Реклама
Реклама
Реклама

Партнерська іпотечна програма: в чому вигода?

Партнерські іпотечні програми, умови яких відрізняються від стандартних, банки розробляють спільно з брокерами нерухомості і забудовниками. Як не втратити унікальну пропозицію - в нашому матеріалі. Партнерські іпотечні програми, умови яких відрізняються від стандартних, банки розробляють спільно з брокерами нерухомості і забудовниками

Петербурзька нерухомість

Що таке партнерська програма?

Це спеціальні пільгові умови, які банк надає ексклюзивно для партнерів - провідних брокерів нерухомості і великих забудовників. Вони відрізняються від стандартних програм додатковими преференціями для клієнтів: полегшений пакет документів, «зелений коридор» при розгляді заявки, але головне - знижені ставки. Приклад - спеціальна пропозиція « Петербурзької Нерухомості »І ВТБ. У червні банк знизив ставки по іпотеці на об'єкти Setl City на 0,7%.

З якою іпотечної ставкою від ВТБ можна купити квартиру в «Петербурзької Нерухомості»?

Персональна ставка для покупців квартир від Setl City складає від 8,9% *. Більш того, за партнерською програмою знижений і початковий внесок - від 10% замість стандартних 15%. Знижена іпотечна ставка дозволяє заощадити на загальних виплатах за відсотками до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а також знизити щомісячний платіж. Термін кредитування до 360 місяців. Сума кредиту від 1 000 000 рублів на об'єкти, розташовані на території м Санкт-Петербурга і від 500 000 рублів на об'єкти, розташовані на території Ленінградської області. Максимальний розмір кредиту - 60 млн рублів. Погашення кредиту - ануїтетними платежами.

Як вибрати серед безлічі програм?

Перш за все, потрібно сформулювати загальні вимоги до нового житла: площа і кількість кімнат у квартирі, місце розташування новобудови, характеристики локації і самого житлового комплексу. По-друге, оцінити свої фінансові можливості: який початковий внесок ви готові внести і який щомісячний платіж буде комфортний для вашого бюджету. Потім, виходячи з усіх цих даних, вже складається ідеальна пара «ціна квартири + іпотечна програма». Банки пропонують безліч програм для самих різних ситуацій: від стандартних на новобудови до індивідуальних, наприклад, формула «Чим більше квартира, тим вигідніше» від ВТБ, яка діє на квартири понад 65 кв.м. Зорієнтуватися самостійно буває непросто.Основние умови програми включають: ставка від 8,9% на покупку квартири площею від 65 кв. м, початковий внесок від 20% вартості нерухомості, що купується, комплексне страхування. Сума кредиту становить від 600 тис. До 60 млн руб., Термін крідіта до 30 років.

Детальніше про умови іпотечного кредитування за програмою «Чим більше квартира, тим вигідніше» можна ознайомитися на сайті https://www.vtb.ru

Гарантований вибір підходящої іпотечної програми - звернення в компанію, де зосереджені пропозиції перевірених забудовників і укладені партнерські відносини з провідними банками. Клієнти «Петербурзької Нерухомості» разом з персональним менеджером вибирають одночасно і програму, і квартиру серед великої кількості акредитованих об'єктів.

Чи можна оформити іпотеку без черг і тривалого очікування?

Не тільки доступна, а й комфортна іпотека - одна з основних переваг « Петербурзької Нерухомості ». Завдання компанії - допомогти клієнту придбати бажану квартиру, а не просто схвалити кредит. Тому з моменту звернення в компанію з клієнтом працює персональний менеджер, в тому числі по іпотечному кредитуванню. Він допомагає правильно оформити і подати заявку в банк, а також зібрати пакет документів, необхідних для підписання договору. Крім того, наші покупці можуть безкоштовно підібрати програму іпотечного страхування і отримати консультацію юриста на всіх етапах угоди.

Чи багато хто взагалі зараз беруть іпотеку?

За даними Консалтингового центру «Петербурзька Нерухомість», за останні п'ять років іпотека майже на чверть збільшила свою частку в структурі угод на ринку житла, що будується, значно потіснивши популярну раніше розстрочку і 100% -ву оплату. Приріст відбувся у всіх сегментах нерухомості Санкт-Петербурга, при цьому найбільш затребуваною іпотека стала серед покупців об'єктів комфорт-і бізнес-класу. Якщо в 2013 році квартири в даних сегментах в іпотеку набували лише 41% і 23% покупців відповідно, то за підсумками 2017 року це цифри зросли майже в 2 рази - до 66% і 44%. Змінився і портрет покупця житла, що будується. Завдяки доступності іпотеки і появи нових комфортних програм, житловими кредитами активно почала користуватися молодь від 25 до 35 років, так як іпотечний платіж став менше плати за знімання квартири. Як правило, сьогодні іпотеку беруть на термін до 15 років, але розраховуються з банком швидше - в середньому за 5-7 років.

ПАТ Банк ВТБ ліцензія Центрального банку № 1000 від 08.07.2015г.

Довідка про компанію Setl City

Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

** Пропозиція «Ставка по іпотеці знижена на 0,7%» є дійсним за умови укладення договору участі в пайовому будівництві відносно будь-якого типу квартир в житлових комплексах забудовника з комерційним найменуванням ТОВ «Сетл Сіті» з використанням іпотечного кредиту від банку ПАТ ВТБ (ген . осіб. тисячу від 08.07.2015) за програмою «Іпотека. Житло, що будується ». За умовами пропозиції для клієнтів, які купують квартири з використанням іпотечних коштів за вказаною програмою, процентна ставка в рублях знижується на 0,7%. Процентна ставка в рублях на весь термін кредиту становить від 8,9% річних у разі оформлення комплексного страхування. Початковий внесок від 10% від вартості квартири, що купується. Термін кредитування до 360 місяців. Сума кредиту від 1 000 000 рублів на об'єкти, розташовані на території м Санкт-Петербурга і від 500 000 рублів на об'єкти, розташовані на території Ленінградської області. Погашення кредиту - ануїтетними платежами. Комісія за видачу кредиту відсутня. Забезпечення по кредиту - іпотека в силу закону. Дострокове погашення без комісій, штрафів, без обмежень по сумі, в будь-який день. Можливі додаткові витрати: при оренді банківської сейфовой осередку / при використанні безготівкової форми розрахунку / при використанні акредитива; витрати, пов'язані з державною реєстрацією договору участі в пайовому будівництві, закладений; витрати на послуги нотаріуса. Розмір неустойки за невиконання або неналежне виконання зобов'язань по поверненню основного боргу: 0,06% від суми простроченої заборгованості за основним боргом за Кредитом за кожний день прострочення. Проектні декларації та адреси розташування житлових комплексів на сайті www.setlcity.ru . Подробиці пропозиції на сайті www.3355555.ru або по тел. 33-55555

З якою іпотечної ставкою від ВТБ можна купити квартиру в «Петербурзької Нерухомості»?
Як вибрати серед безлічі програм?
Чи можна оформити іпотеку без черг і тривалого очікування?
Чи багато хто взагалі зараз беруть іпотеку?