Реклама
Реклама
Реклама

Ремонт пральних машин в Дніпрі

  1. Дуже терміновий виклик майстра для ремонту пральних машин в Дніпрі недорого: (067) 639-34-62 або (099) 796-70-09
  2. Будь-який ремонт пральних машин недорого без клопоту!
  3. Не тільки якість, але і швидкість!
  4. Ремонтуємо пральки в будь-якій точці міста: Аеропорт, Тополя, селище Кротова, дванадцятий квартал,...

Дуже терміновий виклик майстра для ремонту пральних машин в Дніпрі недорого:

(067) 639-34-62 або (099) 796-70-09

Ми гарантуємо сто відсоткове відновлення працездатності вашої пральної машинки при наступних поломки: Ми гарантуємо сто відсоткове відновлення працездатності вашої пральної машинки при наступних поломки:

  • не працює зливний насос,
  • не працює клапан подачі води,
  • немає блокування дверей,
  • немає віджиму,
  • немає нагріву води,
  • не вмикається,
  • сильний шум при віджиманні і вібрація,
  • немає переходу на полоскання,
  • потрапляння стороннього предмета в бак і багато іншого.

Будь-який ремонт пральних машин недорого без клопоту!

Перестала працювати пральна машина або ж просто поступово стала виходити з ладу? Можна намагатися усунути поломку самостійно, проте краще звернутися в нашу компанію, де працюють першокласні фахівці, які швидко здійснюють ремонт пральних машин в Дніпропетровську, при цьому ціни на послуги, що надаються «не кусаються». Ми знаємо, що таке відмінна якість за помірними цінами, тому Вам однозначно варто записати наш номер і при поломці Вашої побутової техніки викликати наших майстрів на будинок.

Не тільки якість, але і швидкість!

Чи не хочете чекати приїзду майстра цілодобово? І не треба, адже вже найближчим часом після Вашого дзвінка до Вас приїде фахівець з усім необхідним для ремонту обладнанням та інструментами. Швидка діагностика - і проблема вже виявлена. Якщо вона не вимагає капітального ремонту в нашому сервісному центрі, то відразу починають не вийде, проте в 90% випадків проблема вирішується на місці. Чи не більше години - і Ваша машинка вже радує своєю працездатністю на колишньому рівні. Ми даруємо Вашу техніку нове життя, причому робимо це дуже швидко і зі знанням справи. Більш того, наш майстер випише після ремонту гарантію на термін до одного року, щоб Ви не сумнівалися в якості наших послуг. Ми замінюємо старі деталі тільки на оригінальні нові, тому за працездатність можете не турбуватися, адже навіть якщо пральна машина і зламається ще раз, ми її по гарантії полагодимо.

Потрібен якісний ремонт пральних машин Дніпропетровськ? Наші майстри завжди до Ваших послуг! Ми цінуємо кожного хто до нас звертається і виконуємо ремонт побутової техніки на дому це може бути пралка, холодильник або телевізор .

Ремонтуємо пральки в будь-якій точці міста: Аеропорт, Тополя, селище Кротова, дванадцятий квартал, Мирний, Карея, Центр, Карла Маркса, Перемога, Червоний Камінь, Комунар, Парус, Лівобережний, Клочко, Косіора, Північний, Мирний, Фрунзенський, Західний, проспект Петровського, Робоча, Титова, Кірова, Гагаріна, Придніпровськ, Сонячний, М'ясокомбінат, проспект Правди, Радгоспна, Самарівка, Ювілейний, Діївка, Сухачовка, Обухівка, АНД район, Новомосковськ, Дніпродзержинськ та інші райони міста і області

ми ремонтуємо кондиціонери і пральні машини: AEG, Ardo, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Gorenje, Electrolux, Indesit, LG, Miele, Reinford, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi і ще ряд інших брендів.

Перестала працювати пральна машина або ж просто поступово стала виходити з ладу?
Чи не хочете чекати приїзду майстра цілодобово?
Потрібен якісний ремонт пральних машин Дніпропетровськ?