Реклама
Реклама
Реклама

Східний Експрес банк: кредит готівкою, відгуки, калькулятор

  1. Чи всі можуть отримати кредит готівкою?
  2. види кредитів
  3. Споживчий кредит «Сезонний»
  4. Кредит під заставу нерухомості
  5. Кредит під заставу автомобіля
  6. Великі гроші
  7. Пенсійний
  8. рівний платіж
  9. Як вигідно взяти позику готівкою?

Кредит готівкою в Східному Експрес банку може взяти практично кожен бажаючий і для цього не потрібно збирати цілу стопку паперів, досить лише звернутися в банк з мінімальним пакетом документів.

Кредит готівкою в Східному Експрес банку може взяти практично кожен бажаючий і для цього не потрібно збирати цілу стопку паперів, досить лише звернутися в банк з мінімальним пакетом документів

Чи всі можуть отримати кредит готівкою?

Чи всі можуть отримати кредит готівкою

Готівкові кошти часто бувають необхідні тут і зараз, а зайняти не у кого і залишається тільки звернутися в банк за кредитом. Банк Східний є одним з найбільших з усієї мережі кредитних організацій Росії. Він пропонує людям безліч кредитних програм на різних умовах, що підходять для різних верств населення.

Щоб оформити позику готівкою людина повинна відповідати певним критеріям, які висуваються банком Східним.

Потенційний позичальник повинен:

  • Бути повністю повнолітнім, тобто досягати 21 років.
  • Повністю погасити взятий позику до 76 років, тобто кредит розраховується з урахуванням цього вікового параметра.
  • Мати російське громадянство.
  • Мати паспорт, який підтверджує російське громадянство.
  • Мати реєстрацію і постійно проживати на території розташування Східного Експрес банку.
  • Бути офіційно працевлаштованим.
  • Мати певний досвід роботи на поточному місці - стаж не менше 92 днів (для позичальників віком від 26 років).
  • Мати стаж не менше 1 року на місці роботи на поточний момент, якщо позичальникові ще не виповнилося 26 років.
  • Надати офіційний папір, що вказує на рівень доходу позичальника на поточний момент і в найближчі терміни (договір про прийняття грошового проекту або будь-який інший).

Ці вимоги є стандартними для всіх позичальників, які бажають отримати кредит готівкою, але банк може в певних випадках поступитися людині, якщо правила кредиту дозволяють зробити це.

види кредитів

види кредитів

Східний Експрес банк надає кредити людям на різних умовах:

  • Із забезпеченням або без.
  • При наявності поручителів.
  • При наявності позичальників.
  • Під заставу майна (квартири, машини, будинки).
  • При наявності додаткових документів (довідки про доходи, сімейний стан і т.д.).
  • З мінімальним пакетом документів.

Всі ці пункти будуть впливати на умови кредиту - розмір процентної ставки, терміни, суму позики. Чим активніше людина покаже банку свою платоспроможність і відповідальність, тим вище буде ймовірність отримання кредиту готівкою на вигідних умовах.

Отримати кредит готівкою в Східному Експрес банку людина може, скориставшись декількома кредитними програмами:

  1. Сезонний.
  2. Під заставу нерухомості.
  3. Під заставу авто.
  4. Великі гроші.
  5. Пенсійний.
  6. Рівний платіж.

Фото галерея:

Всі ці кредити є споживчими, і банк не вимагає від позичальника надання цільового використання готівкових коштів.

Розглянемо, на яких умовах банк надасть кредити позичальникам.

Споживчий кредит «Сезонний»

Це дуже вигідний кредит для позичальників, які відповідають усім вищеописаним вимогам Східного Експрес банку Це дуже вигідний кредит для позичальників, які відповідають усім вищеописаним вимогам Східного Експрес банку. Крім цього людина повинна бути активним клієнтом цього банку - мати депозит, отримувати зарплату, мати раніше погашені без прострочень кредити.

Якщо ці вимоги дотримуються, то для отримання кредиту потенційний позичальник повинен надати паспорт і дати заявку на позику в письмовій або електронній формі.

Основні умови надання кредиту описані в таблиці:

Сума позики 25 - 500 тис. Руб. Відсоткова ставка 12% річних Термін кредиту 13-36 місяців Час прийняття рішення 15 хвилин після подачі заяви і перевірки документів Форма виплати боргу Ануїтет (рівними платежами щомісяця)

Позичальник може за своїм бажанням скористатися послугою страхування, що допомагає відшкодувати борг банку при настанні ситуації, яка позбавляє людину платоспроможності.

Кредит під заставу нерухомості

Нерухоме майно - гарантія для банку повернення виданих грошей Нерухоме майно - гарантія для банку повернення виданих грошей. Навіть якщо людина не виплатить позику, заставне майно повністю окупить витрати банку.

Але до майна банк пред'являє особливі вимоги:

  • Це може бути квартира або приватний будинок (котедж).
  • Приватний будинок повинен мати площу не менше 100 і бути побудований не раніше 1998 року.
  • Позичальник повинен обов'язково бути власником або співвласником наданого майна.
  • Об'єкт нерухомості обов'язково повинен розташовуватися в регіоні знаходження Східного Експрес банку.
  • Неповнолітні особи не повинні бути зареєстровані в наданому майні.
  • По об'єкту застави не повинно бути обтяжень.
  • Позичальник обов'язково повинен надати документи, що підтверджують право власності на майно.
  • Позичальник повинен надати папери підтверджують сімейний стан (якщо чоловік (а) є, надається і його (її) паспорт), щоб довести можливість володіння заставним майном.

Якщо всі ці вимоги по майну, а також стандартні по позичальнику дотримані, то Східний Експрес банк з радістю видасть кредит готівкою людині на таких умовах:

Сума позики 300 тис. - 30 млн. Руб. Відсоткова ставка 1год - 20 років Ставка по кредиту Мінімально 9,9% річних Термін прийняття рішення До 4 днів Забезпечення Нерухоме майно Страхування Майна - обов'язково, позичальника - за бажанням

Банк обов'язково запросить великий перелік паперів у позичальника, до чого слід бути готовим і зібрати всі документи не тільки по заставному майну, а й по сімейному стану.

Які саме папери можуть знадобитися, краще уточнити у співробітника банку при особистому зверненні.

Кредит під заставу автомобіля

Позичальник повинен надати в заставу транспортний засіб не старше 10 років, а іноді і 3 Позичальник повинен надати в заставу транспортний засіб не старше 10 років, а іноді і 3. Машина повинна повністю належати позичальнику і не бути обтяженої, і потрапляти під категорію «В» транспортних засобів.

Необхідними документами для отримання готівки в борг є:

  • Російський паспорт позичальника.
  • ПТС з відсутністю відміток «Заміна агрегатів» та «ДУБЛІКАТ».
  • Документ, що підтверджує реєстрацію автомобіля, переданого в заставу.

Умови отримання кредиту є наступними:

Сума позики 100 тис. - 1 млн. Руб. Відсотки по кредиту 19% -32% Термін кредиту 1 рік - 5 років Час прийняття рішення 1 день Час дії позитивного рішення 1 день Забезпечення Транспортний засіб категорії «В»

Позичальник за своїм бажанням може застрахувати транспортний засіб, або себе, що часто знижує відсотки по кредиту і робить суму боргу меншою.

Великі гроші

Позичальник отримує не зовсім готівку, йому Східний Експрес банк видає кредитну картку, знімати кошти з якої можна без сплати комісії, що ні чим не відрізняє її від звичайного споживчого кредиту готівкою Позичальник отримує не зовсім готівку, йому Східний Експрес банк видає кредитну картку, знімати кошти з якої можна без сплати комісії, що ні чим не відрізняє її від звичайного споживчого кредиту готівкою.

Даний вид кредиту має більш суворі вимоги, ніж описувалися спочатку:

  • Вік позичальника стандартний - 21-76 років.
  • Щомісячний дохід повинен бути не менше 30 000 руб.
  • 34 місяці - мінімальний стаж роботи позичальника на поточному місці.
  • Кредит видається не тільки за паспортом, обов'язкове надання і другого документа, що підтверджує дохід позичальника.

Підводним каменем даного кредиту є оплата картки - 800 рублів за видачу пластика бере Східний Експрес банк. Зате всі дії по кредитці позичальник може проводити, як ніби користується звичайною дебетовою карткою. Умови кредиту прописані в таблиці.

Кредитний ліміт 50 - 500 тис. Руб. Ставка по позиці 14,9% -29,9% Термін прийняття рішення 1 день

Процентна ставка по кредиту «Великі гроші» дуже залежить від наданого другого документа. Співробітник банку завжди підкаже позичальникові, яку довідку краще принести, що отримати кредит на найбільш вигідних умовах.

Пенсійний

Для пенсіонерів Східний Експрес банк розробив спеціальну програму по видачі кредиту готівкою на руки Для пенсіонерів Східний Експрес банк розробив спеціальну програму по видачі кредиту готівкою на руки.

Вимоги до позичальника будуть наступними:

  • Вік від 50 до 76 років.
  • Наявність паспорта громадянина РФ.
  • Наявність стабільного доходу за останні три місяці.

«Пенсійний» кредит є не найвигіднішим, так як тут Східний Експрес банк видає кредитну картку, вартість якої 800 рублів. Але це не найголовніший мінус - за зняття готівки з людини буде зніматися 399 рублів і плюс 4,9% від суми зняття, а це дуже великі гроші.

Плюсом такого кредиту є наявність пільгового періоду, протягом якого дозволено сплачувати не основну суму боргу, а лише невелику частину платежами не більше 100 рублів.

Умови кредитування за даною програмою наступні:

Кредитний ліміт 50 000 - 99 999 руб. Термін кредиту 13-36 місяців Пільговий період 5 місяців Час прийняття рішення 5 хвилин після перевірки документів Відсоток при безготівковій оплаті 0.227 Відсоток при готівкових операціях 0.39

Пенсіонерам краще заздалегідь подумати, чи зможуть вони потягнути такий кредит. Краще підшукати менш витратну програму, але якщо гроші потрібно терміново, а людина безробітний і живе на одну пенсію, то така кредитка єдиний варіант.

рівний платіж

Цей кредит дуже схожий на Пенсійний, так як теж видається кредитна картка з тими ж умовами, стосовно пільгового періоду, комісії та оплати Цей кредит дуже схожий на Пенсійний, так як теж видається кредитна картка з тими ж умовами, стосовно пільгового періоду, комісії та оплати.

А ось умови надання грошових коштів позичальнику Східним Експрес банком будуть злегка інші:

Сума кредиту 30 - 200 тис. Руб. Відсоткова ставка 0.227 Термін розгляду заявки 1 день Форма погашення Ануїтет

Для видачі кредиту людина повинна надати в банк паспорт, і тільки по приватному рішенням організація може запросити додаткові документи.

Як вигідно взяти позику готівкою?

На офіційному сайті Східного Експрес банку є кредитний калькулятор. У відведений поле вводиться потрібна сума і позичальнику пропонуються доступні кредити. Він може відкрити кожен з них і детально ознайомитися з умовами отримання позики.

Такий калькулятор допомагає розрахувати і суму переплати, що дуже важливо, він виведе розмір щомісячних платежів в залежності від терміну оформлення позики.

Щоб взяти вигідний позику в Східному Експрес банку потрібно постаратися зібрати найбільший пакет документів, а також завчасно потурбуватися про відкриття депозиту або переведення зарплати в цей банк. Це допоможе знизити процентну ставку, так як банківські організації охочіше і на більш вигідних умовах дають кредити своїм клієнтам, а не «людям з вулиці».

Для оформлення кредиту готівкою банк повинен детально ознайомитися з ситуацією позичальника, для цього і існує заявка.

Для оформлення кредиту готівкою банк повинен детально ознайомитися з ситуацією позичальника, для цього і існує заявка

Подати заявку можна трьома способами:

  1. Онлайн на сайті Східного Експрес банку - заповнити всі графи анкети і чекати попереднього рішення.
  2. Зателефонувати за номером 8-800-100-71-00 та подати заявку усно співробітнику банку.
  3. Прийти до найближчого відділення банку в години прийому.

Використовуючи перші два варіанти, людина отримає тільки попереднє рішення, яке потім може різко змінитися, так як банк детально розгляне всі папери. Щоб цього уникнути, краще відразу звернутися до відділення Східного Експрес банку і дізнатися у співробітника шанси на отримання кредиту.

Принісши повний пакет документів, позичальник збільшить можливість отримання позитивної відповіді.

Кредитний калькулятор

Відгуки

Чи всі можуть отримати кредит готівкою?
Чи всі можуть отримати кредит готівкою?
Як вигідно взяти позику готівкою?