Реклама
Реклама
Реклама

Професійна школа ріелтора В Одесі (з 2011 р)

Шановні колеги!

Асоціація Ріелторів Одеси і Одеської області
запрошує до Школи АРО і О!

Програма Школи АРО і Про буде відштовхуватися від Ваших питань і побажань! Ви можете вже їх залишити ТУТ -

Ви можете вже їх залишити ТУТ -

Тому саме від Вас залежить те, наскільки вона буде цікавою і корисною для Вас.

Починаємо навчання з курсу Тетяни Баді

«7 забійних продають текстів для зростання продажів
нерухомості і ріелторських послуг »

Продають тексти, презентації - це «бійці невидимого фронту», які працюють на Вас і приносять прибуток.

Більш того, які продають текстів та оголошенням не треба платити зарплату.

Ви їх написали - і можете використовувати знову і знову, змушуючи клієнтів з грошима шикуватися в черги!

Тетяна Бадя Тетяна Бадя

- копірайтер, редактор 60 ділових книг, господиня Студії продає контенту;

• Автор книги «101 порада по ефективній роботі з інформацією» і понад 140 статей (Cosmopolitan, Известия, Газета.Ру, Комсомольська правда, Добрі поради та ін);

• Автор методик навчання, визнаних в Росії на державному рівні (Мінекономрозвитку, Фонд «Сколково», Фонд соціального страхування та ін.);

МИ ХОЧЕМО, ЩОБ ЯКНАЙБІЛЬШЕ НАШИХ КОЛЕГ-РІЕЛТОРІВ ЗМОГЛИ ВІДВІДАТИ ЦЕЙ КУРС І ОТРИМАТИ ПЕРЕВІРЕНІ РІШЕННЯ ПО ЕФЕКТИВНОСТІ ріелторського бізнесу.

КУРС СТАРТУЄ 3 КВІТНЯ 2014 р О 12.00 І ВКЛЮЧАЄ 5 занять В РЕЖИМІ ОНЛАЙН - СЕМІНАРУ!

УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ - ЧЛЕНІВ АРО І Про І АСНУ - БЕЗКОШТОВНО!

ЗАПИСАТИСЯ НА НАВЧАЛЬНИЙ КУРС МОЖНА ТУТ -

Які об'єднують професіоналів!
РАЗОМ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!



28 лютого - 4 березня 2011 р Одесі пройшли сертифіковані курси і відбувся I-й випуск у відновленій «Школі ріелтора» на базі Інституту «Експертизи та Управління Власністю» під керуванням Козловської Ж.А. Навчання проводилося за курсом «Операції з житлової та нежитлової нерухомістю». Для читання лекційного і викладання практичного матеріалу були запрошені провідні фахівці ринку нерухомості Одеси, Севастополя, Черкас. За перший період занять пройшли навчання - 23 людини, яким будуть видані Свідоцтва. Наступні заняття в «Школі ріелтора» щодо підвищення професійного рівня плануються на червень 2011 р
Для ілюстрування навчального процесу були залучені фахівці з засобів масової інформації, фото- та відео-репортаж додаються.

Детальніше


11-15 липня 2011 р Одесі пройшли сертифіковані курси і відбувся 2-й випуск в Одеській Школі Ріелтора на базі Інституту «Експертизи та Управління Власністю» під керуванням Козловської Ж.А. Цього разу успішно пройшла навчання група з 24-х осіб, до якої увійшли співробітники різних агентств нерухомості і компаній міста: «Європа», «Афіна-ДТ», «Альфа Союз», «Класік», «ПАРТНЕР ЕСТЕЙТ».

Детальніше

З 11 по 15 липня 2011 року в Одесі пройшли курси і відбувся 2-й випуск учнів у професійній «Школі Ріелтора» на базі Інституту «Експертизи та Управління Власністю» під керуванням Козловської Ж.А. Цього разу успішно пройшла навчання група з 24-х осіб, до якої увійшли співробітники різних агентств нерухомості і компаній міста: «Європа», «Афіна-ДТ», «Альфа Союз», «Класік», «ПАРТНЕР ЕСТЕЙТ».

Програма навчання була складена таким чином, щоб і досвідчені ріелтори, і керівники відділів, підприємств мали можливість підвищити свій професійний рівень, систематизувати накопичені знання і досвід, а також могли прослухати цікаві для них теми. Зокрема, в перший день занять було проведено семінар на тему «Технологія продажів об'єктів комерційної нерухомості та інвестиційних проектів», де своїми досвідом і високопрофесійними знаннями ділився Ігор Балака (м.Харків, Генеральний директор ТОВ «ППФ« Крона », Голова комітету АФНУ з продажу бізнесу та інвестиційних проектів). Була зібрана аудиторія близько 40 чоловік, заняття пройшло досить ефективно, в обстановці великого інтересу й уваги з боку слухачів.

Хочеться відзначити, що завдяки старанням організаторів школи навчаються була надана рідкісна можливість в рамках даних курсів: прослухати виступ Артура Оганесяна. Їм були проведені: анонс свого МК ( «Ефективний продаж платної ексклюзивної ріелторської послуги власнику об'єкта нерухомості або за що ми беремо комісійні?»), Тренінг «Як побудувати стосунки з власником нерухомості?». Виступ пройшов в активному спілкуванні між лектором і слухачами: з непідробним інтересом ставили питання, приміряли на себе ситуації, ділилися враженнями.

Вже в 2-й раз (що приємно відзначити) в одеську школу приїхали поділитися своїм досвідом і знаннями такі професіонали як: Кіркіна І.А. (М.Черкаси), семінар і практикум на тему по психології в ріелторському бізнесі, і Апресов Г.Г. (провідний фахівець РН м.Севастополь). Він висвітлював тему «Правові основи ріелторської діяльности. Юридичний супровід операцій з нерухомістю ».

Також хочеться акцентувати увагу ще на один приємний момент: в рамках договору АФНУ з АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» на даних курсах і далі читання матеріалу, присвяченого іпотеці, проводитимуть представники кредитного відділу цього банку.

При проведенні занять для читання матеріалу були запрошені провідні фахівці з нерухомості м.Одеси: караджа Е. А., ТИМОЩИК І.П., Орлов Н. А., Трандафілов П. П. (менеджер АН «Прем'єр»), Обжелян С. Н. (Директор АН «Європа»).

Свідоцтва про успішне проходження курсів були видані в урочистій обстановці 21 липня на засіданні Круглого столу Президентом АСНУ Сергієм злидні.


9 - 11 квітень 2012 року - в Одеській Школі Ріелтора пройшли сертифіковані курси за програмою «Операції з житлової та нежитлової нерухомістю». Навчання пройшла група з 24 слухачів. В її складі представники різних агентств нерухомості і компаній міста і області: «Європа», «Директ», «Коммерсант», «Імперіал-777», «Кристал-Сіті», «Планета», «Фасад», «ПАРТНЕР ЕСТЕЙТ», "Новий будинок".

Детальніше

Викладацький склад був представлений фахівцями різних сегментів ринку нерухомості та інших суміжних ринків:

- Питання про проведення державної політики в сфері приватизації державного майна був висвітлений представником регіонального відділення Фонду гос.імущества України в Одеській області;

- Питання з юридичного супроводу та оподаткуванню операцій з нерухомістю представив Апресов Григорій Грантович - Член Ради АФНУ та сертифікаційної комісії АФНУ. Голова Ради РОС АСНУ і голова комітету з освіти та сертифікації РОС АСНУ. Суддя третейського суду РОС АСНУ і третейського суду Севастопольської Торгово-промислової палати. Юрист-менеджер АН «САРУШЕН». Автор серії книг для ріелтора: «Діалог з клієнтом», «12 аксіом ріелтора», м Севастополь;

- Основи психології. Організація діяльності і управління ріелторських фірм на ринку нерухомості - бліц - варіант представила Кіркіна Ірина Анатоліївна, Директор КА «Персонал», акредитований консультант програми ділових консультацій Європейського Банку Реконструкцій та Розвитку (ЄБРР), співавтор сертифікаційного курсу «Ріелтор-професіонал», м Черкаси ;

- Основи оцінки нерухомості. Методи оцінки. - Козловська Жанна Архипівна, Директор Інституту Експертизи та Управління Власністю, провідний оцінювач Українського товариства оцінювачів, член колегії Управління обласної ради з питань використання майна та приватизації, почесний член АФНУ. г. Одесса

- Найбільш прийнятні умови кредитування сучасного ринку представили співробітники «Банк Кіпру», г. Одесса;

- Питання земельного законодавства України висвітлили представники ТОВ «Імперіал-777» / ліцензована землевпорядна землеоціночна фірма / Кравченко Олена Ростиславівна - начальник відділу із землеустрою та оцінки землі ТОВ «Імперіал-777», г. Одесса;

- Маркетинг ринку нерухомості. Були запропоновані інноваційні діючі проекти: інтернет - портал «Ринок землі» представив Костецький Павло Євгенович, начальник відділу по роботі з нерухомістю фірми ТОВ «Імперіал-777», ТВ канал «ТVоя нерухомість» був представлений Стебельце Романом.


6 - 10 авуста 2012 року - З 6 по 10 серпня 2012 року в Одеській Школі Ріелтора пройшли курси 1-го ступеня навчання фахівців з нерухомості. У складі групи були представники різних агентств нерухомості і компаній міста і області: «Альтаїр-АС», «Моя Одеса», «Центр» (м.Южне), «Європа», «Афіна-ДТ», «Кристал Сіті», « ПАРТНЕР ЕСТЕЙТ », всього 18 слухачів.

Детальніше

Програма навчання була орієнтована на початківця ріелтора, складена таким чином, щоб була можливість отримати базові знання з ключових напрямків ріелторської діяльності. А для тих, хто вже не з чуток знайомий з професією ріелтора, систематизувати накопичені знання, поповнити свій багаж, а можливо, і, знайти і переосмислити відповіді на важливі питання «з чого почати», «що робити» і «як правильно», щоб був хороший результат. І судячи, за позитивними відгуками слухачів, які були дані в оцінку роботи викладачів, це було досягнуто в повній мірі.

Після закінчення курсів після контролю знань всім слухачам в урочистій обстановці були видані Свідоцтва про успішне закінчення навчання.