Реклама
Реклама
Реклама

Кросовер Hyundai Creta доступний в кредит без початкового внеску

Ця модель на сьогоднішній день очолює список найпопулярніших кросоверів в Росії.

Лінійку кредитних продуктів з нульовим початковим внеском вирішив розширити російський офіс Hyundai. Спеціальна пропозиція від ТОВ «Хенде Мотор СНД» і ТОВ «Русфинанс банк» тепер поширюється на кросовер Creta, виробництво якого налагоджено на потужностях підприємства в Санкт-Петербурзі.

Раніше в кредит без початкового внеску можна було придбати тільки Hyundai Solaris нового покоління. Тепер же на вигідних умовах пропонується і кросовер Creta. Як відзначили в прес-службі, пропозиція діє як при покупці моделі за стандартною програмою кредитування, так і по акції «Старт».

Крім цього клієнти можуть скористатися знижками по заходам держпідтримки «Перший автомобіль» і «Сімейний автомобіль». Відповідно до їхніх умов, при придбанні машини в кредит покупці отримують субсидію в розмірі 10% від її ціни. Тобто по можливості клієнти можуть поєднати дві програми: купити Creta без початкового внеску і отримати знижку за держпрограмою, зменшивши суму кредиту.

Тобто по можливості клієнти можуть поєднати дві програми: купити Creta без початкового внеску і отримати знижку за держпрограмою, зменшивши суму кредиту

Детальніше про умови заходів державної підтримки «Перший автомобіль» і «Сімейний автомобіль», які реалізуються в рамках урядової програми пільгового автокредитування, портал «Колёса.ру» повідомляв раніше.

Офіційна ціна Hyundai Creta варіюється в діапазоні від 789 900 до 1 199 900 рублів. За підсумками продажів в червні 2017 року модель є лідером рейтингу найбільш продаваних автомобілів сегменту SUV в Росії. Також вона займає п'яту сходинку за підсумками першого півріччя в ТОП-25 найбільш затребуваних машин на нашому ринку.