Реклама
Реклама
Реклама

Послуги інвестиційно-ріелторської компанії Est-a-Tet на вторинному ринку: продаж, покупка, викуп і обмін квартир, іпотека, залік квартир на новобудову, послуги Оптима

  1. Наші пропозиції
  2. Наші переваги

Фахівці мережі офісів нерухомості Est-a-Tet надають повний спектр послуг на ринку нерухомості, допомагаючи Вам вирішити житлове питання будь-якого ступеня складності: продаж, покупка, обмін, в тому числі на новобудову, терміновий викуп, супровід угоди, юридичні консультації, а також угоди із залученням іпотеки. Фахівці мережі офісів нерухомості Est-a-Tet надають повний спектр послуг на ринку нерухомості, допомагаючи Вам вирішити житлове питання будь-якого ступеня складності: продаж, покупка, обмін, в тому числі на новобудову, терміновий викуп, супровід угоди, юридичні консультації, а також угоди із залученням іпотеки

Наші переваги

Інвестиційно-ріелторська компанія Est-a-Tet надає різні послуги на вторинному ринку нерухомості в Москві і Підмосков'ї . У своїй діяльності ми використовуємо європейські стандарти роботи і гарантуємо нашим клієнтам абсолютну юридичну чистоту і прозорість угод.

Наші пропозиції

Наша компанія надає допомогу:

  • У придбанні / продажі житла;
  • В обмін житлоплощі;
  • У купівлі житла в іпотеку ;
  • В оформленні документів і договорів;
  • У державній реєстрації права власності.

Крім того, ми здійснюємо:

Наші фахівці готові дати детальну консультацію, що стосуються будь-яких дій, які проводяться з вторічкой.

Наші переваги

Компанія Est-a-Tet заслужила бездоганну репутацію завдяки тому, що у нас:

  • Можна за доступною ціною купити квартиру в столиці і області, в районах з хорошим транспортним сполученням і розвиненою інфраструктурою.
  • В каталозі є велика кількість пропозицій об'єктів вторинного житла з докладним описом і фото, що значно полегшує вибір.
  • Вартість послуг доступна клієнтам з будь-яким рівнем доходу.

Для отримання більш детальної інформації зверніться до консультантів агентства Est-a-Tet, вибравши найбільш зручний спосіб зв'язку з розділу « Контакти »Нашого сайту.