Реклама
Реклама
Реклама

Компанія Photo-BOOK в Читі виготовить фотоальбоми для випускників дитсадків, шкіл і вузів

  1. Компанія Photo-BOOK в Читі почала прийом заявок на виготовлення фотоальбомів для випускників дитячих...

Компанія Photo-BOOK в Читі почала прийом заявок на виготовлення фотоальбомів для випускників дитячих садів, шкіл і вузів, повідомив кореспонденту ІА «Чіта.Ру» 15 березня представник компанії.

«Випускний фотоальбом - це важлива пам'ятна річ для будь-якої людини. І через багато років вже подорослішав дитина буде перегортати сторінки альбому, дивитися на усміхнені обличчя друзів і з теплотою згадувати своє навчання. У вартість книги входить зйомка в інтер'єрної студії, верстка і друк. Ми можемо запропонувати вам абсолютно будь-який варіант альбому - невеликий красивий в форматі А4 з одним розворотом або цілу фотокнигу з 32 сторінками. Ви самі виберете розмір, форму і кількість знімків, а сам макет ми узгодимо з вами перед друком », - розповів співрозмовник агентства.

Фотограф компанії допоможе визначитися зі стилем зйомки, щоб всі фотографії в альбомі гармонійно доповнювали один одного.

«Замовте альбом вже зараз по телефону + 7914-133-3343, поки не почався жвавий сезон підготовки до випускних», - додав співробітник Photo-BOOK.

Додаткову інформацію можна дізнатися в групі «ВКонтакте» .

На правах реклами

2017-03-15 12:50, 15 березня 2017