Реклама
Реклама
Реклама

"Коли стартовий капітал дорівнює нулю": як купити квартиру без початкового внеску

Двір всередині кварталу "Новаторів" - це приватне, закрите від сторонніх місце.

Скасування іпотеки з держпідтримкою помітно сколихнула ринок житла Єкатеринбурга. Ставки пішли вгору і тепер коливаються на рівні 11,5-13% річних. Покупці застигли в очікуванні: чи виростуть вони ще більше або ж, навпаки, впадуть? Експерти ринку дали свої прогнози та порадили, як в нових умовах не обпектися на покупку квартири.

- Зараз ми знаходимося в ситуації нормального іпотечного ринку без програм субсидування, маючи справедливу ставку в районі 12,5%, при якій ринок відчуває себе комфортно, - коментує ситуацію Сергій Кульпин, керуючий Уральського філії ВТБ24. - На 2017 рік за ситуації в економіці ми бачимо можливість зниження ключової ставки і ставок по іпотеці.

Такі максимально наближені до субсидованих ставки банків в сукупності з ексклюзивними пропозиціями забудовників повинні стати хорошим стимулом для покупців:

- Влада каже про те, що іпотека скоро стане дешевше, - каже Михайло Хорьков, начальник аналітичного відділу УПН. - Швидше за все, ставка знизиться на 1-2 пункту. Але чекати цього не варто. Зараз у забудовників є більш вигідні індивідуальні пропозиції, і вони можуть виявитися куди привабливіше зниженою відсоткової ставки по іпотеці.

Дійсно, забудовники зараз почали пропонувати альтернативні варіанти, щоб максимально спростити процес покупки житла. Хороший тому приклад - компанія Брусниця.

- У поточних умовах ми пропонуємо покупцям більш комфортні інструменти покупки нового житла, - говорить Сергій Антонов, директор компанії Брусниця. - Наприклад, іпотека без початкового внеску, безвідсоткова розстрочка до закінчення будівництва, обмін старої квартири на нову, в тому числі з іпотечною заборгованістю, так званий трейд-ін. Безумовно, всі ці інструменти зараз затребувані.

Безумовно, всі ці інструменти зараз затребувані

Фасад в кварталі "Новаторів" оформлений клінкерною цеглою.

Варіант 1. Іпотека без первісного внеску

Цей варіант підійде тим, у кого в даний момент немає необхідної суми для початкового внеску (в середньому вона зазвичай становить від 350 000 до 500 000 рублів). Але при цьому є необхідність розширити житлоплощу.

В якості майбутнього житла можна вибрати вподобану квартиру в другій черзі кварталу "Новаторів" і в другому кварталі Брусниці в районі Сонячний. За програмою, наданою СМП-банком, іпотечна ставка по кредиту, не дивлячись на відсутність первинного внеску, буде 13% річних (всього на 1,5% вище, ніж за держпідтримки). *

Тепла лоджія збільшує корисний простір.

Варіант 2. Обмін квартир (трейд-ін)

Послуга розрахована на тих, хто в якості початкового внеску використовує вже наявне житло і не хоче втрачати час і гроші в очікуванні, поки на нього знайдуться покупці.

- Весь процес покупки за допомогою програми "Обмін" займає від 5 до 10 днів, - розповідає Сергій Антонов, директор компанії Брусниця.

Для участі в програмі "Обмін", в тому числі з викупом іпотеки, квартира і будинок повинні відповідати ряду критеріїв. Будинок - не старше 1960 року народження, в межах міста, не в аварійному стані, поверховість - 5 і вище. Обов'язкові вимоги для квартири - оформлена власність і узгоджена перепланування. Борг по іпотеці повинен складати не більше одного мільйона рублів.

Скористатися "Обміном" , В тому числі з погашенням іпотечної заборгованості, можна для покупки квартири в "Суходольська" кварталі, кварталі "Новаторів", мікрорайоні "Шішімская гірка", кварталах Брусниці в районі Сонячний, а також в уже готовому житловому комплексі "Кам'яний струмок".

Місця загального користування оформлені в світлих тонах.

Варіант 3. Розстрочка

Безвідсоткова розстрочка до закінчення будівництва - безсумнівно вигідний і зручний спосіб покупки. Покупець може узгодити зручний для себе графік платежів до закінчення будівництва, не переплачуючи при цьому відсотки банку. період безпроцентної розстрочки в Брусниці сьогодні становить від 8 місяців до 2 років, в залежності від стадії готовності об'єкта.

період   безпроцентної розстрочки   в Брусниці сьогодні становить від 8 місяців до 2 років, в залежності від стадії готовності об'єкта

Дитячий майданчик у кварталі "Новаторів" має кілька сценаріїв гри, розвиває спритність і уважність.

Варіант 4. Іпотека зі зниженою ставкою від банків-партнерів

При покупці квартири в іпотеку варто звернути увагу на спеціальні програми від банків-партнерів.

- Для клієнтів компанії Брусниця, нашого стратегічного партнера, в нашому банку діє знижка в 0,5% ** від базової ставки. Також клієнти можуть скористатися акцією "Більше метрів - менше ставка". В рамках пропозиції ставка по кредиту знижується на 1% *** за умови придбання нерухомості із загальною або проектною площею від 65 кв. м. (включно). Умови за даними програмами не сумуються. Можна, можливо вибрати одну з двох програм , - коментує ситуацію Сергій Кульпин, керуючий Уральського філії ВТБ24.

Для озеленення двору в кварталі "Новаторів" використано понад 20 видів рослин з європейських розплідників.

Вибрати найбільш відповідний для вас варіант покупки, а також ознайомитися з плануванням квартир можна по телефону +7 (343) 222-34-34 або в офісі продажів компанії Брусниця за адресою вулиця Малишева, 47а. class = "_">

Багаторівневе освітлення створює відчуття безпеки.

* Програма "Іпотека без первісного внеску" надається АТ "СМП Банк" і поширюється на об'єкти в ЖК "Сонячний", на секції 1-10, 2 черги будівництва і Кварталі "Новаторів", на секції 1-2, 2 черги будівництва, забудовником якого виступає ТОВ "Брусніка.Екатерінбург".

Умови програми кредитування: початковий внесок від 0% до 20% від вартості квартири, що купується, термін кредиту від 3 до 10 років (кратний році), сума кредиту від 400 000 руб. до 15 000 000 руб., розмір процентної ставки від 12,50% (зазначена ставка діє для клієнтів, які отримують заробітну плату на рахунки в АТ "СМП Банк" при валюті кредиту - російський рубль, при наявності страхування життя і здоров'я і офіційного доходу. при відмові від страхування життя і здоров'я розмір процентної ставки збільшується на 1 п. п. при заборону клієнтом поступки прав вимоги за кредитним договором розмір процентної ставки збільшується на 1 п.п. Для клієнтів категорії "пільгова" і "Особливо пільгова" процентна ставка збільшується на 0,25 п. . Для клієнтів категорії "Інша" процентна ставка збільшується на 0,5 п. П. Для клієнтів, які отримують другий і наступні кредити в Банку, відповідних спеціальних умов, розмір процентної ставки зменшується на 0,50 п. П. Спеціальні умови підлягають уточненню у клієнтського менеджера Банку.).

З повною інформацією про умови кредитування можна ознайомитися на сайті www.smpbank.ru, по телефону 8-800-555-2-555 або у відділеннях Банку.

АТ "СМП Банк", Генеральна ліцензія Банку Росії № 3368 від 16.12.2014

Ця пропозиція не є офертою (публічною офертою).

** Відсоткова ставка в рублях РФ - 12% при обов'язковій умові оформлення комплексного страхування. Зазначена ставка застосовується в рамках спеціальної програми кредитування ВТБ 24 (ПАТ) і ТОВ "Брусниця. Єкатеринбург" з урахуванням дисконту 0,5% до базової ставки в розмірі 12,5% за програмою "Іпотека. Житло, що будується".

Базові умови надання кредиту за програмою "Іпотека. Житло, що будується": сума кредиту для м Москви - від 1,5 млн до 60 млн рублів, для Московської області, м Зеленограда (м.Москва) та м Санкт-Петербург - від 1 млн до 60 млн рублів, для регіонів РФ - від 600 тис. до 60 млн рублів; процентна ставка - 12,5% на весь термін кредитування в разі оформлення комплексного страхування; валюта кредиту - рублі; термін кредитування - від 1 до 30 років; початковий внесок - від 15%. ВТБ 24 (ПАТ) надає виключно банківські послуги і не бере участі в будівництві об'єктів або продажу нерухомості. Умови дійсні з 01.02.2017 по 31.03.2017 р www.vtb24.ru (0 +) ВТБ24 (ПАТ). Генеральна ліцензія Банку Росії № 1623. Реклама.

*** Процентна ставка в рублях РФ - 11,5% в разі оформлення комплексного страхування. Зазначена ставка застосовується в рамках спеціальної програми кредитування ВТБ 24 (ПАТ) "Більше метрів - менше ставка" в разі покупки квартири в новобудові, акредитованої в банку ВТБ24, загальною / проектною площею 65 кв. м і більше.

Ставка вказані з урахуванням дисконту 1% до базової ставки в розмірі 12,5% за програмою "Іпотека. Житло, що будується". Базові умови надання кредиту за програмою "Іпотека. Житло, що будується": сума кредиту для м Москви - від 1,5 млн до 60 млн рублів, для Московської області, м Зеленограда (м.Москва) та м Санкт-Петербург - від 1 млн до 60 млн рублів, для регіонів РФ - від 600 тис. до 60 млн рублів; процентна ставка - 12,5% на весь термін кредитування в разі оформлення комплексного страхування; валюта кредиту - рублі; термін кредитування - від 1 до 30 років; початковий внесок - від 20%. ВТБ24 (ПАТ) надає виключно банківські послуги і не бере участі в будівництві об'єктів або продажу нерухомості. Умови дійсні з 01.02.2017 по 31.03.2017 р www.vtb24.ru (0 +) ВТБ 24 (ПАТ). Генеральна ліцензія Банку Росії № 1623. Реклама.

Покупці застигли в очікуванні: чи виростуть вони ще більше або ж, навпаки, впадуть?