Реклама
Реклама
Реклама

Холостяк на ТНТ (4 сезон) дивитися онлайн безкоштовно серіал

Оцінок:

(79)

Кинопоиск: 4.425

Багато популярні телевізійні шоу обертаються навколо одвічної тематики любові. Але тільки Холостяк на ТНТ дивитися онлайн запропонує це з абсолютно незвичайного формату, оскільки не хлопці тут будуть протистояти і боротися за любов дівчину. Навпаки - «битву» між собою розв'яжуть представниці прекрасної половини!
Рівно 25 красунь - і всього один холостяк! Правда, холостяк цей виявиться непростим. Він буде молодий, красивий, успішний, багатий і популярний. Як то кажуть, за такого поборотися не гріх. Ось тільки головна проблемка в іншому - холостяк на ТНТ один, а значить, дістанеться він тільки однієї красуні, тієї, яка зуміє перемогти всіх своїх суперниць!
Романтичне телешоу небувалого розмаху, де пристрасті будуть бушувати з небаченою силою, а так само страждання, сльози, розчарування і хитромудрі інтриги - все це тільки в грандіозному шоу «Холостяк» на ТНТ.

Дивитися онлайн Холостяк на ТНТ (4 сезон) в хорошій якості

  • фільм
  • плеєр 2
  • Трейлер

Чи не хочете бачити рекламу на сайті? Робіть репост, спасибі :)

Схожі ТВ онлайн

Рецензії до фільму

Рецензії до фільму

eosmoney

По-моєму Тимур Батруднінов і Олексій Воробйов дещо краще виглядають в кадрі популярного телевізійного шоу про пригоди звичайного, середньостатистичного холостяка із заробітком вище середнього рівня. Нинішній сезон з Іллею Глінніковим - низькорослим мажором з серіалу про інтернів, абсолютно не відповідає початковим задумом, містить надмірну кількість реклами, але головне не розкриває основної теми.
Саме тому, я вирішив переглянути онлайн першого холостяка з Воробйовим, з яким легко і невимушено вдається проводити кастинг дівчат з розподілом на відповідні ролі в серіалі на ТНТ. Суперечливі емоції, що виникли в моєму випадку при перегляді онлайн холостяка з Олексієм, швидко змінилися з мінуса на плюс, коли в телешоу з'явився резидент камеді - харизматичний і накачаний Тимур.
Більшу частину глядацької аудиторії становлять, звичайно ж, дівчата. Хлопцям, апріорі не цікаво дивитися за тим, як їхні однолітки розважаються з дівчатами, в той час як вони крутять гайки в автомобільному сервісі або лагодять комп'ютери.
Цікаво, співпаде чи моя думка з вашим, шановні користувачі порталу kinosha і якщо так, то наскільки. Чи дійсно проект «Холостяк» гідний настільки вищого балу рейтингу, який йому приписують ?!

Коментарі до ТВ Холостяк на ТНТ

Чи дійсно проект «Холостяк» гідний настільки вищого балу рейтингу, який йому приписують ?