Реклама
Реклама
Реклама

Водійські медкомісія на права за 700 руб в Санкт-Петербурзі

  1. вартість:
  2. Де пройти водійську медкомісію
  3. Як дістатися на громадському транспорті:
  4. Водійські медкомісія в Санкт-Петербурзі
  5. Особливості проходження водійської медичної комісії
  6. Навіщо водієві проходити медичне обстеження?
  7. Законодавство
  8. Проходження психіатра і нарколога за місцем реєстрації або місцем перебування
  9. Там, де необхідно пройти медкомісію для водіїв

(Красногвардійський, Калінінський, Центральний, Невський райони Санкт-Петербурга

(Красногвардійський, Калінінський, Центральний, Невський райони Санкт-Петербурга. Найближчі метро: Більшовиків, Ладозька)

Медкомісія на водійські права займе у вас не більше 20-30 хвилин і довідка буде видана вам відразу після комісії. Наші лікарі завжди на місці в повному складі. Щоб пройти водійську комісію, просто зателефонуйте і запишіться на зручний для вас час. Працюємо 7 днів на тиждень.

Увага! У нас на місці можна зробити ЕЕГ для водійських комісії

вартість:

  • Медкомісія на водійські права для категорії до керування транспортним засобом легкових автомобілів і мотоциклів (А, В) - 700 руб
  • Комісія на водійські права для категорій вантажних і легкових автомобілів, мотоциклів, трамваїв, тролейбусів - 1200 руб

умови:

Водійські медкомісія включає наступних лікарів: Документи необхідні для проходження медкомісії:

Подробиці оформлення водійських комісії з довідкою нового зразка можна дізнатися в Наказі №344 Н від 26.03.2016г. або отримати інформацію за телефонами: 529-98-53, 529-98-51

  • паспорт;
  • 1 фото 3х4 матове (можна зробити у нас);
  • Військовий квиток (для чоловіків до 45 років).
  • Довідки з психо і нарко диспансерів

Час проходження водійської медкомісії: 20-30 хв.

Де пройти водійську медкомісію

Пройти обстеження можна в медцентрі "Ливарний", за адресою:
Санкт-Петербург, Індустріальний пр. Д.40 к.1

Як дістатися на громадському транспорті:

  • від метро Ладозька: трамвай №10; маршрутки: 430, 430а; автобус 168
  • від метро Більшовиків: маршрутки: 163, 218, 264; автобус 164

Наші переваги

Переваги водійського огляду в медичному центрі "Ливарний":

  • оперативність - час проходження комісії - 20 хвилин;
  • фотографії можна зробити на місці
  • отримання медичної довідки встановленого зразка;
  • можливість відвідування всіх фахівців в одному місці;
  • сприятлива обстановка і відсутність черг;
  • низькі ценина послуги;
  • режим роботи - е жедневно (без вихідних і перерв на обід)

Водійські медкомісія в Санкт-Петербурзі

Живете в Санкт-Петербурзі і вирішили пройти комісію на водійське посвідчення або закінчився термін медичної довідки?

Медкомісія на водійські права - обов'язкова процедура для всіх водіїв Медкомісія на водійські права - обов'язкова процедура для всіх водіїв. Вона необхідна для отримання висновку лікарів про загальний стан здоров'я і відсутності протипоказань до керування транспортним засобом. Водійські довідка вважається одним з обов'язкових документів. Щоб успішно пройти водійську медкомісію в СПб, Ви можете звернутися в ГИБДД (ДАІ) з повним пакетом документів для отримання посвідчення або інших документів. Купити водійські комісію не можна, проходження лікарів обов'язково.

Водійські медкомісію проходять:

  • при заміні посвідчення водія (кожні 10 років)
  • при поверненні в разі вилучення за рішенням суду
  • при техогляді.

Медичний огляд для водіїв проводиться 1 раз на рік.

Іноді, звертаючись до медичного центру для отримання водійських довідки люди хвилюються, що у них слабкий зір. І найпоширеніша помилка, це спроба приховати факт від лікаря або купити довідку для ДАІ. Звичайно зір, це один з найголовніших органів, який задіяний у водія. Але, хто сказав, що якщо у людини проблеми із зором, то йому не дадуть медичну довідку? Контактні лінзи і окуляри ніхто ж не відміняв. І ніхто не забороняє керування автомобілем в окулярах. Саме тому не варто переживати, просто йдучи в медичний центр, візьміть з собою окуляри або лінзи.

Особливості проходження водійської медичної комісії

З передачі записаної для "Фонтанка ТВ" ви дізнаєтеся особливості проходження водійської комісії в Санкт-Петербурзі. Озвучені захворювання, протипоказання для водіїв і інші моменти проходження медкомісії.

Навіщо водієві проходити медичне обстеження?

Медична комісія на водійські права є важливим етапом при отриманні дозволу на керування автотранспортним засобом, де встановлюється відповідність психічного і фізичного стану майбутнього водія певним нормам. Медкомісія для водіїв проводиться для того, щоб дати компетентний висновок про стан здоров'я водія і про його НЕ / здатності керувати транспортним засобом за медичними показаннями.

Законом встановлено медичні норми та показники здоров'я людини при проходженні медкомісії для отримання водійських довідки. При наявності будь-яких серйозних захворювань або психічних відхилень, які заважають концентрації уваги і керування транспортним засобом, медичний центр не має права видавати довідку для ДАІ.

Водіння автомобіля пов'язано з певним ризиком як для себе, так і для оточуючих людей, тому проходження водійської комісії є не формальністю, а своєрідною обов'язком кожної людини, який планує водити автомобіль.

Законодавство

Наказ міністерства здравоохраненіч Російської Федерації 344 н від 15 червня 2015 вступив в силу з 28 березня 2016 року

Затверджено новий порядок обов'язкового медичного огляду водіїв транспортних засобів (кандидатів у водії транспортних засобів)
Медичний огляд включає в себе огляди та обстеження лікарями-спеціалістами, інструментальне і лабораторні дослідження:

  1. огляд лікарем-терапевтом або огляд лікарем
    загальної практики (сімейним лікарем);

  2. огляд лікарем-офтальмологом;

  3. обстеження лікарем-психіатром;

  4. обстеження лікарем-психіатром-наркологом;

  5. огляд лікарем-неврологом (обов'язковий прімедіцінском огляді водіїв транспортних засобів (кандидатів у водії транспортних засобів) категорій "C", "D", "CE", "DE", "Tm", "Tb" і підкатегорій "C1", "D1 "," C1E "," D1E "<1>. Для водіїв транспортних засобів (кандидатів у водії транспортних засобів) інших категорій і підкатегорій транспортних засобів огляд лікарем-неврологом проводиться за направленням лікаря-терапевта або лікаря загальної
    практики (сімейного лікаря) в разі виявлення симптомів і синдромів захворювання (стану), що є медичним протипоказанням, медичним показанням або медичним обмеженням до керування транспортним
    засобом);

  6. огляд лікарем-оториноларингологом (для водіїв транспортних засобів (кандидатів у водії транспортних засобів) категорій "C", "D", "CE", "DE", "Tm", "Tb" і підкатегорій "C1", "D1", "C1E", "D1E" <1>);

  7. електроенцефалографія (обов'язкова при медичному огляді водіїв транспортних засобів (кандидатів у водії транспортних засобів) категорій "C", "D", "CE", "DE", "Tm", "Tb" і підкатегорій "C1", "D1", "C1E", "D1E" <1>. Для водіїв транспортних засобів (кандидатів у водії транспортних засобів) інших категорій і підкатегорій транспортних засобів за направленням лікаря-невролога в разі виявлення симптомів і синдромів захворювання (стану), що є медичним протипоказанням до керування транспортним засобом <2>
    при проходженні комісії, до початку проходження огляду, при собі мати
  • паспорт

  • 1 фото 3 * 4 на матовому тлі

  • довідки з психо і нарко диспансерів

Проходження психіатра і нарколога за місцем реєстрації або місцем перебування

З 30 березня 2014 року водії / кандидати у водії при проходженні водійських комісії зобов'язані проходити лікарів, а саме психіатра і нарколога, за місцем прописки згідно ФЗ № 437 від 28 грудня 2013 року, Ст. 23. п. 7.

* Медичні документи і дозволи, що видаються медичним центром "Ливарний" відповідають нормам встановленим законодавством РФ, лікарі-фахівці мають відповідні кваліфікацію та сертифікати.

Звертаємо увагу клієнтів нашого медичного центру, що медичний огляд водіїв (кандидатів у водії) буде здійснюватися з обов'язковим поданням висновку з психоневрологічного та наркологічного диспансеру за місцем проживання (перебування).

Там, де необхідно пройти медкомісію для водіїв

Згідно з Наказом № 555 довідки в ДАІ про проходження медкомісії для водіїв потрібні в наступних випадках:

а) Для допуску до складання кваліфікаційного іспиту на отримання права керувати транспортним засобом. Відповідно до ФЗ від 10.12.1995 № 196-ФЗ «Про безпеку дорожнього руху» право на керування транспортними засобами надається після успішного складання кваліфікаційного іспиту в органах ДАІ (ДАІ). Обов'язковою умовою отримання допуску до складання іспиту є проходження медичної водітeльской комісії (медкомісії) і отримання відповідної довідки для ГИБДД (ДАІ).

Згідно з Постановою Уряду РФ від 15 грудня 1999 № тисяча триста дев'яносто шість «Про затвердження правил складання кваліфікаційних іспитів і видачі водійських посвідчень» до здачі іспитів допускаються особи, які пройшли водійські комісію і мають медичну довідку встановленого зразка (медичну довідку за формою 003-У / У). Водійські комісія за 30 хвилин у нас.

б) При поверненні водійських посвідчень. У разі якщо за будь-якою з підстав, передбачених КОАП РФ, Вас притягнули до адміністративної відповідальності і позбавили права керувати транспортним засобом на певний строк, а також вилучили посвідчення водія після закінчення терміну покарання при зверненні за його поверненням, Вам знову буде необхідно отримати медичну довідку для ДАІ про проходження водійської медкомісії (довідку 003-У / У). Водійські комісія проходиться у нас швидко.

Швидко і легко Ви можете пройти водійську комісію і отримати водійські довідку в нашому центрі.

Але, хто сказав, що якщо у людини проблеми із зором, то йому не дадуть медичну довідку?
Навіщо водієві проходити медичне обстеження?