Реклама
Реклама
Реклама

Цільовий внесок на дитину. Дитячий вклад у банку. Що таке внесок на неповнолітню дитину?

  1. Банки, де можна відкрити цільової внесок на дитину

Дитячі вклади - це спеціальні програми банків, при оформленні яких вигодонабувачем є фізична особа не досягла 18 років. Вклад може бути як батьками (опікунами) так і самостійно громадянами віком від 14 до 18 років.

Цільові вклади на неповнолітню дитину в Росії набувають все більшої популярності. Це пов'язано з тим, що громадяни бажають, щоб кошти не знецінювалися, а в майбутньому послужили на благо дітей. Система страхування вкладів зробила банківську систему безпечною, і вклади є цілком надійними інвестиціями.

Цільовий дитячий вклад - це розвивається напрямок. Процентні ставки за цільовими вкладами на неповнолітніх дітей підвищуються і стають більш привабливими для вкладення грошових накопичень. Вносити кошти на цільовий дитячий вклад у банку можуть тільки люди, які досягли 14 річного віку, розпоряджатися грошима з вкладу може тільки дитина, на якого внесок відкритий після досягнення вісімнадцяти років.

Батьки завжди думають про майбутнє своїх дітей, тому відкриття дитячого вкладу в банку може стати основою для формування їх успішності. Оформити дитячий депозит сьогодні пропонують кілька десятків російських банків. У такій ситуації банки пропонують дорослим відкривати цільові вклади на дітей. Одержувачем вкладу при цьому буде дитина, а оформляти і поповнювати цей цільовий вклад будуть батьки. Батьки завжди думають про майбутнє своїх дітей, тому   відкриття дитячого вкладу в банку   може стати основою для формування їх успішності

Банки, де можна відкрити цільової внесок на дитину

В даний час не так багато кредитних організацій пропонують відкрити цільової дитячий вклад. У нас ви можете подивитися пропозиції по таким інвестиціям від банків:

Пропозиції від інших банків ви може подивитися на сайті в тому регіоні, який вам цікавий.

Рекомендовані вклади

Сума вкладу Строк Ставка

Від 50 000 руб.

181 день

до 8,5%

Переваги вкладу:

Придбайте паї одного з ПІФів КК «БКС» на суму від 50 000 руб. і отримаєте можливість оформити вклад з високою ставкою