Реклама
Реклама
Реклама

Вклади Юникредит Банку

Вклади ЮніКредит Банку користуються великою популярністю у росіян, так як дають можливість отримати хороший дохід.

Крім того, на думку журналу Forbes, банк посідає друге місце у вищій групі надійності.

На сьогоднішній день кредитно-фінансова організація пропонує максимально привабливі ставки і умови.

Нижче ми розглянемо їх докладніше.

У лінійці вкладів банку в цьому році представлені наступні:

У лінійці   вкладів   банку в цьому році представлені наступні:

- «Для друзів» - для нових клієнтів без поповнення і часткового зняття. Ставка - до 7,88% при терміні від 91 до 368 днів. Сума вкладення - від 15 тисяч рублів. Можливо відкриття через інтернет-банк. При використанні промо-коду, який можна отримати на сайті, в Інформаційному центрі або відділенні, підвищується ставка.

- «Другий» представляє одну з найвищих ставок в ЮніКредит Банку. Відкрити його можна у відділенні, через інтернет або мобільний додаток. Пропозиція доступна тільки новим клієнтам. Розмір депозиту - від 1 млн рублів, період - 91-181 днів., Ставка - до 8,34%. Без можливості вносити додаткові платежі або знімати готівку.

- «Клік депозит» з розміщенням всього в одне натискання через інтернет-сервіс або мобільний додаток. Можливе поповнення. Для зарплатних клієнтів запропоновані спеціальні умови - +0,5 п.п. до ставки. Сума депозиту - від 15 тисяч до 15 мільйонів рублів. Період - від 31 до 150 днів, відсоток - до 6,06%.

- «Зарплатний» тільки для тих, хто отримує заробітну плату на рахунок в ЮніКредит Банку. Завдяки капіталізації можливе збільшення підсумкового доходу. Клієнт може відмовитися від цієї послуги і отримувати нарахований дохід щомісяця на рахунок. Поповнювати вклад можна через відділення або інтернет. Сума - від 15 тисяч до 15 мільйонів рублів. Період - від 31 до 150 днів, ставка - до 7,08%.

- «Першокласний» дозволяє зберегти нараховані відсотки при достроковому розірванні договору, але не раніше ніж через половину терміну з дати відкриття. Оформлення - через відділення або віддалено. Можна розмістити заощадження в рублях, доларах або євро в сумі від 15000 руб., 500 доларів або євро. Дозволено поповнення. Ставка - до 7,36% (до 1,01% в $ або €).

- «Універсальний» вирізняється з-поміж інших тим, що вкладник може як вносити додаткові платежі, так і знімати кошти. Є автоматична пролонгація, тобто, продовження депозиту, але на умовах, актуальних на момент перерозміщення. Сума - від 15 тис. Руб., Ставка - до 7,36%, період - від 368 до 550 днів.

- «Для життя» з підвищеною прибутковістю для оформляють накопичувальне або інвестиційне страхування життя. На досить тривалий термін - від 368 до 1800 днів - можна розмістити від 100 тисяч рублів (від 1500 доларів або євро) за ставкою до 9,8% (до 3,23% і 1,18% в валюті відповідно). Без поповнення і часткового переведення коштів у готівку. Через половину терміну діють пільгові умови щодо дострокового закриття договору.

- «PRIME» для привілейованих споживачів - власників пакету послуг з однойменною назвою. Депозит можна відкрити через відділення, інтернет-банк або мобільний додаток. Термін - від 91 до 1101 дня, сума - від 1 млн, до 7,76% річних.

Інші банки:

вклади Убрир

Вклади банку «Відкриття»

Вклади Русский Стандарт

АК Барс Банк вклади

За всіма програмами передбачена щомісячна капіталізація або перерахування доходу на рахунок (на вибір клієнта).

Підібрати внесок ЮніКредит Банку можна за допомогою спеціального калькулятора, розміщеного на сайті компанії.