Реклама
Реклама
Реклама

Який магазин відкрити в маленькому місті

  1. Відкрити магазин одягу
  2. Магазин іграшок
  3. Магазин будівельних матеріалів
  4. А де взяти гроші на бізнес?

Деякі «гарячі голови» стверджують, що маленьке містечко і бізнес - речі несумісні. Спробуємо не погодитися з подібним тезою! Уміння вести комерційну діяльність залежить не від місця проживання, а від здібностей людини і його впевненості у власних силах. А якщо до всього іншого початківець комерсант володіє діловою хваткою, завзятістю в досягненні мети, особливим працьовитість і оригінальністю мислення, то йому всі карти в руки!

А якщо до всього іншого початківець комерсант володіє діловою хваткою, завзятістю в досягненні мети, особливим працьовитість і оригінальністю мислення, то йому всі карти в руки

Як розвернутися зі своїм бізнесом в малонаселеному провінційному місці, кожен вирішує для себе сам, але насправді варіантів заробітку не так вже й мало. Взяти, наприклад, сферу торгівлі.

Якщо ви вирішили створити торгову точку або магазинчик, то все впирається в те, наскільки багато у вас є в наявності грошових коштів. Зрозуміло, кожному хотілося б відразу стартувати з супермаркету і отримувати без проблем величезні прибутки з продажів, проте це надзвичайно висока планка, не всім по плечу. Тому краще почати з малого, а потім розвернутися в міру можливості.

Попередньо необхідно визначиться, якими товарами вигідніше торгувати в маленькому місті. Якщо відкрити магазин, то який: продуктовий, меблевий або може магазин одягу? Потрібно все ретельно зважити, грунтовно продумати: з'ясувати про затребуваність товарів, які можете запропонувати, а також про рівень конкуренції в певному населеному пункті.

Потрібно все ретельно зважити, грунтовно продумати: з'ясувати про затребуваність товарів, які можете запропонувати, а також про рівень конкуренції в певному населеному пункті

Відкрити магазин одягу

Отже, ви все-таки зупинилися на ідеї заснувати магазинчик з продажу одягу. Тоді який саме: жіночого, чоловічого або дитячої? А може бути, це буде універсальний магазин, де знайдуться речі для всіх категорій громадян? У будь-якому випадку доведеться досконально проаналізувати ситуацію на ринку подібних товарів в місті. Раптом є сенс організувати в провінції бутик ділової чоловічого одягу! Швидше за все, ця ніша не зайнята. Займіть її ви, поки це не зробили конкуренти.

Магазин іграшок

Непогана ідея, яка напевно переросте в перспективне підприємство за умови вірного підходу до її втілення. Поцікавтеся про рівень конкуренції, адже таких торгових закладів може бути багато навіть в невеликому містечку. Якщо це так, то пристойно заробити не вийде через відсутність достатнього попиту. Громадяни, швидше за все, продовжать відвідувати той магазин, який почав працювати раніше вашого. Однак при слабкій конкуренції або її відсутності, варто ризикнути.

Вам залишиться тільки пройти реєстрацію індивідуального підприємця в податковій інспекції, орендувати вільну площу під магазин і здійснити закупівлю товару.

Вам залишиться тільки пройти реєстрацію індивідуального підприємця в податковій інспекції, орендувати вільну площу під магазин і здійснити закупівлю товару

Магазин будівельних матеріалів

Будівництво переживає в наш час справжній бум: будують заміські будинки, котеджі, ремонтують квартири - в загальному, є де розгулятися. І, незважаючи на серйозне суперництво на ринку збуту будматеріалів, цей сектор для заробітку досить перспективний. Якщо у вас є міцний стартовий капітал, то вперед! Почніть з продажу якого-небудь конкретного виду будівельних матеріалів: тротуарної плитки, будівельних сумішей, шпалер або підлогових покриттів. Так простіше надалі розширити асортимент магазину і реальніше зацікавити своїми товарами покупця.

Читайте також: Рибальський магазин, як відкрити

Читайте також:   Рибальський магазин, як відкрити

Як відкрити магазин продуктів з нуля

Це найбільш безпрограшний варіант торгівлі - продукти харчування купують найчастіше - ось чому більшість початківців торговців вважають своїм обов'язком засвітитися тут, відкриваючи або намет, або міні-маркет. На жаль, при всій простоті, не у всіх виходить вдало. Проблема, як водиться, в потужній конкуренції. Продуктовий магазин принесе прибуток при грамотному виборі його місця розташування. Можна вибрати жваве місце, але не дочекатися напливу покупців з-за того, що продуктових магазинчиків поблизу кілька. І все ж спробувати потрібно!

А де взяти гроші на бізнес?

Гроші на розкрутку торгового бізнесу зазвичай вкладають або свої, або займають у родичів, знайомих, беруть кредит у держави. При вдалому збігу обставин підприємство окупається через рік, через два. Не виключено, що і раніше - при підвищеному попиті на продавану вами продукції.

Якщо відкрити магазин, то який: продуктовий, меблевий або може магазин одягу?
Тоді який саме: жіночого, чоловічого або дитячої?
А може бути, це буде універсальний магазин, де знайдуться речі для всіх категорій громадян?
А де взяти гроші на бізнес?