Реклама
Реклама
Реклама

«ЖИВИ!» В Красноярську. Фітнес-розклад на липень

Ми перейшли в наступ: цього літа в Красноярську на острові Татиш посеред Єнісею стартувала серія міських фітнес-зарядок «підбадьоритися і ЖИВИ із задоволенням!». Відтепер займатися з нами можна не тільки віртуально, а й наживо.

© jv.ru

ru

«Татиш - це такий острів свободи в межах міста, - розповідає інструктор телеканалу" ЖИВИ! " , Що став першопрохідцем проекту. - Риболовля, велосипеди, прогулянки по лісу - все там. Ми облюбували асфальтований майданчик з невеликою естрадою і протягом години викладали всім присутнім ». За словами Олексія, було досить жарко - градуса +32, незгірш від, - але народ стійко тренувався і навіть примудрявся підбадьорювати при цьому тренера.

© jv.ru

Наступна фітнес-зарядка намічена на 13 липня. «Про те, як все пройде, я загадувати не люблю, - каже інструктор, яка вперше презентує свою авторську методику красноярці, - намагаюся жити сьогоднішнім днем. Зізнатися, лякають літаки, що літають внутрішніми рейсами, але це ж така спеціальна практика по протидії своїм фобій, правда? Тому лечу в Красноярськ з радістю ».

© jv.ru

У цю пору року в Красноярську дійсно жарко. Причина - різко континентальний сибірський клімат. «Мені спека не страшна, - сміється інструктор по Станіслав Рогачов , Який планує відвідати острів Татиш в кінці липня. - У Шаолиньском монастирі влітку температура підскакує вище 30 градусів. До того ж після фітнес-турів і, де до спеки приплюсовується стовідсоткова вологість, мені нічого не страшно. Можу і в тренуватися! »

© jv.ru

Організувати акцію «підбадьоритися і ЖИВИ із задоволенням!» Нам допомогли мультимедійний оператор «Мультіма» і Головне управління по фізичній культурі та спорту Красноярська. Тепер протягом усього липня раз в тиждень інструктори телеканалу будуть вести відкриті тренування для всіх бажаючих. В обов'язкову програму також входять конкурси (це можливість отримати пам'ятні призи для кожного приїхав в домовлений день та годину на острів Татиш), консультації тренерів та можливість підключитися до телеканалу «ЖИВИ!». Про те, як це було 6 липня, красноярські журналісти зняли. Ми подивилися - нам сподобалося.

© jv.ru

Розклад фітнес-зарядок «підбадьоритися і ЖИВИ із задоволенням!» На липень

13 липня - «Гнучку силу» представить Юлія Зайченкова

20 липня - зі Станіславом Рогачова

27 липня - з

Зізнатися, лякають літаки, що літають внутрішніми рейсами, але це ж така спеціальна практика по протидії своїм фобій, правда?