Реклама
Реклама
Реклама

Унікальний кредит готівкою в банку Східний Експрес заявка

  1. Умови надання грошових коштів
  2. Кредитний калькулятор для розрахунку платежу
  3. Банк Східний Експрес: онлайн заявка на кредит готівкою
  4. способи погашення

Унікальність кредиту готівкою в банку Східний Експрес полягає в фіксованої процентної ставки. Такого не можуть запропонувати більшість конкурентів. Але перед заповненням онлайн заявки треба детально ознайомиться з умовами надання та вимогами до позичальників.

Умови надання грошових коштів

Не секрет, що більшість банків пропонує відсоткову ставку по кредитах з великим розгоном мінімального і максимального значення. При розгляді документів кредитні фахівці виставляють клієнту значно вище мінімально. Людей це дуже засмучує, так як підсвідомо все сподіватися отримати відсоток нижче. Східний Експрес позбавив від таких переживань своїм клієнтам, пропонуючи програму «Сезонна» з фіксованою процентною ставкою протягом усього терміну дії кредиту.

Умови користування «Сезону» готівковими коштами:

За умови оформлення кредиту готівкою можна укласти договір страхування життя і працездатності. Це буде гарантією вашої фінансової свободи в випадки виникнення непередбачених обставин. Страховка є абсолютно добровільною і ніяк не впливає на прийняття рішення про кредитування в банку Східний Експрес.

У разі необхідності є можливість оформити послугу «Кредитні канікули». Вона пропонує відстрочити оплату регулярного платежу по кредиту на 1-3 місяці. В цей термін потрібно буде тільки платити нараховані відсотки. Послуга платна і її вартість становить 2,5% на місяць від суми спочатку виданої готівки. Плата включається в основний борг. Банк Східний Експрес вправі відмовити від надання «кредитних канікул» або обмежити термін їх дії. Замовити послугу можна за умови дії кредиту готівкою «Сезонний» мінімум 3 місяці з моменту оформлення онлайн заявки.

Також додатковим бонусом буде проведена в банку Східний акція «рекомендація». Ті, що прийшли по вашій рекомендації люди і які уклали договір про співпрацю (не обов'язково кредит) принесуть вам тисячу бонусних рублів. Подробиці акції читайте на офіційному сайті.

Кредитний калькулятор для розрахунку платежу

Умови отримання готівки в банку Східний дозволяють майже точно розрахувати щомісячний платіж по кредиту. Але все одно, остаточний розмір платежу зможе сказати тільки кредитний фахівець. Заповніть всі поля та натиснути кнопку «Розрахувати». За результатами розрахунку калькулятора можна подивитися орієнтовний графік повернення грошей.

За розрахунок на кредитному калькуляторі спасибі сайту calcus

Банк Східний Експрес: онлайн заявка на кредит готівкою

Банк Східний для отримання готівки пред'являє до позичальників такі вимоги:

  • Вік фізичної особи на момент заповнення онлайн заявки від 21 року, а на момент закінчення терміну кредитування менше 76 років;
  • Кредит готівкою надається тільки громадянам РФ;
  • У населеному пункті реєстрації або фактичного місця проживання повинно бути відділення Експрес банку;
  • Трудовий стаж на поточному місці роботи не менше 3 місяців (для клієнтів молодше 26 років мнімум 12 місяців);
  • Дохід, що дозволяє своєчасно виплачувати кредиту банку Східний.

Для отримання кредиту готівкою онлайн заявка в банку Східний Експрес - найбільш простий і зручний спосіб оформлення. Для заповнення перейдіть або клікніть по банеру. Ви потрапите на сторінку з формою. ЇЇ заповнення займе не більше 2 хвилин, а попереднє рішення ви отримуєте вже через 15 хвилин. У разі позитивної відповіді по заявці потрібно прийти в відділення для підписання договору. Готівкові отримаєте в той же день. Радує і набір документів. Для оформлення кредиту знадобиться тільки паспорт, але банк залишає за собою право запросити додаткові документи.

способи погашення

Для погашення кредиту банком Східний пропонується безліч способів. Треба розуміти, що несвоєчасне внесення платежів, крім нарахування пені та штрафів, тягне за собою погіршення кредитної історії, погіршення умов отримання нових позик і труднощі при виїзді за кордон.

Всі способи погашення кредиту готівкою: Всі способи погашення кредиту готівкою:

  1. Внесення готівки через касу банку Східний Експрес і в терміналах самообслуговування.
  2. Безготівковий переказ з введенням реквізитів.
  3. За допомогою мобільного додатку «Східний Експрес».
  4. Через партнерів (можливе зняття додаткової комісії).
  5. За допомогою пластикової картки будь-якого банку.
  6. Грошовим переказом через «Пошту Росії» (уточнюйте термін доставки щоб уникнути появи прострочення).

Комісія за видачу готівки в банку Східний дуже спрощується завдяки швидкому відповіді по онлайн заявки і оформленні тільки за паспортом громадянина РФ. Дуже зручно фіксована процентна ставка дозволяє розрахувати розмір платежу і вигідність кредиту. Фінансова пропозиція дуже цікаве і зацікавленим людям варто ним скористатися.