Реклама
Реклама
Реклама

Проектні та геодезичні роботи із землеустрою

Роботи із землеустрою представлені цілим комплексом заходів, які виконують інженери - землевпорядники і геодезисти, що володіють сертифікатом, відповідає законодавству зразка Роботи із землеустрою представлені цілим комплексом заходів, які виконують інженери - землевпорядники і геодезисти, що володіють сертифікатом, відповідає законодавству зразка. Фахівці збирають і систематизують відомості про ділянку землі в документальній формі, потім передають матеріали в ДЗК для здійснення реєстрації та кадастрового обліку земель.

Виконання геодезичних та кадастрових робіт є головним етапом у придбанні земельною ділянкою правового статусу.

Проведення землевпорядних робіт сприяють організації користування земельними ділянками громадянами та юрособами. Результати геодезичних робіт є основою для розробки проектної та технічної документації.

Проектні роботи по землеустрою та геодезичні роботи на високому професійному рівні виконує компанія PORTO FRANCO GROUP, яка протягом шести років присутня на ринку землевпорядних робіт. До переліку землевпорядних та геодезичних заходів, виконуваних інженерами - землевпорядниками входить визначення меж земельних наділів. Для цього група геодезистів розпорядженні повним комплектом спеціального обладнання. Проводиться розробка технічної документації із землеустрою при необхідності поділу чи об'єднання земельних наділів. Важливим видом робіт є підготовка проектів землевідведення при виникненні необхідності в зміні цільового статусу земельних ділянок. До якості даного виду технічної документації пред'являються високі вимоги, тому розробку проектів слід довіряти фахівцям високої кваліфікації, які мають сертифікатом інженера - землевпорядника. Фахівці - землевпорядники допоможуть отримати виписку з ДЗК. Це довідка, яка підтверджує наявність відомостей про земельну ділянку в земельному кадастрі. Така довідка потрібна при здійсненні будь-яких видів операцій із земельними ділянками. Більше дізнатися про роботи, які виконуються компанією PORTO FRANCO GROUP можна на сайті https://zemlipf.com.ua/ .

Для виконання робіт в області землевпорядкування необхідні спеціальні знання і практичний досвід роботи, а також спеціальне обладнання. Якісно виготовлена ​​технічна документація допоможе уникнути проблем з узгодженням і проведенням будь-яких угод із земельними ділянками.