Реклама
Реклама
Реклама

Адвокат по цивільних справах

  1. Цивільний адвокат Челябінськ

Адвокат по цивільних справах - фахівець який веде справи в судах загальної юрисдикції з питань цивільного права, іноді його ще називають цивільний адвокат. Перелік цивільних справ надзвичайно широкий, оскільки ця галузь права охоплює безліч більш вузьких практик.

Найбільш часто до цивільних спорів відносяться суперечки про угоди, житло, майно та інші юридичних суперечок, що стосуються простих людей. Такі справи зазвичай розглядаються суддями судів загальної юрисдикції.

Адвокат по цивільних справах в Челябінську допомагає людям вирішувати їх юридичні питання.

Адвокат по цивільних справах в Челябінську допомагає людям вирішувати їх юридичні питання

Ключовий напрям діяльності компанії «Філатов і партнери» - представлення інтересів у цивільних справах. Послуга »адвокат по цивільних справах» одна з найбільш затребуваних в діяльності компанії. Юристи та адвокати, які спеціалізуються на цивільному праві допомагають вирішувати проблеми людей на території і в судах області.

«Філатов і партнери» - одна з найбільших компаній Челябінська, що спеціалізується на веденні справ громадян у сфері цивільного, сімейного та трудового права з 2010 року. Щомісяця сотні жителів Челябінська отримують допомогу наших юристів і адвокатів в цивільних справах. Цінуючи своєю репутацією, всі юристи ставлять перед собою мету реальної допомоги клієнту.

ПРАКТИКА по цивільних справах

З нами надійніше!

Перевага великої компанії в тому, що ми надаємо послуги спеціалізованого адвоката у цивільних справах в Челябінську за демократичними цінами. Для цього, досить порівняти вартість послуг наших фахівців з аналогічними пропозиціями на ринку. У структурі компанії сформована Практика цивільного права, юристи і цивільні адвокати якої спеціалізуються на веденні саме справ в судах загальної юрисдикції Челябінська. Адвокати у цивільних справах ведуть справи в сферах: сімейного, цивільного, трудового та житлового права.

Вартість послуг адвоката у цивільних справах

Вартість послуг визначається на першій консультації, залежить від складності спору, його специфіки та обсягу роботи. Уже на першій консультації фахівець проаналізує Вашу проблему і зможе сказати, як можна її вирішити. Перша консультація адвоката по цивільному праву для громадян завжди безкоштовно.

Запис на консультацію адвоката у цивільних справах по тел. 200-36-03

Особливістю ЮК «Філатов і партнери» - це наявність спеціалізованих адвокатів з різних галузей права, які по праву вважаються одними з кращих в Челябінську. Саме спеціалізація адвокатів дозволила накопичити їм досвід необхідний для перемог у справах клієнтів.

Провідні адвокати у цивільних справах в Челябінську:

Устинов Сергій Володимирович - в рамках послуги »цивільний адвокат» є юристом загальної практики Устинов Сергій Володимирович - в рамках послуги »цивільний адвокат» є юристом загальної практики.

Як досвідчений фахівець в області сімейного та спадкового права супроводжує будь-які питання пов'язані з сімейними відносинами, спорами про дітей і аліменти. Має досвід складання угод про розподіл майна та інших. Веде будь-які справи пов'язані з допомогою громадянам, в тому числі пов'язані з взаємовідносинами муніципальними і державними організаціями.

Адвокат Мірзаханов Наіль Ірековіч, керівник практики, спеціалізується на веденні цивільних справ у сфері трудового та житлового права, супроводжує сімейні суперечки Адвокат Мірзаханов Наіль Ірековіч, керівник практики, спеціалізується на веденні цивільних справ у сфері трудового та житлового права, супроводжує сімейні суперечки. Адвокатський статус фахівця гарантує клієнтам високу якість допомоги.

Найбільш популярні категорії спорів у цивільних справах:

  • Сімейні суперечки. До них відносяться суперечки про розділ майна, розлучення, спори про дітей, усиновлення або позбавлення батьківських прав та багато інших ситуації пов'язані з сімейними відносинами. Для ведення справ в нашій компанії сформована практика сімейного права, яка об'єднує сімейних адвокатів і цивільних юристів.
  • Другий найбільш популярною категорією справ наших клієнтів, це справи, пов'язані з житловими спорами .
  • Для ведення справ пов'язаних з трудовими відносинами в нашій компанії залучається адвокат по трудових спорах .
  • Кредитні спори . Найбільш актуальна послуга в даний час, оскільки громадяни потрапляють у важкі життєві ситуації і не можуть розплатитися за боргами. Юристи розкажуть про способи вирішення спору з банками і допоможуть знизити борг по кредиту.

Адвокат по цивільних справах пропонує Клієнтам:

  • юридичні консультації з цивільного права
  • Ведення справ в судах від імені клієнта, складання всіх документів
  • Захист в суді, в тому числі в апеляції і касації.

Перше що потрібно зробити, якщо у Вас виникли проблеми в сфері права - це записатися на консультацію адвоката у цивільних справах.

Перша консультація адвоката по цивільному праву завжди безкоштовно

Телефонуйте і записуйтеся на консультацію по телефону 200-36-03

Цивільний адвокат Челябінськ

Наші юристи ведуть семінари та блоги з питань цивільного права

Адвокат по цивільних справах колегії адвокатів «Філатов і партнери» здійснює кваліфіковану юридичну допомогу з будь-яких справах в сфері цивільних правовідносин, в рішенні проблем в області сімейного, цивільного, жили щного, спадкового права та інших.

Цивільне право - один із пріоритетних напрямків нашої діяльності.

На першій консультації цивільний адвокат з'ясувавши всі обставини Вашої справи, дасть вичерпну консультацію по Вашій справі, пояснить, як можна вирішити Вашу проблему.

Компанія спеціалізується на наданні юридичних послуг громадянам. Щомісяця юристи та адвокати у цивільних справах нашої компанії виграють десятки справ наших клієнтів.

Гарантії юридичної компанії «Філатов і партнери»

Компанія гарантує професійний, відповідальний підхід і виняткову порядність співробітників по відношенню до Клієнтів.

  • висока кваліфікація юристів компанії
  • спеціалізація на різних областях права
  • повернення грошових коштів на прохання Клієнта

Юристи компанії щодня вирішують проблеми Довірителів в сфері цивільного права, ми впевнені, що знаємо як допомогти і Вам.

Звертаючись до компанії за послугою цивільний адвокат Ви можете бути впевнені, що Вашою справою буде займатися досвідчений юрист або адвокат по цивільних справах з відмінною репутацією і кваліфікацією. Компанія постійно контролює якість роботи фахівців. Ви Самі вибираєте фахівця, який буде вести справу і відповідати особисто за результат.

Звернення в велику компанію - надійна гарантія від обману або неякісних послуг!

Пам'ятайте, що багато помилок допущені не мають відповідної кваліфікації цивільним юристом або в результаті самостійної діяльності вже неможливо виправити!

З З   апісь на консультацію цивільного адвоката або юриста по тел апісь на консультацію цивільного адвоката або юриста по тел .: (351) 200-36-03. Консультації проходять за адресою г.Челябинск, пр. Леніна, 33

Додаткова інформація за послугою цивільний адвокат Челябінськ

Поняття «цивільні справи» як і поняття «адвокат по цивільних справах» досить умовні. Під цивільними справами в практиці зазвичай розуміються справи розглядаються судами загальної юрисдикції, з питань, врегульованих Цивільним кодексом РФ.

На практиці цивільний адвокат, що займаються такими справами, зазвичай і називає себе юристом у цивільних справах.

У компанії кожен цивільний адвокат спеціалізується на супроводі тієї чи іншої категорії справ. Це дозволяє накопичувати досвід і підвищувати кваліфікацію в тій чи іншій галузі права.

Адвокат по цивільних справах або цивільний юрист?

У цивільному судочинстві інтереси сторони закон дозволяє представляти не тільки адвокатам, а й будь-якій особі, яка вважає себе цивільним адвокатом, на підставі довіреності.

Клієнт вільний у виборі свого представника, однак до цього питання завжди потрібно підходити вкрай відповідально, адже результатом неякісної роботи представника може стати втрата майна та інші негативні наслідки.

Звертаючись в нашу компанію Ви можете бути впевнені, що цивільний адвокат кваліфіковано і ефективно захистить Ваші права Звертаючись в нашу компанію Ви можете бути впевнені, що цивільний адвокат кваліфіковано і ефективно захистить Ваші права. Наш досвід дозволяє передбачити нам результат Вашої справи заздалегідь і ми зробимо все необхідне, щоб перемогти.

Компанія дорожить заслуженою роками репутацією. Ми одна з небагатьох компаній надає вибір досвідчених цивільних юристів для клієнтів.

Практика у цивільних справах

Запис на консультацію за телефоном: 200-36-03.

Адреса компанії: м Челябінськ, пр. Леніна, 33.

Адвокат по цивільних справах або цивільний юрист?