Реклама
Реклама
Реклама

Юрист з житлових питань

  1. Житлові спори легко вирішуються адвокатом по житлових справах
  2. Грамотне застосування закону - юрист по житлу
  3. оформлення дарчої
  4. Юридичні послуги по житлових справах

Житлові спори дуже актуальні в нашому сучасному житті. Це можуть бути суперечки між власниками і наймачами одній житловій площі, покупка або обмін, продаж нерухомості, всілякі суперечки з ЖЕКами, сусідами, самовільні прибудови та перепланування житлового приміщення і т.д.

Житлові спори легко вирішуються адвокатом по житлових справах

У будь-якому випадку, якщо у Вас виникли подібні питання, звертайтеся за   юридичною допомогою   до фахівця з житлових питань, житловому юристу У будь-якому випадку, якщо у Вас виникли подібні питання, звертайтеся за юридичною допомогою до фахівця з житлових питань, житловому юристу.

Навіть в такому, на перший погляд, не складному питанні, як суперечка між власниками і наймачами одній житловій площі можуть бути свої нюанси. Так, наприклад, якщо учасників часткової власності кілька, то для кожного законом України закріплено право розпоряджатися своєю долею на свій розсуд. Це означає те, що такий власник має повне цивільне право її заповідати, дарувати, продавати або здійснювати інші дії необмежені законом. Але в більшості випадків, при виникненні необхідності або бажанні такого власника здійснити подібні дії з'являються певні труднощі, для вирішення яких і працюють житлові юристи.

Описана ситуація відбувається при одноразовому володінні декількома громадянами однієї квартирою або приватним будинком, земельною ділянкою або будь-який інший нерухомої власністю. Найпростіша житлова консультація досвідченого юриста проінформує Вас, що права власників в цьому випадку рівні і захищаються законом України. І ніхто не має права не враховувати цього, а тим більше проводити будь-які дії з майном, не погодивши подібних дій з іншими власниками, що не заручившись їх згодою і підтримкою.

Грамотне застосування закону - юрист по житлу

Тільки юрист з житлових питань здатний розібратися в усіх тонкощах подібних справ. Грамотне застосування закону дозволить захистити Ваші житлові інтереси, а не прості емоції. Користуйтеся послугами юриста з житлових питань.

Візьмемо, наприклад, шлюборозлучний процес, коли у подружжя була в спільній власності двокімнатна квартира, набута в спільному шлюбі. після розлучення , Природно, колишнє подружжя не бажають жити разом. У подібному випадку необхідна консультація юриста по житловим проблемам для того, щоб кожен з подружжя визначив для спосіб правильного використання свого права. Виходом з такої ситуації може бути продаж спільної нерухомості і поділ виручених грошей порівну. В такому випадку виникає потреба в підписанні договору купівлі-продажу об'єкта конфліктуючими сторонами.
І тільки юрист з житлового права здатний надати компромісне рішення, при якому обидва учасники угоди прийдуть до цієї угоди і підпишуть договір. Адже в іншому випадку, угода просто не відбудеться - змусити тут ніхто не має права, необхідно тільки добровільна згода обох сторін.

Іншим варіантом вирішення згаданої проблеми може бути викуп одним із власників частки в іншого. При названих обставин, один з подружжя стає продавцем, а інший покупцем. На цьому етапі вкрай важливим буде юридичний супровід подібної угоди юристом з житлових питань.

При зриві названої угоди, питання можна вирішити і в судовому порядку. Оскільки законодавством гарантовано затребування власної частки в натурі, юрист з нерухомості зможе зажадати виплати частки з іншого власника. Тут можуть виникнути труднощі з оцінкою вартості частки, що обов'язково призведе до судової суперечки. Юрист з нерухомості допоможе своєму клієнтові відстояти інтереси в суді в максимально швидкі терміни, бо, як правило, судовий процес в подібних випадках може затягнутися на досить-таки тривалий термін.

оформлення дарчої

Звичайно, можна і оформити дарчу на власну частку другому власнику, але і це питання досить-таки не простий. Можна розділити згадану квартиру в рівній пропорції з обопільної мирному письмовою згодою, яке і допоможе Вам скласти і правильно оформити юрист з житлових питань.
Як Ви переконалися, питання подібного роду - не з легкого десятка. Адже навіть виписати з квартири в примусовому порядку без судового втручання неможливо. Наш юрист допоможе Вам ит в цьому питанні.

Законодавство України передбачив всі житлові права громадян і кожному власнику гарантується захист його прав і свобод. Ніхто не має права виписати його з квартири без рішення суду. Всі спірні питання розглядаються судом загальної юрисдикції на основі позовних заяв, які Вам і допоможе скласти юрист з житлових спорів.
Але якою б не складною була на Ваш погляд власна проблема, юрист з житлового права завжди поруч і готовий захистити Ваші права. Крім того, подібні питання можна вирішити і в прискореному темпі, тобто без втручання судових інстанцій, якщо Ви звернетеся до нас заздалегідь, і в цьому випадку консультація юриста з житлових питань допоможе Вам правильно оцінити ситуацію і вирішити спір мирним шляхом, не витрачаючи даремно гроші.

Юридичні послуги по житлових справах

Наші юристи з житлових питань надають юридичні послуги по нерухомості на будь-якій стадії ведення процесу. Професіоналізм юристів з житлових питань доводить, що здатний навіть в, здавалося б, безвихідної ситуації знайти єдино правильне рішення, яке не суперечить законодавству України.

Ми надаємо не тільки консультацію і юридичний супровід по всьому житлових питань, а й професійно проводимо будь-які етапи укладення подібних угод, які пов'язані з обміном, купівлею, продажем, розділом будь-якої нерухомості. Наші юристи представлять Ваші інтереси в суді з питань приватизації або інших спорах в паспортному столі і т.д .. Наші житлові юристи зможуть провести будь-яку експертизу документів, допоможуть в отриманні свідоцтва права на власність і нададуть реальну дієву допомогу у вирішенні питань, пов'язаних з будь-якою нерухомістю. Звертайтеся!