Реклама
Реклама
Реклама

Як видалити троян з комп'ютера

Троянська програма (троян) - шкідлива і тому підлягає негайному видаленню. За зовнішнім виглядом виглядає як корисна. Створюється і поширюється троян людьми, на відміну від будь-якого роду вірусу і черв'яків, які поширюються мимовільно.

Трояни завантажуються безпосередньо в комп'ютерні системи і якщо не видалити троян, то після його установки, в комп'ютер може початися закачування з інтернету іншого шкідливого ПЗ. У більшості випадків троянці не конфліктують з системою, комп'ютер працює спокійно, без видимість збоїв і на око не визначити заражений він чи ні. Тому, періодично потрібно сканувати ПК і своєчасно видаляти троянські програми.

схема впровадження

Зловмисники, трояни розміщують на відкриті або індексовані ресурси (файл-сервери і системи файлообміну), носії інформації, надсилаються електронною поштою, проникають на комп'ютер через проломи безпеки або завантажуються самим користувачем з адрес отриманих одним з перерахованих способів.

Використання вірусу трояна найчастіше, є лише частиною спланованої багатоступінчастої атаки на обрані комп'ютери, мережі або ресурси.

Троян може імітувати ім'я і іконку існуючої, неіснуючої, або просто привабливою програми, компонента, або файлу даних (наприклад картинки), як для запуску користувачем, так і для маскування в системі своєї присутності. Trojan може в тій чи іншій мірі імітувати або навіть повноцінно виконувати завдання, під яку він маскується. В останньому випадку, шкідливий код вбудовується зловмисником в існуючу прог-му.
приклад:
Trojan.Mutabaha.1 проникаючи в комп'ютер, майстерно імітує браузер Chrome . При перегляді сайтів на такому браузера, йде підміна реклами зі звичайною на ту, що передається з серверів зловмисників.

Така програма за задумом розробників в першу чергу і призначена для виявлення таких хитрих вірусних коней троянів, краще і бути не може, легко знайде і самостійно видалить вірус.
Така програма за задумом розробників в першу чергу і призначена для виявлення таких хитрих вірусних коней троянів, краще і бути не може, легко знайде і самостійно видалить вірус
Завантажити!
Trojan Remover NEW!

Trojan Remover сканує всі файли, якими можуть прикриватися троянські прог-ми, перевіряє реєстр Windows, оперативну пам'ять на наявність в ній запущених шкідливих процесів. Вона виявляє і видаляє ні тільки троян, а й деякі види черв'яків.
Програма не безкоштовна, але з 30 денним випробувальним періодом. Цього достатньо щоб просканувати свою машину і очистити її від Trojan. Інструкції щодо застосування не потрібно, там і так все зрозуміло.
В кінці процесу установки, програма попросить оновити базу даних на віруси. Зробіть це.