Реклама
Реклама
Реклама

Коли краще купувати шубу?

Наважуючись поповнити свій гардероб шубою, кожна жінка замислюється, а коли ж краще її купувати? Багато вже, напевно, звернули увагу, що навесні починаються дуже спокусливі розпродажі на вироби з хутра. Чи є тут якісь підводні камені або ж дійсно варто задуматися про придбання пухнастою красуні не в сезон?
Наважуючись поповнити свій гардероб шубою, кожна жінка замислюється, а коли ж краще її купувати

Найбільший попит на шуби доводиться з серпня по березень, в цей період ціни найбільш високі. Як то кажуть, попит породжує пропозицію. А ось навесні інтерес до зимовому одязі потихеньку починає стихати, люди витрачаються на літні речі і відкладають на поїздки, тому ціни на хутряні вироби сильно падають. Виробники готові йти на значні поступки і пропонувати своїм покупцям вельми привабливі акції. Так, навесні або влітку можна придбати хутряну шапку або кожушок мало не в два рази дешевше, ніж восени або взимку. Тому якщо ви роздумуєте про жилеті з лисиці або норковій шубі до нового сезону, відкладати з покупкою не варто - краще це зробити з березня по серпень.


Але тут можуть виникнути деякі сумніви. Найпоширеніше упередження - а чи не пов'язані розпродажі з тим, що продавці знижують ціни на моделі з неякісного хутра? Адже це так дивно, що шуба настільки сильно подешевшала ... Тут варто відзначити, що неякісний товар можна купити і в сезон за високою ціною. При покупці хутряного виробу потрібно бути уважними незалежно від пори року і робити ставку на перевірених виробників , Зарекомендували себе на ринку. В іншому ж розпродажі на шуби працюють так само, як і будь-які інші дисконти. Ви ж не дивуєтеся, чому літні сарафани і в'єтнамки в серпні-вересні можна купити зі знижкою 50-70%.


Ще один сумнів, яке може виникнути у покупців, - чи буде ця модель шуби і раніше модною в наступному зимовому сезоні, якщо я її куплю зараз, навесні? Взагалі варто відзначити, що тенденції моди на хутра найбільш інертні і змінюються набагато рідше, ніж тренди на одяг або взуття. Звичайно, якщо ви наважуєтеся на покупку яскраво червоною або жовтою шуби (такі барвисті хутра були дуже актуальні взимку 2018), то ви ризикуєте, що в наступному сезоні вона буде виглядати трохи застарілою (хоча і це не факт, дизайнери можуть продовжити життя цієї тенденції) . Але якщо ви робите вибір на користь класики, то будьте спокійні - вона ніколи не вийде з моди.

Наважуючись поповнити свій гардероб шубою, кожна жінка замислюється, а коли ж краще її купувати?
Чи є тут якісь підводні камені або ж дійсно варто задуматися про придбання пухнастою красуні не в сезон?
Найпоширеніше упередження - а чи не пов'язані розпродажі з тим, що продавці знижують ціни на моделі з неякісного хутра?
Ще один сумнів, яке може виникнути у покупців, - чи буде ця модель шуби і раніше модною в наступному зимовому сезоні, якщо я її куплю зараз, навесні?