Реклама
Реклама
Реклама

Житловий комплекс ЦДС «Полюстрово» акредитований ще двома банками

ГК «ЦДС»

Банк «Санкт-Петербург» (ПАТ) і АК Барс Банк акредитували новий житловий комплекс ЦДС «Полюстрово».

Банк «Санкт-Петербург» (ПАТ) і АК Барс Банк акредитували житловий комплекс ЦДС «Полюстрово», що будується в Червоногвардійському районі на перетині Пискаревского проспекту і вулиці Маршала Тухачевського.

Придбати квартиру в житловому комплексі ЦДС «Полюстрово» за допомогою іпотечного кредиту від банку «Санкт-Петербург» можна на наступних умовах: з процентною ставкою від 10,00%. Мінімальний початковий внесок складе від 20% від вартості квартири, термін кредитування - від 1 року до 25 років, сума кредиту - від 500 тис рублів до 10 млн рублів.

Детальніше з умовами іпотечного кредитування можна ознайомитися на сайті https://www.bspb.ru

За допомогою іпотеки від АК Барс Банк можна придбати квартиру в ЦДС «Полюстрово» на таких умовах: відсоткова ставка складе від 8,9%. Мінімальний початковий внесок - від 20% від вартості квартири, термін кредитування - від 1 року до 25 років, сума кредиту - від 500 тис рублів до 15 млн рублів.

Детальніше з умовами іпотечного кредитування можна ознайомитися на сайті https://www.akbars.ru

ПАТ «Банк« Санкт-Петербург »ліцензія Центрального банку №436 від 31.12.2014г.

ПАТ «АК БАРС» ліцензія Центрального банку №2590 від 12.08.2015г.

Довідка про ГК «ЦДС»

ЖК «Полюстрово» - забудовник ТОВ "Охтінская Перспектива", проектна декларація на сайті ru/complex/polyustrovo/documents/?doc_type=project_declaration> https://www.cds.spb.ru/complex/polyustrovo/documents/?doc_type=project_declaration

Ru/complex/polyustrovo/documents/?