоніки , посидь , Псакудія , Toroni і Мармарас . Приємної подорожі! ###