Реклама
Реклама
Реклама

Адвокат по кредитним спорах

  1. Що таке кредитні суперечки?
  2. Порядок дозволу кредитних суперечок
  3. Послуги адвоката по кредитним спорах:

При появі кредитного спору фінансова компанія намагається вирішити без доведення справи до суду. Позичальник отримує попередження про прострочення платежів, запрошується для вирішення питання в банк, до позичальника можуть бути застосовані прописані в договорі санкції.

При погіршенні матеріального становища позичальника банки, як правило, йдуть на поступки і погоджуються переглянути графік платежів. Позичальники не завжди згодні йти на контакт з представниками кредитної організації, тоді і з'являється потреба в адвоката за кредитними спорах.

Що таке кредитні суперечки?

Кредитний суперечка - це відсутність згоди між позичальником і кредитною організацією, яке сторонам не вдається залагодити власними силами. Причини виникнення кредитних суперечок:

  1. Незгода позичальника з умовами контракту. Часто незгоду викликає висока ставка по кредиту. В такому випадку професійний юрист вивчить договір і запропонує варіанти оскарження договору, при наявності законних можливостей зробити це.
  2. Вилучення банком в вигляді застави майна, яке за законом вилучати не можна. Часто такі дії фінансової організації призводять до погіршення становища третіх осіб - діти та інші родичі. При вирішенні такого кредитного спору в суді, судді стають на бік позичальника.
  3. Ухвалення банком одностороннього рішення про підвищення кредитної ставки. Зазвичай це призводить до істотного збільшення боргу. Розібратися в такій ситуації допоможе професійний кредитний юрист.
  4. Порушення умов кредитного договору. Такий спір може виникнути при спробі закрити кредит достроково. Деякі договори такої можливості не підтримують. Щоб уникнути цього типу суперечок, перед вчиненням дій, уважно ознайомитеся з договором.
  5. Висновок кредитного договору за підробленими або краденим документам.
  6. Передача боргу по кредиту третім особам - коллектрорскім організаціям. Позичальник має права звернутися до суду, якщо передача кредитних зобов'язань була проведена з порушенням закону.
  7. Захист від банківських колекторів. Сучасні закони дозволяють позичальникові через суд оскаржити дії колекторів.

При виникненні розбіжностей по кредитах, можна мінімізувати витрати коштів, якщо своєчасно звернутися до досвідченого адвоката.

Порядок дозволу кредитних суперечок

Якщо позичальник не виконує зобов'язання за кредитним договором, банк намагається вирішити питання в досудовому порядку. Якщо позичальник не виходить на зв'язок з банком і не робить ніяких дій для врегулювання конфлікту, банк подає заяву до суду. Потім суд розбирається в причинах, за якими не дотримуються умови договору.

Якщо на суді будуть доведено наявність поважних причин у позичальника для порушення умови, кредитний договір буде переглянутий з урахуванням нових умов. Якщо позичальник або його представник буде уникати явки в суд, причини, через які він не платить кредит, визнають не поважними. Сума боргу буде стягнуто судом примусово.

Допомога юриста за кредитними спорах з банками і фінансовими організаціями

Своєчасно звернення до юриста дає ряд переваг при вирішенні питання:

  1. У штаті будь-якого банку складаються юристи, з якими вам доведеться вирішувати суперечку. Якщо вас буде супроводжувати адвокат по кредитним спорах, з банківськими юристами ви будете нарівні.
  2. Захист в суді будь-якої інстанції.
  3. Наявність відповідного досвіду у юриста. Зазвичай кредитні договори пишуться так, щоб бути зручними для банку, а не для позичальника, досвідчений юрист допоможе розібратися в хитрощах банку.
  4. Юрист постарається максимально знизити відсотки, виплати та інші витрати по кредиту.

Послуги адвоката по кредитним спорах:

  1. Консультації за кредитними договорами, законності банківських вимог і інших питань.
  2. Аналіз кредитних документів.
  3. Зміна договору, оспорювання умов.
  4. Захист в суді.
  5. Захист від протизаконних дій колекторів.
  6. Визнання договору або окремих його розділів нікчемними.
  7. Зменшення суми виплат по кредиту.
  8. Контроль судочинства при вирішенні питання.

Ви можете отримати безкоштовну консультацію з кредитних питань. Для цього вам достатньо зателефонувати нам або написати по електронній пошті.

Що таке кредитні суперечки?
Що таке кредитні суперечки?