Реклама
Реклама
Реклама

Вклади Альфа-Банку

Вклади Альфа-Банку сьогодні користуються популярністю у росіян за свої умови і процентні ставки.

Вклади Альфа-Банку цікавлять багатьох жителів нашої країни, які бажають розмістити свої заощадження під хороші відсотки в надійному банку.

Дана кредитно-фінансова організація входить в ТОП банків Росії за обсягом залучених депозитів приватних осіб і вже протягом декількох років не втрачає третій позиції.

усі вклади банку підрозділяються на поповнюються і непоповнювані.

Залежно від ваших цілей, ви можете вибрати продукт з гарантованим доходом, максимальною ставкою, з можливістю знімати готівку або достроково розривати договір без великих втрат відсотків.

Банк пропонує розмістити заощадження не тільки в російських рублях, але і в валюті.

Підсумковий прибуток може відрізнятися залежить від суми та строку зберігання заощаджень на рахунку.

Підсумковий прибуток може відрізнятися залежить від суми та строку зберігання заощаджень на рахунку

Розглянемо докладніше, які умови по депозитах пропонує Альфа-Банк.

  • «Лінія життя +» з щомісячною виплатою доходу. Найменша сума - 50 тисяч рублів. Ставка фіксована і дорівнює 6,4%. Період - 1 рік. Цей депозит є благодійним (0,05% від суми вкладення перераховується до фонду порятунку дітей з важкими захворюваннями). Поповнення і зняття частини коштів не дозволено. Оформлення проводиться не тільки в офісах кредитно-фінансової організації, а й через інтернет.
  • «Перемога +» з капіталізацією або щомісяця виплати доходу. Розмір внеску від 10 тисяч рублів, тривалість - від 92 днів до 3 років, ставка - до 6,6% (до 1,85% в доларах, до 0,2% в євро). Без можливості поповнення або переведення в готівку коштів. Є автопролонгація.
  • «Потенціал +» з виплатою доходу по закінченні дії договору. Даний продукт включає в себе капіталізацію, поповнення і часткове зняття. Тривалість - від 92 до 1095 днів. Максимальний відсоток - 6,1% (1,1% в $, 0,05 в євро). Відкриття в офісах і через інтернет-сервіс.
  • «Прем'єр +» з виплатою доходу в кінці терміну, капіталізацією і поповненням. Розмір - від 10 тисяч рублів, період - від 3 місяців до 1 року, ставка до 6,4% (до 1,7% в доларах, до 0,15% в євро).

Інші банки:

Вклади в банку Відкриття

Вклади АК Барс Банк а

Вклади банку Таврійський

Вклади Спурт Банку

Вклади Альфа-Банку можуть бути ще вигідніше за рахунок збільшення відсотка при підключенні певних пакетів послуг.