Реклама
Реклама
Реклама

Де в Чернігові купити хорошу двушку за ціною до 15 тисяч доларів?

  1. Незважаючи на те, що центр Чернігова і навколоцентральних райони представлені практично одним економ-сегментом,...

Незважаючи на те, що центр Чернігова і навколоцентральних райони представлені практично одним економ-сегментом, купити квартиру в цій частині міста ой як непросто. З огляду на те, що останнім часом вкрай рідкісними стали пропозиції з продажу такого виду житла. Особливо важко знайти житло середнього формату - двокімнатну квартиру.

Найчастіше зустрічаються в продажу або невеликі однокімнатні або дорогі по комуналці трикімнатні. Двушки воістину рідкість. Чому так?

- Це житло найбільш затребуване. Воно оптимально і за площею, і за вартістю обслуговування. Якщо ще й район вдалий - терміни продажу таких квартир обчислюються днями, - вважає директор агентства нерухомості "МКТ" Олександр Панасюк. - І як би не розвивалися околиці, але більшість хоче жити "по-старому" - в центрі, де збудована вся логістика та інфраструктура. І добиратися до потрібних установ набагато простіше. Особливо це актуально взимку, в рясні снігопади, коли транспорт і комунальники працюють з рук геть погано.

Хоч сьогоднішній вторинний ринок квартир можна назвати і стагнуючим, однак разом з тим ціни нині в сегменті недорогого житла не просто не падають, а навіть зростають. Через рідкості такого товару на ринку. Двокімнатні квартири в «хрущовках» коштуватимуть 17-18 тис дол.

Так виглядає будинок з класичними "хрущовками" - недорогими і компактними

Ціна може трохи коливатися в залежності від місця розташування і стану житла. Середня ціна за квадратний метр може бути в межах 320-390 доларів США. Такий ціновий "розбіг" пояснюється тим, що дешевих пропозицій на ринку сьогодні, по суті, і немає. Залишилися лише дорогі - з недешевим ремонтом і в нових будинках.

Як бути тоді покупцям, у яких обмежений бюджет? Існують ще й так звані термінові продажу. Тоді квартира продається з хорошим дисконтом, який може становити від 500 до 2000 доларів. Це залежить від потенціалу житла і його стану.

Тим, хто хоче поліпшити свої житлові умови і придбати таку рідкісну сьогодні двокімнатну квартиру і в районі Круга радимо звернути увагу на таку пропозицію:

Терміновий продаж житла за адресою вул. Мазепи, 43 -2 кімнати, загальна площа квартири - 48 кв м. Об'єкт розташований на 1-му поверсі панельної п'ятиповерхівки. Є простора прибудова у вигляді балкона. Що зручно - вона узаконена. Ціна - 14,5 тисяч доларів. Цінова пропозиція дійсно по п'ятницю 15 грудня 2017 го включно.

Поспішайте. Це найкраще сьогодні пропозицію і за кращою на ринку ціною.

Більш детальна інформація - за телефонами:

АН "МКТ", 093 426 98 48, 095 443 04 78.

Чому так?
Як бути тоді покупцям, у яких обмежений бюджет?