Реклама
Реклама
Реклама

"Дозволили купувати, продавати і вирощувати": в Канаді повністю легалізували марихуану

  1. Відео У Канаді легалізували вживання марихуани

Жителям Канади дозволять зберігати до 30 грамів марихуани.

У Канаді повністю легалізували вживання , Торгівлю і вирощування марихуани.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Починаючи з 17 жовтня, повнолітні громадяни Канади можуть відкрито купувати, продавати і навіть вирощувати вдома не більше чотирьох рослин марихуани. Закон дозволяє зберігати до 30 грамів сухих конопель.

У містах марихуана чи не з'явиться просто на полицях магазинів поряд з алкоголем або тютюном. Купити препарат жителі зможуть в спеціальних роздрібних магазинах або у ліцензованих виробників. Канада вже друга країна світу, повністю легалізували канабіс. До того, 8 років тому, узаконив марихуану Уругвай.

Відео У Канаді легалізували вживання марихуани

Повнолітні громадяни можуть купувати, продавати і навіть вирощувати вдома, але не більше чотирьох рослин. Закон дозволяє зберігати до 30 грамів сухих конопель. Купити препарат жителі зможуть в спеціальних роздрібних магазинах або в ліцензованих виробників.

Купити препарат жителі зможуть в спеціальних роздрібних магазинах або в ліцензованих виробників

Раніше Конституційний суд Грузії скасував покарання за вживання марихуани без призначення лікаря. Таким чином було задоволено позов опозиційних політиків від партії "Гірчі" Зураба Джапарідзе і Вахтанг Мегрелішвілі.

За словами позивачів, вживанням марихуани шкода може бути завдана тільки здоров'ю того, хто її вживає і він сам буде відповідальним за результат.