Реклама
Реклама
Реклама

Участь адвоката в цивільному процесі: курсові, дипломні роботи з Цивільним процесу на замовлення

Дипломні і курсові з Цивільним процесу

СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЗАМОВИТИ ЯКІСНУ авторські роботи СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЗАМОВИТИ ЯКІСНУ авторські роботи?

Федеральний закон від 31 травня 2002 N 63-ФЗ "Про адвокатську діяльність і адвокатуру в Російській Федерації" передбачає умови, при наявності яких можна отримати статус адвоката (ст. 2), а також дає перелік випадків, коли адвокат не має права приймати доручення на ведення справи в суді (ст. 6).

Діяльність адвоката в судовому розгляді в суді загальної юрисдикції підпорядковується загальним правилам встановленим ЦПК і Федеральним законом "Про адвокатську діяльність і адвокатуру в Російській Федерації". Крім того, ЦПК встановлює деякі особливості для участі адвоката в цивільному процесі.

Відповідно до ст. 50 ЦПК суд призначає адвоката в якості представника у разі відсутності представника у відповідача, місце проживання якого невідоме, а також в інших передбачених федеральним законом випадках.

Надаючи юридичну допомогу в цивільному процесі, адвокат:

1) дає консультації та довідки з правових питань як в усній, так і в письмовій формі;

2) складає заяви, скарги, клопотання і інші документи правового характеру;

3) бере участь у якості представника довірителя в цивільному судочинстві, в розгляді справ у третейському суді, міжнародному комерційному арбітражі (суді) та інших органах вирішення конфліктів, у виконавчому провадженні;

4) представляє інтереси довірителя в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, громадських об'єднаннях та інших організаціях, в органах державної влади, судах і правоохоронних органах іноземних держав;

5) надає іншу юридичну допомогу, не заборонену законом.

Представниками організацій, органів державної влади, органів місцевого самоврядування в цивільному та адміністративному судочинстві, судочинстві у справах про адміністративні правопорушення можуть виступати тільки адвокати, за винятком випадків, коли ці функції виконують працівники, які перебувають у штаті зазначених організацій, органів державної влади та органів місцевого самоврядування , якщо інше не встановлено федеральним законом.

Повноваження адвоката визначені ст. 6 Закону про адвокатуру. Встановлено, що повноваження адвоката, який бере участь в якості представника довірителя в цивільному судочинстві регламентуються відповідним процесуальним законодавством РФ (в даному випадку ЦПК). У випадках, передбачених федеральним законом, адвокат повинен мати ордер на виконання доручення, що видається відповідним адвокатським утворенням. Форма ордера затверджується федеральним органом юстиції.

В інших випадках адвокат представляє довірителя на підставі довіреності. Ніхто не має права вимагати від адвоката і його довірителя пред'явлення угоди про надання юридичної допомоги для вступу адвоката в справу.

Пам'ятайте, що "Участь адвоката в цивільному процесі" досить складна тема і краще написати унікальну, якісну роботу та бути впевненим в успішній здачі, ніж переживати, скачавши неунікальні роботу. Багато викладачів перевіряють роботи на унікальність.

ЗАМОВИТИ авторських робіт НА ЦЮ ТЕМУ ЗАМОВИТИ авторських робіт НА ЦЮ ТЕМУ

Весь список зразкових тим за Цивільним процесу