Реклама
Реклама
Реклама

"Аерофлот" багато на себе бере ": Три авіакомпанії претендують на міжнародні напрямки" Трансаеро ": Новини Накануне.RU

  1. "Аерофлот" багато на себе бере ": Три авіакомпанії претендують на міжнародні напрямки"...

"Аерофлот" багато на себе бере ": Три авіакомпанії претендують на міжнародні напрямки" Трансаеро "

Авіакомпанії "Ютейр", "Уральські авіалінії" і S7 подали заявки в міжвідомчу комісію при Мінтрансі РФ на міжнародні напрямки "Трансаеро".

Читайте також:

За словами гендиректора "Ютейр", заявка від бедствующего перевізника буде "дуже скромною". "Наша заявка на міжнародні напрямки" Трансаеро "дуже скромна, на кілька маршрутів. Це країни СНД", - сказав ТАСС Андрій Мартиросов.

Раніше заявки на отримання комерційних прав "Трансаеро" в міжвідомчу комісію Мінтрансу подали конкуренти "Аерофлоту" - авіакомпанії S7 і "Уральські авіалінії". Цей список може поповнитися авіакомпанією Red Wings.

Претензії авіакомпанії групи S7 більш серйозні. Перевізник подав заявку на виконання 24 міжнародних рейсів "Трансаеро"

"Ми подали заявку на 24 напрямки. Ми хочемо, щоб був чесний ринок. Якщо все дістанеться" Аерофлоту ", то це може відбитися на тарифах і в кінцевому підсумку на пасажирах. Я знаю, що в уряді не хочуть віддавати все "Аерофлоту", вважають, що треба по справедливості. Інші авіакомпанії теж подавали заявки ", - повідомила голова ради директорів" Групи компаній S7 "(куди входять авіакомпанії" Сибір "і" Глобус ") Наталія Фільов.

Як раніше писало Накануне.RU , Авіакомпанія "Трансаеро" збанкрутувала і з 1 жовтня закрила продаж квитків . Всі перевезення з початком до 15 грудня і закінченням після 15 грудня будуть анульовані. Основну частину зобов'язань з перевезення пасажирів взяла на себе авіакомпанія "Аерофлот".