Реклама
Реклама
Реклама

Нерухомість м.Іллічівськ - продаж і оренда від господарів - METR.UA

вибираючи квартиру або приватний будинок в Іллічівську для покупки або оренди, як довгостроковій , так і подобової , Необхідно керуватися в більшій мірі власними критеріями якості житла. З огляду на компактності міста його районування при виборі житла не має дуже великого значення.

Одним з головних критеріїв вибору нерухомості для покупки або оренди в Іллічівську , Як і в будь-якому іншому місті, є її вартість. Ціна об'єкта залежить від традиційних факторів:

  • загальний стан будинку і внутрішньої обробки;
  • ступінь зношеності інженерних мереж;
  • віддаленість від моря і вид з вікна;
  • кількість конкуруючих об'єктів на продаж або під оренду в даному районі;
  • площа і планувальні рішення.

Житловий фонд в Чорноморську включає в себе як вторинну нерухомість, представлену панельними, цегляними багатоповерхівками, а також малометражними «хрущовками», так і сучасні просторі квартири в новобудовах.

Житловий фонд в Чорноморську включає в себе як вторинну нерухомість, представлену панельними, цегляними багатоповерхівками, а також малометражними «хрущовками», так і сучасні просторі квартири в новобудовах

Багатоповерхівка радянського виробництва на тлі Молодіжного парку Іллічівська

Пропозиції в споруджуваних будинках на відміну від вторинного ринку нерухомості в Іллічівську відрізняються поліпшеним плануванням і збільшеною площею. Хороший спосіб вигідно купити простору квартиру за привабливою вартістю - пайова участь у будівництві або покупка житла в практично готовому до здачі будинку.

Відмінним варіантом для бажаючих купити доступну нерухомість в Іллічівську стануть недорогі квартири , Перебудовані з кімнат в колишніх гуртожитках сімейного типу. такі « гостинки »Відрізняються скромними габаритами і не завжди зручним плануванням. Загальний стан будинку та прибудинкової території, а також ремонту в під'їздах може залишати бажати кращого, але ціна на подібні квартири дуже доступна.

зняти або купити хорошу квартиру в Іллічівську безпосередньо від господаря за привабливою ціною і без комісій можна на нашому спеціалізованому інтернет-порталі, минаючи посередників, комісійні яких досягають 5% при продажу і 50% -100% при оренді житла. Перегляд або розміщення оголошень на сайті нерухомості METR.UA абсолютно безкоштовно. Крім того, ми вже відфільтрували всі сміттєві оголошення - в нашій базі нерухомості, що включає оренду або продаж, знаходяться тільки реально існуючі в Іллічівську перевірені варіанти.