Реклама
Реклама
Реклама

Розсилка повідомлень Вконтакте

  1. Що необхідно знати про розсилку в соцмережах?
  2. Найбезпечніший метод розсилки повідомлень

Сьогодні буде розглянута тема, яка останнім часом цікавить велика кількість наших читачів, а саме - розсилка Вконтакте

Сьогодні буде розглянута тема, яка останнім часом цікавить велика кількість наших читачів, а саме - розсилка Вконтакте. У статті будуть описуватися основні методи, які допоможуть розсилати повідомлення різним користувачам одночасно, до яких будуть ставитися і незнайомі люди. Крім цього ми розглянемо різні нюанси такого ризикованого заняття, щоб людина, яка займається масовим розсиланням, в соціальній мережі Вконтакте не потрапив під покарання модератора.

Що необхідно знати про розсилку в соцмережах?

Безперечно масова розсилка є дуже зручним і, що найголовніше, повністю безкоштовним способом поширення реклами. Хоча перед тим, як таким процесом почати займатися, слід зрозуміти кілька головних нюансів.

Якщо розібратися, то поширення в мережі однаковою інформації, навіть якщо вона написана різними словами в різних стилях, вважається звичайним спамом. Але в деяких випадках така процедура є просто необхідною, наприклад, якщо потрібно зробити захід Вконтакте .

У цій соціальній мережі спам є караним. Це пов'язано з тим, що такі рекламні повідомлення заважають рядовим користувачам мережі і взагалі від реклами, особливо дешевої, багатьох просто "нудить". До того ж Вконтакте - це соціальна мережа з хорошою комерційної складової, так як на самому початку її створювали саме для монетизації. У зв'язку з цим за поширення рекламної інформації модератори можуть покарати певними санкціями.

В даний час масова розсилка вважається застарілим методом рекламування товарів або послуг. Наприклад, років 10 тому, коли поштовий спам входив в моду, повернення від розсилок e-mail становив більше 500%. Зараз такий спосіб дає корисну віддачу не більше 2%, що буде залежати від актуальності послуги або товару, який рекламується.

У соціальній мережі Вконтакте на сьогоднішній день розсилка повідомлень є одним з найпростіших методів отримати бан, при цьому аккаунт не завжди вдається відновити. Для цього вистачить лише того, щоб один з одержувачів реклами поскаржився модераторам на спам. Проаналізувавши написане вище, можна зробити висновок, що причиною блокування облікового запису або групи може бути не тільки порушення правил соціальної мережі, але також спам у вигляді величезної кількості розсилок.

Розкрутити групу Вконтакте за допомогою спаму можна, але слід дотримуватися певних правил.

Самим оперативним методом розсилки повідомлень вважається використання певних програмних алгоритмів: сторонні сервіси, додатки, також можна створити свій додаток. Найбільш безпечним способом є розсилка вручну, яка означає ручний пошук необхідних адресатів, складання тексту вручну, при цьому для кожного користувача він повинен складатися індивідуально (можна використовувати шаблони повідомлень Вконтакте ), Після чого з користувачем ведеться подальший діалог. Такий метод досить важкий по відношенню до фізичних, моральних і тимчасових витрат. А якщо подумати яка від виконаної роботи може бути користь (нульова), то виникає думка взагалі таким заходом не займатися.

Проаналізувавши все написане вище, хочеться порадити користувачам не займатися масовими розсилками, і не важливо де ви це робите - Вконтаке або іншої мережі. У сучасному світі такий процес неефективний, до того ж можуть заблокувати аккаунт і ви отримаєте безліч негативних висловлювань на свою адресу від рядових користувачів, а саме від одержувачів реклами.

Але якщо бажання у вас не пропало, то ми навчимо як з мінімальними втратами розсилати рекламні повідомлення. Відразу необхідно зрозуміти головне, що одночасно максимально безпечних і дуже ефективних методів не існує. У зв'язку з цим спочатку потрібно оцінити всі плюси / мінуси, всі ризики і тільки потім приступати до масової розсилки.

Найбезпечніший метод розсилки повідомлень

Як було зазначено вище, ручний спосіб розсилки повідомлень вважається найбезпечнішим. Розглянемо які нюанси потрібно знати, щоб піти правильно таким шляхом. По-перше, повідомлення необхідно розсилати адресно. Виключно в такому випадку можна отримати практичний ефект, так як в даному випадку адресат буде ставитися до цільової аудиторії, відповідно розсилаються повідомлення можуть бути для нього корисними.

Також багато сил займе і пошук цільової аудиторії. У такій ситуації можна застосувати внутрішній пошук, завдяки якому можна сортувати всі кількість користувачів, наприклад, за місцем проживання, віком, статтю і т.д. До того ж буде можливість шукати за ключовими словами певної теми. Система соціальної мережі покаже повідомлення (публічні) людей, які такі словоформи використовували, і в разі частого вживання одного об'єкта, можна зробити висновок, що йому це цікаво, відповідно такий продукт йому можна пропонувати.

Як варіант, можна скористатися програмою Quick Sender , Яка створена для просування спільнот Вконтакте.

Текст розсилки не потрібно створювати як рекламний. Як помітили багато користувачів, якщо до тебе стукають незнайомі люди в друзі - значить вони в більшості випадків щось просувають. Якщо користувач приймає подібну дружбу, то стає в курсі діяльності нового друга. Такого роду мовчазне саморекламування Вконтакте сьогодні є дуже поширеним.

Якщо проаналізувати як потрібно писати текст, то розмова рекомендується починати без будь-яких натяків на рекламу. Краще почати з привітання і інтересу до справ співрозмовника, хоча і це далеко не завжди спрацьовує. Нормальна людина розуміє, що цікавості в наш час не буває. Якщо незнайомець написав, значить він щось хоче і при спробі повідомлення з рекламою відразу ж може послідувати скарга з подальшою блокуванням.

Варто також відзначити, що різні заходи по розсилці варто починати з фейковий акаунтів , Які в разі невдачі буде не шкода втратити. Не секрет, що на контакт з користувачем краще виходити у вигляді протилежної статі, при цьому потрібно враховувати сексуальні пристрасті і вік. Наприклад, якщо цільовою користувач - це чоловік (25-40 років), то писати йому краще від імені дівчини (18-25 років). Якщо молода людина буде традиційної орієнтації, то повідомлення його гарантовано зацікавить. Жінок у віці 40 років і старше (незаміжніх), ка правило, цікавлять чоловіки 30-40 років.

У визначенні мети не останнє місце займає активність користувача. Коли він просиджує в мережі цілодобово, дуже активно спілкується і публікує фотографії пачками, то це означає, що він мало дій виконує в реальному світі. Іншими словами, - страждає від дефіциту сексу, не одружений / незаміжня, живе в основному в соціальній мережі.

Перераховані вище ознаки означають, що це може бути ідеальна мета при правильному підході і її можна використовувати для своїх завдань. Варто тільки вивчити його стиль спілкування, ставлення до віртуальної реальності, навички, щоб спілкування відбувалося на одній мові.

Ще варто враховувати, що система регулярно навчається відстежувати спам, через що не рекомендується писати чужим людям частіше ніж 5 повідомлень на добу. З одного боку така кількість здасться маленьким, але якщо таку процедуру виконувати частіше, то повідомлення автоматично відправлятися в спам і, відповідно, адресат їх навіть не побачить. Якщо користуватися масовими розсилками (скільки їх повинно бути в цифрах невідомо), блокування облікового запису піде обов'язково. Якщо перевищити ліміт відправлених листів на добу, то це також буде приводом, щоб заблокувати.

Що необхідно знати про розсилку в соцмережах?
Що необхідно знати про розсилку в соцмережах?