Реклама
Реклама
Реклама

Будинок відпочинку Волзький прибій Костромська область Росія - Тури з Тюмені, тури з Єкатеринбурга, Москви, Сургута і Нижньовартовська, Гарячі тури, Туреччина, Таїланд, Іспанія, Греція, Єгипет, ОАЕ

  1. Розташування будинку відпочинку Волзький прибій
  2. Номери будинки відпочинку Волзький прибій
  3. Ресторани, бари
  4. басейни
  5. Для бізнесу
  6. Послуги в готелі
  7. 2 відкликання інформацією про цей готель Волзький прибій д. О.
  8. Разом з цим готелем також дивилися
Забронювати Волзький прибій д. О. за ціною від 1 500 руб.

У будь-який час року, вихідні дні або відпустку будинок відпочинку «Волзький прибій» підходить як для дорослих, так і для дітей. Анімаційні і концертні програми і організували роботу дитячого клубу. В осінньо-зимовий сезон база приймає туристичні та шкільні групи.

Розташування будинку відпочинку Волзький прибій

Будинок відпочинку розташований в Костромської області в Красносельском районі в п / о Боровикове, на березі повноводних річок Волга і Покша в чистій лісовій зоні.

Номери будинки відпочинку Волзький прибій

Будинок відпочинку «Волзький прибій» пропонує умови розміщення, здатні задовольнити різні потреби наших гостей. Ви можете комфортно розміститися в тихій березовому гаю, вибравши номер в дерев'яному рубаному котеджі «Руської села», або зручний номер в облаштованому триповерховому корпусі готелю, або економічну і демократичну кімнату в літніх двоповерхових будиночках. Все залежить від ваших можливостей, побажань і настрою.

Люкс - це двокімнатні номери, що складаються з просторої спальні і вітальні. У спальні - подружнє ліжко і туалетний столик з вбудованим міні-баром. У вітальні - розкладний диван, телевізор. Санвузол обладнаний ванною. У всіх номерах є балкон. Максимальна вместімость- 4 людини (два- на основному місці і два - на додатковому).

Стандарт - це однокімнатні номери. У номері два односпальні ліжка, розкладний диван кушетка, туалетний столик з вбудованим міні-баром, телевізор. Санвузол обладнаний ванною. У номерах є балкон. Максимальна вместімость- 3 людини (два - на основному місці і один - на додатковому).

Одномісні номери - це однокімнатні номери. У номері полутороспальне ліжко, туалетний столик з вбудованим міні-баром, телевізор. Санвузол обладнаний душовою кабіною. У номерах є балкон. Максимальна місткість - 2 людини (один - на основному місці і один - на додатковому). Тип додаткового спального місця - розкладачка.

Двомісних номерів «економ» - це однокімнатні номери. У номері два односпальні ліжка, туалетний столик з вбудованим міні-баром, телевізор. Санвузол обладнаний душовою кабіною. У номерах є балкон. Максимальна місткість - 2 людини.

Тримісні номери 1 категорії - це однокімнатні номери. У номері 3 односпальні ліжка, холодильник, телевізор, санвузол з душем. У номерах є балкон. Максимальна місткість - 4 людини (три - на основному місці і один - на додатковому). Тип додаткового спального місця - розкладачка.

Двомісні номери 1 категорії - це однокімнатні номери. У номері 2 односпальні ліжка, холодильник, телевізор, санвузол обладнаний ванною або душем. У номерах є балкон. У деяких номерах можливе максимальне розміщення - 3 людини (два - на основному місці і один - на додатковому). Тип додаткового спального місця - розкладачка.

Двоповерхові будинки на 4 ізольованих номера кожен: 8 номерів «люкс» - 2 поверх котеджу. У номері спальня, хол, балкон, санвузол з душовою кабіною, ТВ, холодильник (максимальне розміщення-2 + 2); 8 номерів «напівлюкс» - 1 поверх котеджу. У номері спальня, веранда, санвузол з душовою кабіною, ТВ, холодильник (максимальне розміщення-2 + 2).

Будиночки підвищеної комфортності, в кожному з яких є 4 двомісні кімнати і 1 одномісна, душ, два туалети, гаряча вода (бойлер).

Ресторани, бари

У високий сезон та святкові дати вам пропонують триразове комплексне харчування в ресторані, доповнене елементами шведського столу - холодні закуски (салат-бар), вибір з двох перших страв, випічка, молочна продукція, десерти.

У низький сезон (у вечірній час та вихідні дні) ви можете скористатися доступним і оригінальним рекомендованим меню (а-ля-карт) ресторану з російською і європейською кухнею, широкої картою вин, напоїв, десертів і коктейлів.

До послуг гостей також буфет, розташований на 1 поверсі готелю, в асортименті якого алкогольні і безалкогольні напої, морозиво, кондитерські вироби, випічка, бутерброди, молочна продукція, кава і чай.

У теплу пору року приємно відпочити в гриль-кафе «Літня кухня», відкрита веранда якого виходить прямо до відкритого басейну. Тут можна поласувати стравами з м'яса, риби і овочів, приготованими на вугіллі, або вибрати один з наших освіжаючих коктейлів або оригінальних десертів.

басейни

Відкритий басейн з підігрівом у головного корпусу з мілководній зоною для дітей. Біля басейну лежаки і парасольки безкоштовно.

Для бізнесу

Вам пропонується повний перелік послуг з організації та проведення корпоративних заходів і свят:

  • розробка сценарію корпоративного заходу;
  • підбір місця проведення корпоративного заходу;
  • транспортні послуги;
  • послуги проживання в готельних номерах або дерев'яних котеджах;
  • організація харчування, кава-брейків, банкетів, фуршетів, пікніків;
  • надання конференц-залу, аудиторій, послуг бізнес-центру;
  • надання обладнання - звукового, світлового, демонстраційного;
  • надання відкритих майданчиків, обладнаних для вогнища, спортивних, критих альтанок, спеціально підготовлених для проведення елементів тренінгів;
  • організація корпоративних свят і заходів за участю аніматорів, ведучих, артистів будь-якого жанру і DJ;
  • декорування приміщень, оформлення свят повітряними кулями, організація феєрверків;
  • надання різних додаткових послуг: пункт прокату, човнова станція, сауна;
  • екскурсійне обслуговування.

Послуги в готелі

  • парковка
  • інтернет
  • wi-fi
  • конференц зал

У номері

  • обслуговування в номері
  • телефон
  • телевізор
  • російські ТВ-канали
  • набір для чаю і кави
  • холодильник

Розваги

  • анімація
  • дискотека
  • більярд
  • бібліотека

Для дітей

  • дитячий майданчик
  • дитяча ігрова кімната
  • анімація для дітей

Спорт

  • настільний теніс
  • прокат велосипедів
  • Пляжний волейбол
  • безмоторні водні види спорту

краса і здоров'я

Пляж будинку відпочинку Волзький прибій

Перша лінія пляжу. Піщаний пляж, належить готелю. Вхід на пляж безкоштовний, лежаки і навіси платні. Вхід в море пологий.

Забронювати Волзький прибій д. О. за ціною від 1 500 руб.

2 відкликання інформацією про цей готель Волзький прибій д. О.

Відпочивали сім'єю з дитиною (9 років.) В липні-серпні 2012. У волзький прибій поїхали за рекомендацією друзів. Номер бронювали прямо по телефону. Приїхали з Москви на поїзді. У потягу зустрічав автобус, що приємно. Дорогу з Костроми ідеальною не назвеш, але цілком стерпна.
Номер (у нас був стандарт в готелі) дуже сподобався - затишний і санвузол відмінний. Меблі в номері хороша. Забирають кожен день. Персонал готелю ввічливий. Трохи псує картину чутність. Окремо хотілося б відзначити харчування. Годують смачно і багато. Шведський стіл. Багато різних салатів, два види супів, різні запіканки. Кожен день м'ясо і риба, а так само фрукти. Перші три дні відсипалися, після обіду спиться особливо добре-свіже повітря. Після сніданку час проводили активно-аніматори пропонують різні спортивні заходи: скандинавська ходьба і велосипедні прогулянки по дуже мальовничих місцях, аеробіка, аква-аеробіка, стрільба з рогатки і цибулі, дротики, боча, городки, настільний теніс, більярд, волейбол та інші змагання.
Природа просто чудова. Купалися в Покше. До Волги йти далеко. Вода була дуже тепла і чиста. Брали човен на човнової станції. Каталися по затоці. Човни в непоганому стані, хоча явно не нові. Дитині особливо подобалося купатися у відкритому басейні. Він досить великий і підігрівається. Поруч в кафе дають смачні молочні коктейлі, а яблучні штруделі просто супер! Смажили шашлик. Для шашлику брали все в прокаті.
Розважальні програми сподобалися, щовечора були різні заходи та концерти, особливо весело пройшов День Нептуна біля басейну і фольклорне свято прямо на березі річки з великим багаттям, млинцями і заходом.
Дуже цікаво проходили дитячі дискотеки. Взагалі для дітей організована ціла програма - кожен день майстрували різні вироби, ліпили, малювали, було багато рухливих ігор. Особливо сподобалися «Поклик джунглів» і «Острів скарбів», де діти грали разом з батьками. Аніматори розумниці.
Ходили в баню і сауну. У сауні є басейн, а в лазні тільки купіль. І там і там в принципі добре. Ходили збирати гриби і ягоди в ліс. Грибов набрали багато і трохи чорниці. Три рази їздили на екскурсії. У Костромі були в Іпатіївському монастирі і в музеї льону і берести (в терем Снігуроньки екскурсія не набралася).
Сувеніри дорогі, купили лляні іграшки і ткані картинки. Потім були на лосеферме і в Червоному-на-Волзі. Срібло дуже дешеве. Вибір величезний. Дружина купила кілька ланцюжків і браслетиков. Купували в магазині від ювелірного заводу. Варто все рази в два дешевше, ніж в Москві. До вокзалу відвозив той же автобус. Вранці були вдома. В цілому, відпочинок дуже сподобався.

Територія велика і зелена, є вибір з кількох варіантів проживання: готельні номери і два види бунгало: цегляні одноповерхові будиночки і двоповерхові колод котеджі.

Від Костроми до будинку відпочинку їхати 25 км, головне не прогавити потрібний поворот. Ні магазинчиків ні сувенірних крамниць я не помітила. На екскурсії в Кострому або в Червоне-на -Волге возять на автобусе.По загальноприйнятим мірками територія невелика. Річка в 5 хвилинах ходьби від готельного комплексу, поруч з ресторанним корпусом басейн з підігрівом, є сауна. wi-fi теж предусмотрен.Обслужівающій персонал спокійний, доброзичливий. Нас нагодували юшкою і шашликами на веранді біля басейну, ми замовляли вечерю заздалегідь. Їжа проста і смачна, дуже смачний журавлинний морс. Взагалі будинок відпочинку пропонує триразове комплексне харчування. Будинок відпочинку знаходиться прямо на березі річки Покші. Річка джерельна, тому в серпні вода цвіте не сильно. У води є невеликий піщаний пляж. Парасольки і лежаки є у басейну безкоштовно, він не дуже глибокий, вода підігрівається. Є пункт прокату спортінвентарю: м'ячі, скакалки, велосипеди, ракетки, кілька майданчиків для пляжного волейболу з пісочком. Аніматори в високий сезон два рази в тиждень влаштовують ігрища і вечірки. Біля річки є човнова станція можна взяти напрокат катамаран або човен.

Разом з цим готелем також дивилися

Джерело: tonkosti.ru - " Будинок відпочинку Волзький прибій Костромська область Росія ".