Реклама
Реклама
Реклама

Гірлянда з повітряних куль своїми руками, майстер-клас від студії аеродизайну

З самого першого дня свого винаходу повітряну кульку асоціюється зі святом, є його невід'ємною частиною. Абсолютно будь-якого свята, а не якогось одиничного заходу. Прикраса повітряними кулями сьогодні обов'язкова складова будь-якого за масштабом торжества.

Зараз ми зосередимося на тому, як легко і просто зробити гірлянду з повітряних кульок своїми руками. Така прикраса вважається одним з найкрасивіших для оформлення приміщення.

Складно перерахувати всі епітети, щоб охарактеризувати гірлянду - вона яскрава, барвиста і велика. Варто лише поглянути на неї своїми очима, і все стає ясно. зробити гірлянду з повітряних куль набагато простіше, ніж здається на перший погляд.

Щоб приступити до роботи вам буде потрібно придбати достатню кількість куль, і краще за все з запасом. Після цього можна приступати до надування кульок. Постарайтеся надути їх якомога сильніше - від величини куль залежить краса всієї гірлянди в загальному. Зайве старанність не потрібно, інакше доведеться в екстреному порядку бігти за додатковими кулями.

Коли повітряні кульки для гірлянди готові, можна приступати до першого етапу зборки. Слід з'єднати кульки парами, зв'язавши їх за допомогою хвостиків. Якщо у вас зовсім не виходить обійтися без нитки - можете використовувати її.

Для будь-якої підвісний гірлянди важлива наявність каркаса - основи, на якій надалі будуть закріплюватися кульки. Найкраще для цих цілей підійде звичайна прозора волосінь, і чим вона міцніша, тим краще. Тепер можна натягнути її і закріпити. Важливо відзначити, що волосінь слід брати з метровим запасом з кожного кінця, оскільки вона буде використовуватися для кріплення. Далі слід взяти дві пари пов'язаних кульок і перекрутити їх навколо волосіні, так щоб утворився своєрідний хрестик. Як правило, він надійно фіксується на волосіні, але для підстраховки допускається використання скотча або ниток.

Аналогічні дії проробляємо з наступною парою, і як можна щільніше присувайте їх до попередніх. Дотримуйтеся шахового порядку при розташуванні «хрестиків» з повітряних кульок. Поступово просувайтеся далі, тим самим нарощуючи довжину гірлянди з повітряних кульок. Не забуваючи чергувати поворот і кольору повітряних кульок легко домогтися бажаного візерунка на гірлянді.

Приклад, який ми розглядаємо, має на увазі використання 4-х кульок, проте для виготовлення гірлянди можна використовувати як три, так і п'ять куль. Це залежить від обраної вами схеми.

Це залежить від обраної вами схеми

Гірлянда з повітряних куль може бути будь-якої довжини. На цей показник впливає первісна задумка, кількість використовуваних куль, довжина самої волосіні і звичайно ж розмір приміщення, де планується повісити гірлянду. Як тільки ви наберете необхідну довжину, відразу ж стане видно результату роботи.

Надалі все що залишиться - це підвісити гірлянду під стелю і можна милуватися її видом. Також варто відзначити, що є можливість використовувати жорсткий каркас замість волосіні. Тоді гірлянді можна надати абсолютно будь-яку форму. Найпоширенішим варіантом на каркасі є арка. Найчастіше така прикраса використовують на весільній церемонії, урочистому відкритті торгових точок, виставкових центрів і так далі. Не менш оригінально прикраса виглядає в банкетному залі.

Не менш оригінально прикраса виглядає в банкетному залі