Реклама
Реклама
Реклама

Любовний гороскоп 2009 Водолій

На порядку денному - справи амурні: у чуттєвих і душевних Водоліїв в цьому році почнеться смуга любовних пригод На порядку денному - справи амурні: у чуттєвих і душевних Водоліїв в цьому році почнеться смуга любовних пригод. Не виключена можливість службового роману, відкриття спільного бізнесу з коханцем або, навпаки, - адюльтер із старим діловим компаньйоном.

Багато хто не раз згадають про своє перше кохання - особливо якщо вона була нещасною, таємницею, без відповіді. Втім, тепер від колишніх страждань не залишиться сліду, лише світлий сум і ... правильні висновки. Приємно, що не є спогадами єдиними будуть жити Водолії: чоловіків цього знака в новому році чекає щаслива зустріч з майбутньою обраницею, а ось «одружених» загрожує доля підкаблучником: занадто велике виявиться вплив коханої жінки.

Знайте: зірки цілком і повністю підтримують прагнення узаконити свою любов. А фіктивний шлюб може обернутися повним крахом - причому не тільки особистого життя. Проблем з кар'єрою, друзями, родичами і власною совістю в такій ситуації уникнути навряд чи вдасться. Загалом, дорогі Водолії, рада вам та любов! Якщо ваші серця чисті, а почуття щирі - жити вам довго і щасливо.

А ось для жінок-Водоліїв наступаючий рік більш вдалий: він може стати часом довгоочікуваного зачаття, вагітності або народження дитини. У старшого покоління цілком вірогідні радісні клопоти: ваш «дитина», схоже, скоро одружується, так що займіться приготуваннями до весілля!

Любовний гороскоп 2009 Овен , Любовний гороскоп 2009 Телець , Любовний гороскоп 2009 Близнюки , Любовний гороскоп 2009 Рак , Любовний гороскоп 2009 Лев , Любовний гороскоп 2009 Діва , Любовний гороскоп 2009 Веси , Любовний гороскоп 2009 Скорпіон , Любовний гороскоп 2009 Стрілець , Любовний гороскоп 2009 Козеріг , Любовний гороскоп 2009 Водолій , Любовний гороскоп 2009 Риби .