Реклама
Реклама
Реклама

Отримати (взяти) кредит з тимчасовою реєстрацією

  1. Взяти кредит без постійної реєстрації. Чи це можливо? Коли банк дає кредит, він розраховує на те,...
  2. Отримати кредит з тимчасовою реєстрацією

Взяти кредит без постійної реєстрації. Чи це можливо?

Коли банк дає кредит, він розраховує на те, що разом з відсотками кредит повернуть. Тобто, банк буде перевіряти всі можливі негативні чинники, які можуть перешкодити повернути гроші. Взяти кредит без постійної реєстрації буде складно, так як підтвердженням надійності і стабільності людини прописка все таки є.

Взяти кредит без постійної реєстрації буде складно, так як підтвердженням надійності і стабільності людини прописка все таки є

Якщо клієнт не повертає банку гроші, то банк зробить дії по повернення грошових коштів . Це буде зроблено за допомогою колекторів або суду. А якщо немає у людини постійної реєстрації - де його будуть всі ці служби шукати? Таким чином, мало які банки вирішуватися схвалити кредит клієнту без місцевої реєстрації, адже це підвищує ризик неповернення грошей .

Взяти кредит з тимчасовою реєстрацією. Як ?!

Якщо у людини є тимчасова реєстрація , Він все таки зможе отримати кредит в деяких банках. Але при цьому є важлива умови - кредит повинен бути погашений до закінчення терміну тимчасової реєстрації.

Взяти кредит з тимчасовою реєстрацією можливо, якщо реєстрація територіально задовольнить банк. У Москві, наприклад, банки неохоче видають кредити громадянам без постійної реєстрації. Робота їх, як правило, носить тимчасовий характер. Тому такі люди взявши кредит, можуть спокійно виїхати до себе на батьківщину і забути про борг. Якщо у людини постійна стабільна робота, то це буде плюсом в отриманні кредиту без постійної прописки.

Так як тимчасова реєстрація обмежена за часом, то в межах цього терміну і буде дано кредит. Деякі банки встановлюють мінімальний термін до того, як буде закінчено термін реєстрації. До цього терміну кредит повинен бути погашений.

Якщо людина, яка претендує на кредит, проживає і працює в одному і тому ж місті, але має постійну реєстрацію в іншому населеному пункті, то якщо там є філія банку - процедура отримання кредиту полегшується.

Вимоги до позичальника без прописки будуть вище. Якщо дохід у людини високий, або заставу ліквідний, або поручителі мають високий дохід і постійну прописку, то банк видасть кредит. Також позитивним моментом буде стаж роботи в одній організації - це гарант того, що людина надійний.

Отримати кредит з тимчасовою реєстрацією

Якщо ви хочете зайняти у банку невелику суму і на недовгий термін, то отримати кредит з тимчасовою реєстрацією можливо. У такій ситуації пакет необхідних документів мінімальний. Якщо сума потрібна велика, то справа виглядає складніше. Щоб підвищити шанси на отримання кредиту, потрібно знайти хорошого поручителя, у якого повинна бути постійна реєстрація в місті, де знаходиться банк.

Взяти автокредит з тимчасовою реєстрацією теж непросто, хоча в цій ситуації сам автомобіль виступає в якості застави. Це відбувається через те, що машина разом з господарем може поїхати в невідомому напрямку. Зробивши дублікат ПТС, людина може запросто авто продати і тоді банку буде вкрай складно повернути свої гроші.

Іпотечний кредит взяти простіше, хоча сума надається велика, це підвищений ризик для банку. Але - щоб оформити квартиру в іпотеку, позичальник повинен буде в ній зареєструватися, тому питання з пропискою вирішується сам собою. Квартира - майно нерухоме, нікуди не втече, а так як вона залишається в заставі банку до погашення кредиту , Турбується кредитним організаціям нема про що. Хоча, щоб оформити іпотеку - треба дуже постаратися.

Чи це можливо?
Чи це можливо?
А якщо немає у людини постійної реєстрації - де його будуть всі ці служби шукати?
Як ?