Реклама
Реклама
Реклама

Військовий квиток в Іжевську - отримати законно в 2019 році

  1. Що таке військовий квиток. Для чого він потрібен
  2. Види військових квитків
  3. Способи отримання документа про військовий облік за законом
  4. Законна допомогу призовникам в отриманні військового квитка
  5. Де можна купити військовий квиток, і скільки це коштує
  6. Як відновити військовий квиток після втрати
  7. Де видають електронний документ

Отримуємо військовий квиток в Іжевську законно. Фахівці компанії «Швидка допомога призовникам» в Іжевську допоможуть вам отримати військовий квиток на законних підставах.

Що таке військовий квиток. Для чого він потрібен

Для чого він потрібен

Військовий квиток - це документ, що видається призовнику в Росії перед проходженням служби в армії та інших «силових» відомствах, де передбачена військова служба, а також в разі звільнення від армії і зарахування в запас .Цей документ можуть зажадати в наступних ситуаціях:

  • У громадян чоловічої статі документи про військовий облік повинні вимагати всі работодателі.Компаніі часто не наймають молодих людей, які підлягають призову в армію в силу віку. Відповідно до законодавства РФ, роботодавці повинні вести облік і повідомляти військкомати про працівників, які підлягають службі в армії. Невиконання вимог закону або «приховування» військовозобов'язаних може обернутися великими штрафами.
  • У разі відсутності документа про військову обліку можуть виникнути складності при оформленні деяких документів в держорганах (паспорта, закордонного паспорта, довідки, ліцензії на зброю та інше).
  • Якщо немає військового квитка, можуть відмовити у видачі кредиту, в оформленні іпотеки.

Види військових квитків

Види військових квитків

Молоді люди можуть отримати військовий квиток після проходження військової служби за призовом, або через непридатність до виконання військового обов'язку за станом здоров'я . Різновиди військових квитків розрізняють за кольорами:

  • Червоний класичний документ, що містить особисті дані військовозобов'язаного, категорії придатності, місцях проходження військової служби, військово-облікової спеціальності. Видається рядовому і сержантському складу, а також призовникам, звільненим від служби в армії за станом здоров'я або після зарахування в запас по досягненню 27 років .
  • Зелений видається офіцерам, звільненим в запас.
  • Білий неофіційну назву документа, отриманого за станом здоров'я. Він нічим не відрізняється від звичайного документа, що видається після проходження служби в армії.

Способи отримання документа про військовий облік за законом

Чи законно отримати цей документ можна в наступних випадках:

Однак, не всі громадяни можуть отримати даний документ. Особи, визнані ухильником за вироком суду , Або досягли 27 років і які не служили, не маючи на те законних підстав, отримують довідку замість військового квитка .

Законна допомогу призовникам в отриманні військового квитка

Отримати даний документ законно може кожен призовник, потрібно лише виявити захворювання, відповідне придатність В або Д Розкладу хвороб, і з'явитися за повісткою, отриманою з військового комісаріату. Призовникам буває важко самостійно переконати лікарів військкомату в наявності непризовного захворювань .

Наша компанія надає призовникам наступні послуги: Наша компанія надає призовникам наступні послуги:

Юридична підтримка:

Медична підтримка:

Де можна купити військовий квиток, і скільки це коштує

Деякі клієнти звертаються в нашу компанію Деякі клієнти звертаються в нашу компанію   з метою купити даний документ з метою купити даний документ. Наша організація не продає військові квитки і настійно не рекомендуємо займатися купівлею цього документа. Якщо призовник під фразою купити квиток розуміє дачу хабара посадовій особі, то дане діяння підпадає під статтю 291 Кримінального кодексу РФ. За протиправне діяння за ст. 291 КК РФ загрожує покарання:

  • штрафом в розмірі до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або в розмірі заробітної плати або іншого доходу засудженого за період до одного року, або від п'ятикратної до тридцятикратному суми хабара;
  • або виправними роботами на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого;
  • або примусовими роботами на строк до трьох років;
  • або позбавленням волі на строк до двох років з штрафом в розмірі від п'ятикратної до десятиразової суми хабара або без такого.

При виявленні факту покупки документа співробітники правоохоронних органів проводять перевірку кожного особової справи призовників та у них виникають проблеми. Пам'ятайте, що дача хабара карається законом. Відповідно до чинного законодавства Російської Федерації цей документ видається тільки у військкоматі і тільки безкоштовно. Не ризикуйте, а отримаєте законний військовий квиток за кілька месяцев.Попробуйте пройти необхідні медичні обстеження.

Як відновити військовий квиток після втрати

Отримати такий потрібний документ після втрати можна в військкоматі міста, написавши заяву про видачу квитка замість втраченого. Для його отримання необхідно звернутися до військкомату, в якому ви перебуваєте на військовому обліку, не пізніше 14 днів з моменту виявлення втрати документа. Крім заяви необхідно підготувати і взяти до військкомату такі документи:

  • Паспорт і копії сторінок з фотографією і реєстрацією за місцем проживання.
  • Фотографії (2 штуки, 3/4 чорно-білі, матові).
  • Довідка про склад сім'ї.
  • Квитанцію сплати накладеного штрафу, якщо штраф був накладений.
  • Атестат, диплом і їх копії.
  • Посвідчення водія та копія.
  • Довідку з поліції, якщо документ був вкрадений.

Де видають електронний документ

Президент РФ підписав закон, який передбачає можливість отримати Президент РФ підписав закон, який передбачає можливість отримати   електронний військовий квиток електронний військовий квиток. Цей документ буде являти собою електронну карту, яка буде містити такі персональні дані громадянина, як: прізвище, ім'я та по батькові, дата народження, адреса реєстрації, наявність освіти, місце роботи, категорію придатності до служби за станом здоров'я, що є військово-облікова і громадянська спеціальність, спортивний розряд кандидата в майстри спорту та інші дані військового обліку, які передбачені федеральним законодавством. Електронний документ буде видаватися призовникам, контрактникам і офіцерам за бажанням. Паперовий документ не буде скасований і залишиться основним документом для минулих, що проходять і звільнених з військової служби.