Реклама
Реклама
Реклама

Як зробити закордонний паспорт без військового квитка і довідки 32

  1. Щоб отримати закордонний паспорт, потрібно подати такі документи:
  2. Як отримати закордонний паспорт без військового квитка чоловікові?
  3. Що за довідка No32?
  4. Особливості отримання паспорта для студентів
  5. Як отримати паспорт без зайвих проблем
  6. отримання відстрочки
  7. альтернативні способи
  8. Що робити, якщо вам не видають закордонний паспорт

Оформлення паперів для виїзду за кордон - відповідальний захід. Щоб швидко розібратися з цим питанням, слід заздалегідь підготуватися. У списку документів, зазначених на сайті УФМС, не вказано військовий квиток. Чи потрібен він для оформлення документа?

Військовий квиток - це найважливіша папір в житті кожного чоловіка. Він свідчить про те, що він вже пройшов армійську службу і є своєрідним посвідченням особи.

Щоб отримати закордонний паспорт, потрібно подати такі документи:

  • 2 анкети,
  • 2 фотографії,
  • Ксерокопію паспорта,
  • квитанцію про оплату держмита,
  • якщо це повторне оформлення, то необхідний старий паспорт,
  • довідка No32 (для молодих людей від 18 до 27 років, які не отримали віннеки).

Відповідно до даного списку, надавати даний документ УФМС не потрібно. Але він може служити заміною довідки, яка видається в військкоматі.

до змісту ↑

Як отримати закордонний паспорт без військового квитка чоловікові?

Дане питання є актуальним для чоловіків. Безліч юридичних фірм пропонують свої послуги в швидкому отриманні. Але чи є необхідність вдаватися до послуг професіоналів? Чи можливо оформити його самостійно?

Процес отримання став набагато простіше. Громадянам більше не потрібно приносити трудову книжку. Але регламент отримання довідки No32 незмінний, згідно з наказом, який затверджений в 2012 році. Ви можете отримати паспорт старого зразка, але новий вимагає дотримання цього наказу.

до змісту ↑

Що за довідка No32?

Довідка No32 - це свідчення, що отримується в військкоматі. Його можна забрати за фактичним місцем проживання або адресою прописки. Цей документ підтверджує, що зазначений громадянин не є призовником і не відправиться служити батьківщині. Вона потрібна для осіб у віці від 18 до 27 років. Довідка являє собою документ формату А4.

Довідка являє собою документ формату А4

Сьогодні органи УФМС уповноважені замовляти довідку з військкомату самостійно. Якщо ви відмовляєтеся надавати паперу, то співробітники зобов'язані зробити це самостійно. Якщо ви перебуваєте в призовному віці, то вам необхідно оповіщати службу про причини своєї відстрочки від армії.

до змісту ↑

Особливості отримання паспорта для студентів

Студенти, які проходять навчання в вузах, отримують відстрочку від армії. У них немає військового квитка, тому необхідно отримати довідку No32. Від проходження військової служби також звільняються кандидати наук та аспіранти. Студенти, які потрапляють під ці категорії також можуть оформити закордонний паспорт без військового квитка. Відстрочку не вдаються заочники, студенти зі специфічною спеціальністю, яка обмежує виїзд за кордон. Для отримання довідки Ф32 необхідно отримати довідку з навчального закладу для прискорення процесу.

до змісту ↑

Як отримати паспорт без зайвих проблем

У видачі документа може допомогти портал Госуслугі.ру, який дозволить оформити папери онлайн без черг і витрати часу. Для цього слід виконати кілька етапів.

Зберіть необхідний пакет документів , Вказаний на офіційному сайті.

Пройдіть реєстрацію на порталі, вказавши особисті дані. Після цього необхідно заповнити заяву. В анкеті графи не тільки для особистих даних, але і відомостей про дітей і батьків.

Чекайте рішення.

Читайте докладніше, Як оформити закордонний паспорт через держпослуги .

Відправляйтеся в УФМС.

Вам необхідно сплатити держмито і з'явитися в призначений день в органи УФМС з пакетом документів. Оформлення через портал держпослуги триває близько 1 місяця.

до змісту ↑

Після того як громадянину виповнюється 27, він автоматично знімається з військового обліку. Якщо у вас не було проблем з законом, то ніяких складнощів не виникне.

до змісту ↑

отримання відстрочки

Отримати закордонний паспорт без військового квитка можна, оформивши відстрочку через хворобу. Потрібно пройти обстеження і виявити захворювання. Лікар виписує довідку через хворобу, яку необхідно принести в військкомат. Після перевірки комісаріату ви будете звільнені, якщо стан співпаде з зазначеним в документі. Якщо факт хвороби зафіксовано - відстрочка отримана.

До недоліків даного способу можна віднести довгий термін отримання, який не дозволить зробити паспорт швидко. Якщо ви отримаєте довідку нелегально, то обман може розкритися. Цей спосіб має багато складнощів, але при бажанні ви можете їм скористатися.

до змісту ↑

альтернативні способи

Перед оформленням паперів ви можете відправитися в туристичну фірму, яка посприяє в отриманні дозволу для виїзду. Вони зможуть вирішити проблему з комісаріатом і отримати довідку No32. Але будьте обережні - можна нарватися на шахраїв. Цей спосіб також має низку складнощів - висока оплата, яка передбачає відсоток агентства. Але ви обов'язково підписуєте договір і отримуєте професійну консультацію. Рекомендуємо вам вибирати надійні компанії, щоб уникнути обміну. Переконайтеся, що їх послугами користувалися ваші знайомі або почитайте відгуки в інтернеті.

до змісту ↑

Якщо у вас є проблеми з комісаріатом, то потрапити за кордон ви не зможете. Вам не тільки не видадуть документи, а й притягнуть до кримінальної відповідальності.

Студенти без віннеки можуть зіткнутися з труднощами. Для отримання відстрочки необхідно взяти довідку з вузу і відправитися в комісаріат.

до змісту ↑

Що робити, якщо вам не видають закордонний паспорт

Найчастіше органи відмовляють у видачі, посилаючись на військкомат. Це може означати, що ви або ухиляєтеся від служби, або підлягаєте призову.

Якщо вас обмежують у виїзді, сміливо звертайтеся зі скаргою в електронну приймальню ФМС. Можна подати заявку на сайті fms.gov. Ви маєте право на виїзд з Російської Федерації, який гарантований статтею Конституції РФ.

Обмеження діє для призовників. В іншому випадку дії служби є незаконними. Перед подачею скарги необхідно вивчити Наказ ФМС РФ No320, Конституцію РФ, ФЗ «Про військовий обов'язок і службу», ФЗ «Про порядок виїзду з РФ і в'їзду в РФ».

Після подачі скарги ви, швидше за все, зможете швидко отримати закордонний паспорт.

Тепер ви знаєте, як швидко і просто отримати закордонний паспорт. Дотримуйтесь порад і не витрачайте свій час на бюрократичну тяганину.

Що за довідка No32?
Чи потрібен він для оформлення документа?
Але чи є необхідність вдаватися до послуг професіоналів?
Чи можливо оформити його самостійно?