Реклама
Реклама
Реклама

Наркологічна допомога (висновок із запою і кодування) на дому: виїзд нарколога в Москві і МО недорого +7 (495) 475-65-52

  1. Послідовність дій при виклику нарколога на будинок: Етап 1. Дзвінок в клініку по тел. +7 (495)...
  2. Наші лікарі
  3. До Ваших послуг лікарі:
  4. Не плутайте запій з побутовим пияцтвом
  5. Висновок із запою на дому
  6. Наші лікарі
  7. Фото Наркологічного центру "угіддя"

Послідовність дій при виклику нарколога на будинок:

Етап 1. Дзвінок в клініку по тел. +7 (495) 475-65-52 (цілодобово)

  • Лікар запитує про стан пацієнта, тривалості запою і т.д.
  • Відповідає на Ваші запитання.
  • Уточнює адресу і повідомляє про орієнтовний час приїзду (приблизно через 1 годину, в залежності від віддаленості і дорожньої ситуації)

Етап 2. Візит лікаря

  • Приїжджає лікар-нарколог з медсестрою (іноді тільки лікар) з необхідним обладнанням та препаратами.
  • Оглядає пацієнта.
  • Розмовляє з родичами.
  • Далі, в залежності від початкової потреби, надає одну з двох послуг: виведення з запою на дому або кодування від алкоголізму на дому.

етап 3.1 Висновок із запою на дому (Ціна всього від 4500 руб. Включає в себе мінімальну крапельницю за 3000 руб. + вартість виїзду лікаря 1500 руб. Можлива постановка подвійною або посиленою крапельниці)

  • Приймає рішення про надання допомоги на місці, або пропонує госпіталізацію в клініку в супроводі лікаря-нарколога * (в залежності від стану хворого).
  • Ставить крапельницю (від 1 до 3 крапельниць, в залежності від стану пацієнта).
  • Залишає ліки на 2-3 дня.
  • Розписує схему прийому лікарських препаратів.
  • Залишає свій контактний телефон для зв'язку протягом 2-3 днів, на випадок виникнення будь-яких питань з приводу стану пацієнтів **.

етап 3.2 Кодування від алкоголізму на дому (від 4000 рублів)

  • Перед процедурою кодування пацієнт повинен бути тверезим протягом 3 діб.
  • Вдома можлива кодування наступними методами:

- методом Торпедо (укол, внутрішньовенно або внутрішньом'язово)

- методом Подвійний блок (укол, внутрішньовенно або внутрішньом'язово)

- методом Довженка (сеанс гіпнозу)

* Транспортування пацієнта в клініку в супроводі лікаря-нарколога коштує 2000 рублів при знаходженні пацієнта в межах МКАД (за межами МКАД - за домовленістю).

** в окремих випадках потрібно повторний візит лікаря (в залежності від стану пацієнта). Звертаємо Вашу увагу, що висновок із запою це не курс лікування, а екстрена допомога пацієнту. Для позбавлення від алкогольної залежності ми настійно рекомендуємо пройти комплексний повноцінний курс лікування алкоголізму в нашій клініці.

Всі послуги надаються абсолютно АНОНІМНО.

Первинна консультація БЕЗКОШТОВНО!

8 (495) 475-65-52

Працюємо ЦІЛОДОБОВО!


Висновок із запою з виїздом на будинок - ціна від 4500 рублів!

Клініка «угіддя» надає всі види наркологічної допомоги. Ми гарантуємо анонімність при зверненні в клініку, зокрема, при виклику нарколога на будинок. Кваліфікований нарколог зможе швидко приїхати додому в будь-який район міста Москви (виїзд можливий в район будь станції метро ) І будь-які міста Московської області : З усіх питань виїзду на будинок телефонуйте +7 (495) 475-65-52 (Цілодобово)

Наші лікарі

Всі лікарі >>


Наші кваліфіковані лікарі-наркологи приїдуть до Вас додому і проведуть індивідуальне лікування. При лікуванні в домашніх умовах є ряд переваг: домашня обстановка, присутність родичів, немає необхідності звикати до сусідів по палаті, відсутність суворого режиму і необхідність переміщення в інше місце, анонімність і багато іншого.

Зверніть увагу на наступні розділи:

ліцензії

гарантії

Акції та знижки

оформлення лікарняного

До Ваших послуг лікарі:

Лікування проводиться анонімно. Протягом години (в залежності від місцезнаходження пацієнта) досвідчений доктор приїде до Вас додому, проконсультує, проведе лікування, дасть необхідні рекомендації. При необхідності він супроводить пацієнта в наш стаціонар, де пацієнт зможе отримати комплексне лікування. Вартість виклику нарколога на будинок - від 4000 рублів.

Не плутайте запій з побутовим пияцтвом

Люди, які не страждають на алкогольну залежність, не знають, що таке справжній запій, коли дійсно екстрено потрібно наркологічна допомога на дому. Все тому, що у них немає залежності від спиртного. Є стану, які нагадують запій - багатоденне вживання алкогольних напоїв під час тривалих свят (наприклад, новорічних) або відпочинок в готелях, де все включено. Однак таке пияцтво разюче відрізняється тим, що людина може припинити випивати, як тільки сам цього захоче. У нього залишиться тільки сильне похмілля, яке не вимагає виклику нарколога на будинок.

Запій - стан інше. Тут присутній дика тяга до алкоголю, яку хворий не може перемогти самостійно. Він шукає все нові і нові способи купити, дістати, а часом і вкрасти необхідну і таку важливу на цьому етапі пляшку. Наслідки запою плачевні - абстинентний синдром, який зв'язується з сильною інтоксикацією і порушенням метаболізму.

Якщо ви виявили у себе перші ознаки алкоголізму (наприклад, запій), то ви можете викликати додому нарколога Якщо ви виявили у себе перші ознаки алкоголізму (наприклад, запій), то ви можете викликати додому нарколога. Він проведе огляд і дасть консультацію щодо подальшого лікування. Коли хворий знаходиться в стані сп'яніння тривалий час, мозок, так скажемо, втрачає владу. Людиною починає керувати вторинна патологічна тяга до спиртних напоїв. Первинна тяга - це потяг до алкоголю в тверезому вигляді. З'являється і активно розвивається тунельний свідомість.

Як підсумок, мозок не може сприймати інформацію, яка не пов'язана з алкоголем. Саме тому рідні та близькі, здебільшого, не можуть допомогти людині, який знаходиться в стані запою і переконати його кинути свою згубну пристрасть. Тільки швидка наркологічна допомога може впоратися із завданням. Хворий реагує на заклики забути про спиртне дуже агресивно, він продовжує наполегливо і завзято калічити свою психіку і організм патологічно великими дозами спиртовмісних напоїв. Це, по суті, замкнене коло, яке розірвати вкрай складно. Пояснимо, чому.

При вживанні алкоголю на протязі декількох днів молекула етанолу вбудовується в метаболізм організму. Потрібні нові і нові дози спиртного, людина відчуває себе все гірше, запій посилюється. Це вже вегетативні функції, які самостійно подолати немає ніякої можливості. У цьому стані бажання випити - неусвідомлене.

Дуже важливо також розуміти, що якість алкоголю теж впливає на стан людини під час запою. Чим напій міцніше, чим більше в ньому градусів, тим активніше уражається головний мозок. А якщо якість алкоголю залишає бажати кращого, якщо містить сивушні масла, метали, барвники, ароматизатори, то перш за все страждають підшлункова залоза та печінка людини.

Первинна консультація БЕЗКОШТОВНО!

8 (495) 475-65-52

Працюємо ЦІЛОДОБОВО!


Висновок із запою на дому

Фахівці клініки «угіддя» практикують виведення з запоїв з виїздом на будинок, ціна на цю послугу від 4000 рублів. При цьому лікарі-наркологи приділяють увагу декільком першорядним завданням:

Зверніть увагу, що якщо у пацієнта не відбулися різного роду ускладнення - атрофія кори, набряк легенів, алкогольний амавроз (сліпота) - прогноз наших фахівців безумовно буде сприятливим, і наркологічна допомога на дому пройде без ускладнень. В іншому випадку необхідно обов'язкове розміщення в стаціонар, де досвідчені лікарі, в тому числі анестезіологи-реаніматологи та трансфузіології нададуть оперативну допомогу.

Ви можете викликати нарколога на будинок недорого в будь-який час доби або отримати безкоштовну консультацію по телефону. Головне, звернутися за допомогою вчасно. Коли висновок із запою на дому проходить успішно, тверезий стан людини можна закріпити загальними методами лікування залежності. І пам'ятайте, що усунення фізичної залежності пацієнта - це руйнування, перш за все, основи алкоголізму. Але це тільки перший етап на шляху до життя без спирту. Наркологи нашої клініки знають, що потрібно в першу чергу зняти нервове збудження, яке нерідко може доходити до нападів судоми. А вже після цього лікувати самої людини - його психіку і тіло.

По ряду причин допомога на дому не завжди можлива і адекватна. Затяжні некупирующейся (неодноразові неефективні виклики лікаря додому) запої, відсутність будинку родичів, погана переносимість ліків, несприятлива алкогольна або емоційна обстановка в побутовому оточенні є для лікаря показаннями до напрямку на стаціонарне лікування. Але першим кроком може і повинен стати виклик додому нарколога.

Якщо ви виявили у себе ознаки алкогольної залежності, якщо не в силах впоратися самостійно або за допомогою рідних, обов'язково телефонуйте в клініку «угіддя» Якщо ви виявили у себе ознаки алкогольної залежності, якщо не в силах впоратися самостійно або за допомогою рідних, обов'язково телефонуйте в клініку «угіддя». Висновок на дому стане для Вас початком тверезою і щасливого життя.

Наші фахівці з пацієнтом від початку і до кінця: від приїзду додому до фінального курсу реабілітації.

Випадки рецидиву на нашій практиці - поодинокі, але в цьому немає ніякого чаклунства, тільки щоденна і важка робота - наша, пацієнта, родичів.

Тільки разом можна перемогти алкоголізм.

Не втрачайте дорогоцінний час, зателефонуйте нам зараз: +7 (495) 475-65-52


Наші лікарі

Всі лікарі >>


Фото Наркологічного центру "угіддя"

(натисніть на фотографію для збільшення)

20% знижка

на послуги в стаціонарі

при замовленні з сайту