Реклама
Реклама
Реклама

Інвестиції в будівництво житлової нерухомості

19 Ноября 2015 19 Ноября 2015   З помилкова економічна ситуація, з якої Росія виплутується другий рік, показала, які сфери діяльності здатні не тільки залишатися на плаву, а й приносити прибуток, незважаючи на кризу

З помилкова економічна ситуація, з якої Росія виплутується другий рік, показала, які сфери діяльності здатні не тільки залишатися на плаву, а й приносити прибуток, незважаючи на кризу. Одне з таких напрямків будівництво житлової нерухомості. Росіяни, пам'ятаючи про події ще семирічної давності, сьогодні активно інвестують в квадратні метри, розуміючи, що важкі часи пройдуть, а квартири залишаться.

Будівельний холдинг «Евілін» займається будівництвом житлової та комерційної нерухомості з 1996 року. За двадцять років професійної діяльності ми пережили не одну кризу і розробили власну стратегію успіху. Завдяки повному циклу виробництва: від архітектурно-планувальних робіт, до прийому об'єктів в експлуатацію, ми не залежимо від підрядних організацій, постачальників будматеріалів і тільки самі відповідаємо за кожен етап проекту. Як результат все новобудови «Евілін» завжди здаються раніше заявлених термінів.

За прогнозами експертів, попит на житлову нерухомість, різко активізувався в кінці 2014 року, ні в цьому, ні в наступному році скидати набраних темпів не буде. Все тому, що іншої альтернативи вкладення власних грошей, настільки ж надійною і прибутковою, як житлова нерухомість, у росіян просто немає. А квартири, придбані в якості капіталовкладень, можуть дуже скоро приносити дохід у вигляді орендної плати. У Ставрополі в третьому кварталі 2015 року вартість квадратного метра в новобудовах подорожчала на 6,5 відсотка, проте житло, що зводиться в нашому регіоні, як і раніше залишається найбільш доступним для громадян, у порівнянні з іншими округами.

Найбільш вигідний варіант вкладення грошей, це покупка квартири на початковій стадії будівництва. Всього за два, максимум три роки, поки будинок буде зводитися, вартість житлоплощі до здачі зросте на 40-70 відсотків. Відповідно до моменту отримання ключів, ви з лишком повернете свої кошти.

На даний момент «Евілін» завершує будівництво двох житлових комплексу: комфорт-класу «Шоколад» та еліт «Олександрівський парк». Відкрито продажу квартир в багатоповерховому будинку клубного типу «Барін'», здача якого запланована на 1 півріччя 2017 г. На вибір просторі, з сучасним плануванням одно-, дво- і трикімнатні квартири, а також комерційна нерухомість .

Вкладаючи свої гроші в нерухомість від «Евілін» ви вибираєте надійного забудовника і купуєте якісне житло, забезпечене інфраструктурою і засобами безпеки.