Реклама
Реклама
Реклама

Банкрутство Ланта-тур вояж було заплановано

Як повідомляє агентство РАПСІ, в Арбітражний суд м Москви 5 червня надійшла заява якогось Артема Долуханян, який вимагає визнати неспроможним туроператора Ланта-тур вояж»
Як повідомляє агентство РАПСІ, в Арбітражний суд м Москви 5 червня надійшла заява якогось Артема Долуханян, який вимагає визнати неспроможним туроператора "Ланта-тур вояж». В принципі це було очікуваний поворот подій, тому що юристи та інші учасники даної галузі давно задавалися питанням, чому процедура банкрутства не була запущено раніше.

Версії на цей рахунок ходили різні, в т.ч. і така: «Ланта» розпродає своє майно своїм найбільш впертим кредиторам з метою виведення його з-під інших зобов'язань. Але інтрига зберігається.

Справа в тому, що пан Долуханян, який в даному випадку фігурує в якості позивача, паралельно виступав з боку відповідача на судове засідання в справі про стягнення з ЗАТ «Ланта-тур вояж» 2. 730 636, 22 доларів на користь «Номос- банку ». Інформація про це є на сайті Арбітражного суду (справа №А40-44044 / 12). «Це виглядає досить дивно, - висловив свою думку адвокат Ілля Тугу. - Але допустимо. Можна припустити, що пан Долуханян представляє якусь дружню «Ланте» структуру. Але, в будь-якому випадку, підставою для порушення справи за позовом Долуханян, має бути судове рішення на користь останнього про стягнення з «Ланта» грошових коштів на суму не менше 100 тисяч рублів ». До слова, на сайті арбітражу знайти справу, в якому б фігурував Артем Долуханян в якості позивача щодо «Ланта», не вдалося. Також не вдалося достеменно встановити, хто ж він такий.

В «Однокласниках» зареєстрований користувач з такими особистими даними, в принципі, схоже, що це він і є. У графі «освіта» вказана Московська Державна юридична академія ім. О.Е. Кутафина, а в групі інтересів - «Гарячі тури» і «Тріумф Тревел». Як пояснив пан Тугу, банкрутувати за заявою третьої сторони з процесуальної точки зору простіше, ніж робити це самостійно. Крім того, позивач справи про неспроможність має право вказати кандидатуру розпорядника майна. «У представників суду є п'ять днів на прийняття рішення про призначення справи до судового розгляду. Що стоїть за цією заявою, швидше за все, ми дізнаємося наступного тижня », - додав пан Тугу.

Будь-яка китайська техніка викликає у кожної людини неоднозначні почуття. Але не все так погано на китайському ринку, є товар який дійсно заслуговує на повагу. Це китайська спецтехніка для дорожніх робіт. У компанії «Амур-Імпорт» вже продаються китайські бульдозери за ціною набагато нижчою аналогів, а якість нічим не поступається ніж у конкурентів в подібних моделях.