Реклама
Реклама
Реклама

Російськомовний Адвокат Сімейне право Дюссельдорф

  1. Адвокат-фахівець з питань сімейного права в Дюссельдорфі - Юлія Блюм Якщо Ви звертаєтеся до мене...
  2. Сімейне право Дюссельдорф: Батьківські право
  3. Сімейне право Дюссельдорф - Аліменти на утримання батьків
  4. Адвокат і адвокат-фахівець з питань сімейного права в Дюссельдорфі: контакти.

Адвокат-фахівець з питань сімейного права в Дюссельдорфі - Юлія Блюм

Якщо Ви звертаєтеся до мене за консультацією, як до адвоката з питань сімейного права в Дюссельдорфі, то Ви перебуваєте у важкій життєвій ситуації. Вам необхідна консультація адвоката з питань розлучення і припинення спільного проживання, права батьківського піклування та допомоги на дитину, права на спілкування з дитиною, виплати аліментів або змісту після шлюбу. Я, адвокат з питань сімейного права, із задоволенням буду Вам надійним і компетентним помічником у Вашій делікатній життєвої ситуації, дам Вам індивідуальну консультацію і врахую Ваші потреби.

Як адвокат з питань сімейного права я знаю, наскільки важка для Вас ситуація в правовому, а також емоційному, економічному і соціальному відношенні. Коли розпадається шлюб чи сім'я з дітьми, то розгляд юридичних питань - особливо складна справа, тому що Вас в цій ситуації турбують зовсім інші турботи. Ваше життя повністю зміниться, при певних обставинах порушені діти, Ви повинні проявляти особливу чуйність. І тут виникають питання:

  • Скільки аліментів мені потрібно було або яку суму я повинен (а) платити?
  • У кого з батьків діти будуть переважно жити?
  • Яким чином поділяються батьківські права?
  • Хто несе витрати, пов'язані з розлученням?
  • Поділяються чи борги, що з'явилися під час шлюбу?
  • Кому і в яких частках належить накопичене майно?

Це лише кілька питань, відповіді на які повинні бути отримані під час розлучення / розділу. Перш за все, це питання, які найчастіше в процесі розлучення більше не можуть бути дозволені мирним шляхом. За час моєї багаторічної практики в якості адвоката з питань сімейного права в Дюссельдорфі, а також по всій Німеччині, я кожен раз намагалася домогтися позасудової угоди. Судовий розгляд - це завжди останню путь, коли іншого рішення не може бути досягнуто. Із задоволенням проконсультують Вас особисто в моєму адвокатському бюро в Дюссельдорфі на Кенігсаллєє і обговорю з Вами хід справи.

Сімейне право в Дюссельдорфі: Розлучення

Оскільки в Німеччині розпадається кожен третій шлюб, тема розлучення і розділу займає у мене, як у адвоката з питань сімейного права велику сферу діяльності. Сімейне право охоплює, однак, також період життя до шлюбу, наприклад, коли мова йде про тему шлюбного контракту. Шлюбний контракт аж ніяк не свідчить про недовіру і не є неромантичних. Навпаки, укладення шлюбного контракту можна позначити як далекоглядну і завбачливо міру. Ясні відносини, які створюються за допомогою шлюбного контракту, допоможуть уникнути суперечок під час шлюбу і після можливого розлучення. Але що ж має бути прописано в шлюбному контракті і коли він дійсно дає правові гарантії? Дозвольте Вашому адвокату з питань сімейного права в Дюссельдорфі проконсультувати Вас. Спільне складання шлюбного контракту і угоди про наслідки розлучення створить ясні відносини і допоможе уникнути можливої ​​«бракоразводной війни».

Сімейне право Дюссельдорф: Батьківські право

У тісному зв'язку з сімейним правом варто також тема права батьківського піклування, яка, перш за все, має значення при закінченні співжиття або розлучення. Щороку ця тема стосується більш 100000 дітей, з яких понад 50% ще не досягли 12-річного віку. Діти особливо важко сприймають розлучення батьків. Дозвольте мені обережно і діючи на благо дітей допомогти Вам роз'яснити питання батьківського права і по можливості вирішити їх між Вами і Вашим партнером за обопільною згодою. Якщо Ви звертаєтеся за адвокатською допомогою, це не завжди означає, що причиною є суперечки. Дуже часто адвокат з питань сімейного права може бути таким, що сприяє посередником і, будучи незацікавленим обличчям, виробити спільно з Вами рішення.

Сімейне право Дюссельдорф - Аліменти на утримання батьків

Іншою важливою і завжди значущою темою в сімейному праві є тема аліментів на утримання батьків. Діти все частіше отримують вимоги про оплату утримання батьків. Однак скільки я повинен (а) платити, і чи дійсно рішення є правильним? Яка частина власного майна застосовується для розрахунку, і яким може бути утримання на власні потреби, яке належить мені як дитині?

Можливо, Ви захочете ще до настання такого випадку зайнятися цією темою і отримати інформацію. Як адвокат з питань сімейного права в Дюссельдорфі я проконсультую Вас по темі «Аліменти на утримання батьків», перевірю рішення про оплату і спільно з Вами заявлю заперечення, якщо рішення складено некоректно. Зрозуміло, Ви отримаєте індивідуальну консультацію щодо дуже складної теми аліментів на утримання батьків.

Адвокат і адвокат-фахівець з питань сімейного права в Дюссельдорфі: контакти.

На закінчення ще раз резюмую послуги адвоката з питань сімейного права в Дюссельдорфі. Ви можете зв'язатися з адвокатським бюро Блюм по телефону 0211/261 315 49 або написати лист на пошту: [email protected] . Буду рада Вашим зверненням. Крім того, я у Вашому розпорядженні як адвокат по трудовому праву, транспортного права, майновому праву, підприємницькому праву, імміграції та цивільного права / управління заборгованістю.

Послуги адвоката з питань сімейного права:
  • Шлюбні контракти і угоди про наслідки розлучення
  • Розлучення і розділ
  • Право на спілкування з дитиною і батьківське право
  • Допомогу на дитину і виплата аліментів колишньому партнеру
  • Виплати на утримання після шлюбу
  • Аліменти на утримання батьків
У кого з батьків діти будуть переважно жити?
Яким чином поділяються батьківські права?
Хто несе витрати, пов'язані з розлученням?
Поділяються чи борги, що з'явилися під час шлюбу?
Кому і в яких частках належить накопичене майно?
Але що ж має бути прописано в шлюбному контракті і коли він дійсно дає правові гарантії?
Однак скільки я повинен (а) платити, і чи дійсно рішення є правильним?
Яка частина власного майна застосовується для розрахунку, і яким може бути утримання на власні потреби, яке належить мені як дитині?