Реклама
Реклама
Реклама

Як купити квартиру в Сімферополі недорого (вторинне житло) без посередників підшукавши варіанти з фото і в рублях?

  1. Кілька порад про те, як знайти і купити квартиру в Сімферополі недорого, на вторинному ринку нерухомості....
  2. Популярні дошки оголошень про продаж квартир в Сімферополі - Авито, Сландо, Оголошення Криму, ВДВ і інші.
  3. Приклад пошуку дешевих пропозицій на вторинному ринку нерухомості Сімферополя.
  4. Пошук недорогого житла в Сімферополі без посередників, за допомогою оголошень.
  5. Ціни на квартири в Сімферополя в рублях або в доларах?

Кілька порад про те, як знайти і купити квартиру в Сімферополі недорого, на вторинному ринку нерухомості.

Для того, щоб підшукати і купити собі квартиру недорого в Сімферополі, на вторинному ринку нерухомості, без посередників, у господаря (і як часто дають запит в інтернеті - щоб надана інформація про квартири була з фото і в рублях) потрібно скористатися кількома простими порадами від нашого іфнормаціонно-аналітичного сайту Ціни на нерухомість в Криму, і реально працюючих в Сімферополі ріелтерів Для того, щоб підшукати і купити собі квартиру недорого в Сімферополі, на вторинному ринку нерухомості, без посередників, у господаря (і як часто дають запит в інтернеті - щоб надана інформація про квартири була з фото і в рублях) потрібно скористатися кількома простими порадами від нашого іфнормаціонно-аналітичного сайту "Ціни на нерухомість в Криму", і реально працюючих в Сімферополі ріелтерів.

Як знайти оголошення з недорогими квартирами в Сімферополі, бажано з фото і в рублях?

В першу чергу скористайтеся дошками оголошень в інтернеті. Сайтів розміщують у себе оголошення про продаж нерухомості в Сімферополі дуже багато, але ми можемо виділити декілька найпопулярніших. Можливо багато хто помітив, що на таких майданчиках розміщують варіанти про продаж своїх квартир і іншого житла в Сімферополі в основному агентства по нерухомості і інші приватні реіелтори. Дійсно, більшість оголошень буде розміщено саме ріелторами, але серед них періодично будуть потрапляти варіанти безпосередньо від господарів нерухомості.

Просто для того, щоб знайти власника квартири, потрібно буде проводити досить трудомістку роботу, практично кожен день телефонуючи велику кількість телефонів під оголошенням про продаж житла, і дізнаватися чи є та людина, хто розмістив пропозицію, реальним власником. Насправді багато агентств цим і займаються і знаходять безпосередніх господарів нерухомості, щоб запропонувати їм свої послуги. Так один з представників великої рієлтерської фірми Сергій Обухов поділився з сайтом o-krim.ru інформацією про те, що йому доводиться обдзвонювати близько 20-30 оголошень, щоб знайти безпосередніх власників нерухомості. Не кожна людина, який вирішив купити собі квартиру недорого і без посередників в Сімферополі, зможе витратити стільки сил і часу на проведення такої роботи.

Але врахуйте, що якщо Ви знайдете квартиру без посередника, то її вартість в місті Сімферополі буде відразу дешевше приблизно на 1-2 тисячі доларів (70-150 тисяч рублів), така зараз середня вартість ріелтерських послуг.

Популярні дошки оголошень про продаж квартир в Сімферополі - Авито, Сландо, Оголошення Криму, ВДВ і інші.

Ми розповімо про те як шукати недорогі квартири в Сімферополі на прикладі популярного в нинішній час сайта Авито (www.avito.ru). В основному такий же принцип пошук вторинного житла без посередників в Сімферополі можна застосовувати і на інших сайтах.

Варто тільки відзначити, що з того переліку, що було зазначено в заголовку цього абзацу про дошках оголошень - Авито, Сландо, Оголошення Криму, ВДВ, два останніх є також і місцевими газетами, що теж досить сильно додає їм плюсів, так як, наприклад, в газету Оголошення Криму багато господарів можуть розмістить свій варіант про продаж нерухомості в Сімферополя навіть не відвідуючи інтернет ресурс, а зателефонувавши до них на виділені номери телефонів, або звернувшись до їх представникам, які беруть бланки оголошень в різних точках місто Сімферополя. Що природно зручніше для більш літніх людей, які не завжди можуть з легкістю розмістити своє оголошення в інтернеті.

Приклад пошуку дешевих пропозицій на вторинному ринку нерухомості Сімферополя.

Для того, щоб підібрати недороге вторинне житло, наприклад, квартиру на сайті Авито, потрібно з головною сторінки вибрати Крим, потім вибрати оголошення нерухомість, квартири, продам, Сімферополь, ну а далі вибирайте вже то кількість кімнат, яке Вас цікавить. Після чого необхідно буде зробити вибір між вторічкой і новобудовами.

І перед Вами відразу випаде перелік квартир. Для того, щоб звузити вибір і отримати тільки список квартир в Сімферополі за невеликою ціною в правому верхньому кутку виберете поле "Ціна" і вкажіть очікувану вартість нерухомості.

Для прикладу ми вкажемо ціну на квартиру в Сімферополі не більше 2 000 000 рублів. Відразу бачимо, що деякі оголошення позначені як варіанти від агентства, тому зверху над списком пропозицій натиснемо на вкладці "приватні". Це аж ніяк не означатиме, що залишилися пропозиції з продажу житла в Сімферополі будуть безпосередньо від господарів, але вже точно трохи зменшить кількість пропозиції від агентств.

Нижче надані варіанти з випав списку однокімнатних квартир в Сімферополі з недорогого сегмента з фото і ціною в рублях. (Хоча про рублі трохи нижче буде невелике уточнення)

1-к квартира, 18 м. Кв., 3/5 пов. 2 000 000 руб., 1 ой Кінний Армії,

1-к квартира, 41 м, кв. 4/4 пов. 1 500 000 руб. вул Степова 4

1-к квартира, 25 м. Кв., 2/2 пов. 1 800 000 руб. вул. Ген.Захарова

1-к квартира, 30 м. Кв., 5/9 пов. 1 850 000 руб. Яблочкова вул.

1-к квартира, 30 м. Кв., 1/2 пов. 1 100 000 руб. Сел. Мазанка вул. миру 34

1-к квартира, 28 м. Кв., 1/1 пов. 1 600 000 руб. вул.Заводська

1-к квартира, 36 м. Кв., 4/5 пов. 1 750 000 руб. Сімферопольський район, п. Шкільне

1-к квартира, 42 м. Кв., 1/5 пов. 1 700 000 руб. Сімферопольський район Скворцово

1-к квартира, 36 м. Кв., 3/5 пов. 1 450 000 руб. Сімферополь, смт Шкільне

1-к квартира, 29 м. Кв., 3/4 пов. 1 650 000 руб. Село Перово, вул. Леніна, будинок 2

1-к квартира, 31 м. Кв., 4/5 пов. 1 750 000 руб. вул. Ангарська, д.38

1-к квартира, 36 м. Кв., 2/5 пов. 1 900 000 руб. крим сімферополь вул белова д 12

1-к квартира, 19 м. Кв., 3/3 пов.1 200 000 руб. Сімферопольський р-н с. Кольчугіно вул.Молодіжна №5

1-к квартира, 41 м. Кв., 4/4 пов. 1 500 000 руб. Сімферопольський р-н п. Чайкіно

1-к квартира, 22 м. Кв., 3/5 пов. 1 800 000 руб. Міллера

1-к квартира, 35 м. Кв., 3/9 пов. 2 000 000 руб. вул. Маршала Жукова, д. 33

1-к квартира, 57 м. Кв., 4/6 пов. 1 400 000 руб. вул. Першотравнева 15 а

1-к квартира, 30 м. Кв., 4/5 пов. 2 000 000 руб. Празька

1-к квартира, 29 м. Кв., 1/2 пов. 1 500 000 руб. Дмитра Ульянова 5/9

Прокоментувати отриманий результат надамо одному з представників ріелторської фірми в Сімферополі Сергію Обухову:

"Як ми бачимо з недорогих варіантів на вторинному ринку представлені квартири в основному віддалених районів Сімферополя, або взагалі в передмісті. Віддалені райони це М. Жукова, Г. Сталінграда, Б. Куна, 7-гор. Лікарня, Заміський, Мар'їно, р-н Фонтани. Можна також відзначити, що дешево коштують малогабаритні квартири так звані малосімейки, на вул. Міллера і 1 кінної армії.

Слід оьратіть увагу і на такий факт, що, як правило, квартири на землі в приватному секторі старого міста продавалися за досить низьку ціну, але зараз цей район під великим питанням, так як у архітекторів міста великі наміри його знести під забудову багатоквартирних будинків. "

Далі, коли якийсь варіант з продажу житла Вас зацікавив, Вам всього лише варто зателефонувати за вказаними в оголошеннях телефонами.

До речі, хоча очевидно, що покупка квартири в Сімферополі без ріелтера обійдеться дешевше, так як не потрібно платити за послуги пошуку, але, бувають випадки, коли агент може досить сильно вплинути на ціну квартири. Це пояснюється тим, що господар довіряє агенту і може знизити ціну за його рекомендацією. У цьому випадку покупка квартири з агентом може вийти дешевше ніж безпосередньо у господарів, але такі випадки бувають не часто, а скоріше рідко.

Самі господарі, виставляючи квартиру на продаж, слабо орієнтуються в цінах на ринку нерухомості, і, природно, хочуть отримати якомога більше, часом таку суму грошей, яка значно перевищує реальну. У такому випадку, навіть вийшовши безпосередньо на власника, В и не отримаєте очікувану недорогу вартість на квартиру, а зовсім навпаки.

У такому випадку, навіть вийшовши безпосередньо на власника, В и не отримаєте очікувану недорогу вартість на квартиру, а зовсім навпаки

При тривалій роботі ріелтора з власниками квартири, а тим більше, якщо квартиру потрібно продати в стислі терміни, ріелтор, за рахунок свого досвіду, може переконати господарів виставити своє житло за реальною ціною щодо ситуації, що склалася на ринку нерухомості Сімферополя. А в разі терміновості, навіть виставити своє житло за недорогою ціною.

Ознайомитися з актуальними цінами ви можете пройшовши за посиланням - " вартість квартир в Сімферополі "

Пошук недорогого житла в Сімферополі без посередників, за допомогою оголошень.

Крім того, що Ви можете подати своє оголошення про покупки нерухомості в Сімферополі за допомогою інтернету, досить ефективний, але теж трудомісткий процес - це розклеювання оголошень на будинках. Він підійде насамперед для тих, хто вже визначився з місцем проживання, і у нього на прикметі всього кілька вулиць і невелика кількість будинків.

Необхідно роздрукувати або написати від руки текст оголошення, наприклад: "Куплю двокімнатну недорогу квартиру для себе в цьому будинку або районі" вказавши телефон і розклеїти їх при вході в під'їзд в цікавому Вам районі міста. Через певний час на нього можуть відгукнуться реальні власники квартир. Таку процедуру можна проробляти приблизно раз в тиждень, так як одномоментна акція може не дати ніякого результату.

Ціни на квартири в Сімферополя в рублях або в доларах?

При пошуку будь-яких квартир, як недорогих так в більш дорогому сегменті, практично всі задаються питанням - В якій валюті зараз продається нерухомість в Сімферополі як і в Криму в цілому? Особливо це питання хвилює людей зацікавлених купити квартиру в Сімферополі з материкової Росії.

На даний момент відповідь не цілком очевидний, так як переважна кількість продавців традиційно виставляють своє житло в доларах, хоча по всій Росії продаж йде в основному в рублях. Тобто, в документах купівлі продажу квартири, відповідно до чинного законодавства, будуть вказані рублі, але господарі розраховують отримати на руки саме долари.

Тобто, в документах купівлі продажу квартири, відповідно до чинного законодавства, будуть вказані рублі, але господарі розраховують отримати на руки саме долари

Процес переорієнтації на взаєморозрахунки в рублях по операціях з нерухомістю в Криму однозначно вже стартував, з'являється все більше і більше продавців, готовий отримати за свою квартиру рублі, але поки він йде досить повільно. Ще сильні традиції, що склалися за останні десятиліття перебування півострова в складі України, коли практично вся нерухомість в криму продавалася виключно в доларах.

Тому, в процесі пошуку нерухомості, враховуйте цей фактор і уточнюйте в якій валюті хочуть отримати гроші власники квартир в Сімферополі. Може виявитися, що ціна буде вказано в рублях, а власники чекатимуть в доларах за курсом на момент подачі оголошення, який може через коливання дещо не збігатися.

Ціни на квартири в Сімферополя в рублях або в доларах?
Як знайти оголошення з недорогими квартирами в Сімферополі, бажано з фото і в рублях?
Ціни на квартири в Сімферополя в рублях або в доларах?
При пошуку будь-яких квартир, як недорогих так в більш дорогому сегменті, практично всі задаються питанням - В якій валюті зараз продається нерухомість в Сімферополі як і в Криму в цілому?