Реклама
Реклама
Реклама

Котеджне МІСТЕЧКО «SUN CITY»

  1. Планування котеджів:

Котеджне містечко "Sun City" - таунхауси в Київській області біля Пуща Водиці

Котеджне містечко "Sun City" - це ексклюзивна архітектура, близькість до Столиці, висока якість будівництва - ось що chiefessays.net робить цей котеджне селище одним з найпривабливіших пропозицій нерухомості на Варшавському шосе. Містечко розташоване в 500 м від межі Києва і 5 хвилинах їзди від Пуща Водиці. У 15-хвилинній доступності в Новобіличах знаходяться ТЦ Лавина, Епіцентр і Ашан. 1 черга здана і введена в експлуатацію!

На даний момент ведеться активне будівництво другої і третьої черг котеджного містечка "Sun City".

Проекти таунхаусів відповідають високим естетичним вимогам. Сонячний Місто розташоване в безпосередній близькості до озер і лісу.

На території для майбутніх мешканців містечка буде упорядкована прогулянкова зона, майданчик для дітей, озеро мангальні зони.

Котеджне містечко "Sun City" - відмінна пропозиція для тих, хто шукає таунхауси в Ірпені, Бучі, Ворзелі, Пуща-Водиці або ж таунхауси на Борщагівці. Нас вигідно відрізняє висока якість будматеріалів, передові технології будівництва, здача в термін, а також відмінне екологічно чисте місце біля двох озер, річки і лісу. Ціни на таунхауси в нашому котеджному містечку також приємно вас здивують.

Відео про котеджному містечку Sun City:

Відео про котеджному містечку Sun City:

Перша черга котеджного містечка Sun City здана і введена в експлуатацію

Зараз ведеться активне будівництво II черги котеджного містечка Sun City, здача - IV квартал 2018 року:

Планування котеджів:

Планування котеджів:

Котеджне містечко "Sun City" це:

  1. Курортна зона в с. Горенка поруч з Пуща-Водицею;
  2. Зручна транспортна доступність: 10 хвилин їзди з Києва (500м від межі міста);
  3. Своя територія, що охороняється;
  4. Річка протікає прямо по території містечка, поруч чисте озеро і ліс;
  5. Комфорт таунхауса за ціною квартири;
  6. Унікальна архітектура за мотивами робіт одного з кращих архітекторів ХХ століття Ллойда Райта;
  7. Дитячі та спортивні майданчики, своя затишна набережна на р. Горенка; ;
  8. Поруч кінний клуб Родео для любителів верхової їзди;
  9. 5-хвилинна доступність шкіл і дитячих садків;
  10. 15-хвилинна доступність ТЦ Лавина, Ашан і Епіцентр в Новобіличах;
  11. Тенісна Академія в Пуща Водиці в 10-хвилинної доступності;
  12. 1 черга здана!

Мати невелику земельну ділянку під вікнами свого будинку ви зможете, прийнявши пропозицію від компанії забудовника Archi-BV-bud: «Купити таунхаус в Горенці!» І оселитеся в «СОНЯЧНОМУ МІСТІ»!

Горенка знаходиться в безпосередній близькості від курортної зони Пуща-Водиця. Від Києва їхати 10 хвилин! Якщо ви вибираєте собі таунхаус в Київській області і розглядаєте різні варіанти, наприклад котеджні містечка на Борщагівці, Горенка як buy esaay usa місце для життя буде, безперечно, приємніше. В першу чергу наявністю декількох озер, річкою та лісом в пішої доступності від котеджного містечка "Sun City".

Це гідне рішення не тільки житлової проблеми, але і задоволення побажань найвимогливіших покупців житла. І Archi-BV-bud процвітає в цьому, так як займається будівництвом вже не перший рік!

Вся ділянка забудови - це близько двох гектарів землі - займають двоповерхові особняки. Їх архітектура несе в собі мотиви одного з найцікавіших архітекторів двадцятого століття Ллойда Райта .

Кожне з будівель розраховане на кілька - від двох до шести - господарів, з окремим входом для кожного Кожне з будівель розраховане на кілька - від двох до шести - господарів, з окремим входом для кожного. Для кожного будинку передбачено індивідуальне паркувальне місце поряд з входом.

Якщо до вас приїдуть родичі або друзі, то свій автомобіль вони зможуть припаркувати на спеціальній гостьовій автостоянці. Якщо до вас приїдуть родичі або друзі, то свій автомобіль вони зможуть припаркувати на спеціальній гостьовій автостоянці Ви і друзів встигнете запросити: «Друзі, купуйте таунхаус у АХІБУД!», Проект передбачає поетапне будівництво і введення в експлуатацію трьох черг котеджів.

Тут вам не доведеться нудьгувати в святкові або вихідні дні - поруч з містечком є ​​чисте озеро і ліс, де ви зможете приємно і з користю відпочити, зовсім не виїжджаючи куди - небудь. Щовечора - прогулянка на свіжому повітрі по затишній набережній!

Важлива деталь - територія містечка має свою охорону. Ваша безпека завжди під контролем.

На території розташовані добре обладнані дитячі та спортивні майданчики, де можна буде відпочити і набратися сил всієї сім'ї.

Школи і дитячі сади в п'ятихвилинної доступності Школи і дитячі сади в п'ятихвилинної доступності.

Будинки виконані з червоної цегли з зовнішнім утепленням, що говорить сама за себе - взимку буде тепло, а в літню спеку - прохолодно. Причому, зовні кожен будинок має свій приємний акварельний колір: світло-зелений, світло-помаранчевий, світло-жовтий - нудного сірого кольору немає!

Внутрішня обробка не гнобити вас у втіленні особистих фантазій. Все по мінімуму - на підлозі є стяжка, стіни поштукатурені, вікна енергозберігаючі, виконані підводки електрики, газу, води, каналізації. Дерзайте і придумуйте дизайн свого житлового простору! І планування внутрішнього простору і приміщень - теж на ваш розсуд і смак.

А для любителів верхової їзди - зовсім поруч є кінний клуб РОДЕО.

За покупками їхати буде не втомлює - хвилин десять. У Новобіличах кілька торгових центрів, розташованих поруч - АШАН, NOVUS, а також торгово-розважальний центр ЛАВИНА з красивим фонтаном і затишними кафе. Зробити покупки і випити кави тут приємно.

Ви все ще в роздумах - таунхаус або квартира? А точніше - квартира або покупка таунхауса у компанії забудовника Archi-BV-bud за ціною квартири?

Ми впевнені, що ви зробите правильний вибір.

Ваш будинок чекає вас.

Ви все ще в роздумах - таунхаус або квартира?