Реклама
Реклама
Реклама

ЖК Виноградний - нова класика поруч з парком і озером

  1. I. Локація
  2. II. Архітектура і планувальні рішення
  3. III. інфраструктура
  4. IV. умови інвестування
  5. V. Підведення Підсумків
  6. Загальна оцінка ЖК "Виноградний": 19.47 з 20.00

ЖК «Виноградний» - готовий проект бізнес-класу в районі Ізмайлово, введений в експлуатацію в 2015 році. Серед відмінних рис комплексу - локація в цікавому з точки зору природного і культурного оточення місці в сукупності зі станціями метро в пішої доступності. А також наявність певної кількості нестандартних, рідкісних форматів квартир: дворівневі, з виходом на експлуатовану покрівлю, квартири з верандами, а також квартир на першому поверсі з окремим входом і інших.

А також наявність певної кількості нестандартних, рідкісних форматів квартир: дворівневі, з виходом на експлуатовану покрівлю, квартири з верандами, а також квартир на першому поверсі з окремим входом і інших

I. Локація

II. Архітектура і планувальні рішення

III. інфраструктура

IV. умови інвестування

V. Підведення підсумків

I. Локація

ЖК «Виноградний» побудований в «серце» району Ізмайлово, поруч зі знаменитим музеєм-заповідником. Із заходу до його території майже примикає Серебряно-Виноградний ставок з причалом і островом, з інших сторін комплекс оточений переважно малоетаежной забудовою - це 4-5-поверхові сталінки або інші п'ятиповерхівки що не підлягають до зносу серій. Найвищі будівлі в окрузі - блокові дев'ятиповерхівки. Таким чином, відсутні ризики багатоповерхового будівництва по сусідству. Менш ніж за кілометр, з південного боку, починається Ізмайловський парк, а з північної, приблизно на такій же відстані, територія Лавандової саду.

Оточення житлового комплексу

У розпорядженні жителів комплексу дві вильотну траси Косинська шосе і шосе Ентузіастів, доїхати до яких на автомобілі можна за 8-9 хвилин. Ці дороги вважаються досить завантаженими, але наявність альтернативи - це вже добре. Крім того, вже побудована ділянка Північно-Східної хорди, що поєднує ці дві магістралі, і що йде »зараз далі, в сторону Ленінградки, що допоможе перерозподілити транспортні потоки. Нарешті, відстань до зручних розв'язок з МКАД - всього 6 км, а до ТТК - 5 км, так що можна вважати, що альтернативних шляхів багато.

Дорога від метро «Ізмайлівська» займає 10-11 хвилин, є варіант дійти і до станції метро «Партизанська», де можна пересісти на станцію «Ізмайлово» МЦК.

Екологія

Вона багато в чому визначається локацією місця, тобто озерно-паркової складової. В околицях немає ніяких промислових підприємств. На території «Виноградного» дуже тихо - від великих магістралей його відокремлює значну відстань, а прилеглі вулички не відрізняються широтою і великим потоком машин. У ділянки будівництва немає і ніякого «шкідливого» минулого - раніше тут розташовувалася хутряна фабрика.

Думка редакції. І транспортну доступність комплексу, і екологічну обстановку можна оцінити з безумовним знаком «плюс», а історична складова «під боком» надає локації особливу родзинку.

оцінка: оцінка:

II. Архітектура і планувальні рішення

Особливості планування і зонування

Загальна площа території - 3,61 Га. На ній розміщуються 4 «хвилеподібних» за формою корпусу змінної секційності (від 3 до 4 секцій) - два 18-поверхових і два корпуси змінної висотності (7-8-9-10 і 7-8-9-10-13 поверхів). Цікаво, що у напрямку до озера висота секцій знижується, що дає «широту» огляду з вікон.

Цікаво, що у напрямку до озера висота секцій знижується, що дає «широту» огляду з вікон

Розташування будівель в ЖК Виноградний

Відстань між корпусами солідне, і ефект «вікна у вікна» тут відсутня. Кожні два корпуси об'єднані підземним дворівневим опалювальним паркінгом з автомийкою. Співвідношення машиномісць в паркінгу і кількості квартир вражає: в першому і другому корпусах на 252 квартири доводиться 536 машиномісць, в третьому і четвертому на 474 квартири 638 машиномісць. Такий коефіцієнт - рідкість для об'єктів бізнес-класу. У паркінгу, в тому числі, передбачені і гостьові місця.

підземний паркінг

На території реалізується концепція «двір без машин». Автомобілі у двори заїжджати можуть, але на обмежений період, і місць для тривалого паркування тут не передбачено.

Автомобілі у двори заїжджати можуть, але на обмежений період, і місць для тривалого паркування тут не передбачено

Двір ЖК Виноградний

2,8 Га з загальної території відведено під рекреаційні зони. Внутрішній простір оформлено за допомогою ландшафтного дизайну, тут висаджені дерева, в майбутньому з'являться яблуні і верби, утворюються тінисті алеї.

Зона відпочинку

Навесні на території будуть обладнані велосипедні та бігові доріжки. У центрі організована невелика рекреаційна зона з фонтаном, елегантними крамничками і ліхтарями. Облаштовані зона воркаута, дитячий майданчик з якісним обладнанням і безпечним покриттям, баскетбольний майданчик, на якій в зимовий час заливається каток. Є навіть окрема територія для вигулу чотириногих улюбленців. Вечірньої пори територія красиво підсвічується.

Вечірньої пори територія красиво підсвічується

Підсвічування території комплексу

Дворовий простір - закрите, по периметру організовано відеоспостереження і 4 пости охорони, призначені як для пішоходів, так і для в'їзду автомобілів в підземні паркінги. Кожен власник отримує магнітну карту, за допомогою якої він отримує доступ на територію житлового комплексу, на свій поверх, а також в місця загального користування. Жителі інших поверхів не можуть потрапити в «чужі» загальні холи, при цьому, при бажанні власник може запрограмувати свою картку на «додаткове» особа.

домобудівництва

Будинки зведені за монолітною-каркасної технології. В облицюванні нижніх рівнів використовується керамограніт, у зовнішній обробці основної частини фасадів - декоративна плитка.

Декоративний елемент фасаду

Будинки ніжно-пісочного кольору втілюють собою стиль неокласицизму, що перегукується зі стилем сталінського ампіру, характерного для району в цілому. Серед яскравих деталей архітектурного вигляду - масивні колони і портики, барельєфи, імітація ліпнини, віньєтки та інші «завитки», напівкруглі вікна на окремих поверхах.

Серед яскравих деталей архітектурного вигляду - масивні колони і портики, барельєфи, імітація ліпнини, віньєтки та інші «завитки», напівкруглі вікна на окремих поверхах

оригінальні колони

На фасадах обладнані ніші для кондиціонерів, що сприяє збереженню естетики.

Ніші для кондиціонерів

У багатьох корпусах (1,2,4) є витончені арки, які обладнані декоративними світильниками. Вхідні двері кольору морської хвилі теж оформлені в дусі сталінських висоток - вони виконані з натурального масиву дуба і забезпечені красивими ручками, виточеними за індивідуальним дизайном з цільної латуні.

Вхідні двері кольору морської хвилі теж оформлені в дусі сталінських висоток - вони виконані з натурального масиву дуба і забезпечені красивими ручками, виточеними за індивідуальним дизайном з цільної латуні

арка

У зовнішньому оформленні вхідних груп використовуються скляні вставки, у внутрішній обробці натуральні матеріали - граніт і мармур. Стеля виконаний з скляних пластин. Відмітна особливість місць загального користування - велика кількість дзеркал.

Вхідна група

Вхідні групи обладнані системою автоматичного відкривання німецької фірми Dorma. При активації домофона або при відкриванні дверей вхідна група автоматично відмикається і закривається. Виробник домофонної системи - відома італійська компанія BPT, що спеціалізується на виробництві домофонних систем преміум-класу, а дизайн домофонної системи розроблений компанією-студією PIPINFARINA.

Виробник домофонної системи - відома італійська компанія BPT, що спеціалізується на виробництві домофонних систем преміум-класу, а дизайн домофонної системи розроблений компанією-студією PIPINFARINA

стійка ресепшн

На першому поверсі обладнана стійка рецепції і колясочна. Мешканці зможуть користуватися послугами консьєрж-служби у вигляді виконання дрібних доручень, доставки кореспонденції і т.п.

У під'їздах встановлені просунуті безшумні швидкісні ліфти світового виробника пасажирського ліфтового обладнання - фірми BTL Brilliant. В секціях малої висотності передбачений один вантажопасажирський ліфт, в інших - пасажирський і вантажопасажирський ліфти. На будь-якому з ліфтів можна спуститися в паркінг.

На будь-якому з ліфтів можна спуститися в паркінг

Ліфти в ЖК Виноградний

На території паркінгу в майбутньому планується обладнати для мешканців комори приміщення, але подробиць поки немає.

На поверхах у висотних корпусах розташовується від 3 до 4 квартир, в окремих среднеетажние секціях може зустрічатися і по 2 квартири на площадці.

квартири

«Нарізка» тут досить велика: площа однокімнатних квартир становить 52,8-81,8 кв. м, двокімнатних 68,1-89,4 кв. м., трикімнатних 104-230 кв. м, чотирикімнатних 167-183 кв. м. Крім цього представлено обмежена кількість видових дворівневих квартир площею від 230 до 280 кв. м. Висота стель в житло 3,1 м, на останніх поверхах до 3,4 м.

Висота стель в житло 3,1 м, на останніх поверхах до 3,4 м

житловий поверх

Квартири обладнані французькими витонченими балконами з кованою огорожею та лоджіями з панорамним склінням, в якому використовується скло Stopsol з сонцезахисним відображає магнетронним покриттям (є і рідкісні винятки без лоджій). Мінімальна площа лоджій - 5 метрів. На вікнах подвійні склопакети з дерев'яним профілем від литовської фірми «Megrame Medis». На вході встановлені сталеві двері, що володіють підвищеним захистом від зломів «Dierre SpA» італійського виробництва. Квартири здаються з частково зведеними монолітними перегородками, без обробки. У квартирах передбачено два-три санвузли.

Французькі балкони

Планування відрізняються різноманітністю. Наприклад, тут зустрічаються як лінійні, так і «орні» двокімнатні квартири. Цікава 77-метрова, витягнута орні «двушка», де одну з частин можна відвести під вітальня-кухонну зону (або об'єднавши ці площі і отримавши більш ніж 30-метрове простір, або зберігши «статус-кво»). Незвично виглядають і двокімнатні квартири площею 82,5 кв. м, розташовані «на вигині» другого корпусу - тут передбачається 20-метрова напівкругла вітальня з напівкруглої ж лоджією.

Трикімнатні ж квартири можуть мати огляд як на дві, так і на три сторони світу, якщо мова про торцевих «трійка». Особливість такої 137-метрової трикімнатної квартири - наявність двох лоджій укупі з французьким балконом. Завдяки тому, що на одну з кімнат доводиться і балконний, і віконний отвори, розташовані на різних сторонах, можна пофантазувати на тему перетворення «троячки» в «четирешку», чому сприяє і загальна солідна площа.

Планування квартир в комплексі відрізняються різноманітністю

Чотирикімнатні квартири теж мають «тристоронній» огляд. Особливість багатьох «четирешек» - наявність подовженого еркера напівкруглої форми, що збільшує площу і так немаленькою вітальні. Наявність додаткових віконно-балконних прорізів в такий 169-метровій квартирі, знову ж таки, дає якийсь простір уяві на тему збільшення кімнатні.

В окремих секціях четвертого корпусу є трикімнатні і чотирикімнатні квартири вельми незвичайних конфігурацій - тут можна зустріти кімнати трапецієподібної або трапецієподібні-закругленою форми.

Незвичайна кімната закругленою форми

Є і обмежена кількість «ексклюзиву». Яскраве враження справляють чотирикімнатні дворівневі квартири з шикарним трьохвіконні еркером і другим світлом. На першому поверсі можна обладнати дві кімнати, на другому поверсі - ще два житлових приміщення.

На першому поверсі можна обладнати дві кімнати, на другому поверсі - ще два житлових приміщення

Відкрита тераса на дві квартири

Ряд таких квартир обладнані просторими відкритими терасами - це може бути як «індивідуальна» площа, так і з виходом на експлуатовану покрівлю - в цьому випадку простір може як «ділитися» з іншими власниками, так і бути «приватним». У квартирі площею 280 кв. м на першому рівні є дві засклені лоджії, на другому ще одна лоджія, веранда і тераса. У цьому житло передбачено 3 санвузли.

Планування дворівневої квартири з виходом на дах

Особливим типом пропозиції можна вважати і однорівневі квартири з експлуатованої покрівлею площею 155 або 177 кв. м, обладнані верандою з зимовим садом або відкритою терасою, а іноді і тим і іншим. Так, в житло подібного типу максимальної площі є і 40-метрова веранда, і 60-метрова тераса, і 4-метрова лоджія.

Так, в житло подібного типу максимальної площі є і 40-метрова веранда, і 60-метрова тераса, і 4-метрова лоджія

Однорівнева квартира з виходом на дах

Незвичайний варіант і «квартира в бельетажі», тобто житло на першому поверсі з власним окремим входом. Площа чотирикімнатної квартири такого типу - 131,8 кв. м. Балкони тут, в силу особливостей розташування, відсутні, але є еркер. Вікна житла виходять на дві протилежні сторони.

Планування квартири в бельетажі

Окремий вхід в квартири бельетажу

Найцікавіші види відкриваються з південно-західного боку першого, третього і четвертого корпусів - це види на озеро і на острів, з «захопленням» Ізмайловського парку. Втім, його величезний масив видно з верхніх поверхів більшості корпусів. Виняток - третій корпус, де з основної частини квартир відкриваються «нейтральні» види на старий житловий фонд і на внутрішньодворових територію.

Виняток - третій корпус, де з основної частини квартир відкриваються «нейтральні» види на старий житловий фонд і на внутрішньодворових територію

Види з вікон

До теперішнього моменту 200 квартир вже заселені, приблизно в такій же кількості лотів зараз проводяться ремонтні роботи.

Думка редакції. До сильних сторін комплексу можна віднести візуальні характеристики будівель, «просунуту» інженерну начинку, кількості машиномісць, мало не вдвічі перевищує кількість квартир. Діапазон вибору житла більш ніж широкий, єдине, тут відсутні квартири невеликої площі, які могли б, можливо, залучити окремих покупців.

оцінка: оцінка:

III. інфраструктура

На перших поверхах заплановані об'єкти комерційної інфраструктури, є домовленості з рядом потенційних покупців приміщень. У четвертому корпусі розміститься приватний дитячий сад. Заплановано й продуктовий магазин, відділення банку, салон краси, булочна, кафе і дитячий дозвільний центр.

Дитячий майданчик у дворі

Зовнішня інфраструктура в околицях дуже розвинена, завдяки «обжитості» району. У пішої доступності знаходяться 2 дорослі і 2 дитячі поліклініки. Обидві найближчі до ЖК школи, за які можна дійти хвилин за 15. «Просунуті» - це гімназія №1290 і Московська Міжнародна гімназія. В радіусі 2-3 км є ще два навчальних заклади, на які можна звернути увагу - це школа №444 з поглибленим вивченням інформатики, математики та фізики і гімназія №1505, з високим рейтингом.

Серед численних дитячих садків навколо міста є і три приватних, один з яких з «міжнародним ухилом». У пішої доступності можна знайти і чимало цікавого в плані додаткової освіти - неподалік функціонують музична школа імені Рахманінова, солідний старовинний ДК Будівельників з різними гуртками та секціями та сімейний клуб «Морелія».

У відносній близькості розташовуються продуктові супермаркети різного плану - від «Діксі» і «Магніту» до «Billa», найближчі торгові центри розташовані в районі метро - це ТК «Ізмайлівська ярмарок» і ТК «Ізмайловський».

До сильних сторін локації можна віднести спортивну інфраструктуру. Навколо ставка концентрується кілька великих спортивних об'єктів - стадіони «Спартак», «Ізмайлово», і стадіон зі спорткомплексом «Ракета» і картодром «Діксодром» з 570-метровою трасою, де проводяться заняття картингом для дітей і для дорослих.

Неподалік розташований і центр культури і спорту «Ізмайлово». До «фішками» навколишньої спортивної інфраструктури можна віднести вітрильний і лижний клуби, які діють у кромки Ізмайловського лісопарку, в самому ж парку функціонують кінно-спортивний центр «Ізмайлово» і біговій клуб. У двох зупинках метро знаходиться відома СДШЮР з гімнастики.

Розважальна інфраструктура теж вражає - адже неподалік базується і Ізмайловський Кремль з усіма його численними музеями, вернісажем, майстер-класами, інтерактивними заходами та іншими «забавка», і «острівної» музей-заповідник «Ізмайлово» з колишньою садибою Романових і Покровським храмом. На території Ізмайловського парку теж чимало цікавого. Крім традиційних і піших прогулянок, тут можна кататися на атракціонах, грати в страйкбол та лазертаг в клубі «Партизан», дивитися кіно в 7D кінотеатрі. А причал, який розташовується прямо біля виходу з території, дає жителям приємну можливість кататися на човнах і катамаранах по всьому ставку.

Думка редакції. Внутрішня інфраструктура комплексу більш ніж достатня, враховуючи розвиненість прилеглого району. Відсутність в довколишніх околицях жвавих широких доріг робить шлях до установ основної та додаткової освіти більш комфортним. Ну, і звичайно, для любителів активного способу життя в околицях є розширені можливості.

оцінка: оцінка:

IV. умови інвестування

Ціна питання

Середня ціна кв. м в ЖК «Виноградний» - 275 тис. руб. Вартість двокімнатних квартир 21-33 млн. Руб., Трикімнатних 30-75 млн. Руб., Чотирикімнатних (включаючи дворівневі) 57-89,9 млн. Руб. Придбання єдиною залишилася в продажу «одинички» площею 57 кв. м обійдеться в 18,5 млн. руб. Мінімальний бюджет покупки дворівневої видовий квартири 75,2 млн. Руб., Квартири з верандою з зимовим садом 44,65-50,7 млн. Руб.

Ціноутворення залежить не тільки від метражу квартири, але і від видових характеристик і поверховості. Найдорожчі - квартири на верхніх поверхах з видом на озеро (1-я і 2-я секція першого і другого корпусу, 1-я секція третього корпусу). Сама по собі поверховість теж істотно може впливати на вартість: в деяких секціях різниця в ціні на квартири однакового метражу на нижніх і верхніх поверхах може досягати 5 млн руб.

Вартість місця в паркінгу від 1,9 до 5 млн. Руб. (В останньому випадку мова йде про напівзакритому «тристінну» боксі).

Вартість щомісячного обслуговування квартир (платежі керуючої компанії) - 46 руб. / Кв. м. У цю суму входять охорона, система домофон і відеоспостереження, прибирання території, вивіз сміття.

умови покупки

При покупці квартир укладається договір купівлі-продажу. Діє програма іпотеки від 3 банків. При покупці можлива безвідсоткова розстрочка строком на рік. Початковий внесок становить від 30 до 50% (в залежності від типу квартири), решта суми виплачується щомісячними або щоквартальними рівними платежами.

Офіс продаж

До кінця січня на ряд квартир діють акції - знижка може становити від 1 до 5 млн. Руб. за лот. При покупці трикімнатної квартири площею від 112 кв. м машиномісце надається покупцеві в подарунок. При придбанні дворівневої квартири «дарується» безкоштовний дизайн-проект.

Інформація про забудовника

Будівельна компанія «Прима-Хутро» була заснована в Москві в 2007 р Основна діяльність пов'язана з фінансами, а так само інвестиційно-девелоперської діяльністю. ЖК «Виноградний» - перший її об'єкт в сфері житлової нерухомості, зараз йде підготовка ще одного проекту. Ко-Ексклюзивний партнер по реалізації об'єкта - компанія «БЕСТ-Новострой».

Думка редакции. Ціни в комплексі не назвеш супердемократічнимі, але треба враховувати сукупність факторів: клас ЖК, його повну готовність, велику нарізку квартир і ексклюзивність ряду пропозицій, а також особливості локації.

Єдиний відносний конкурент «Виноградного» в районі «Ізмайлово» - проект бізнес-класу «Константа» від забудовника «Афіна», який має трохи менш вигідну локацію по відношенню до ставка, парку і метро. Ціни на «одинички» стартують тут від 7,2 млн. Руб., «Двушки» від 10,8 млн. Руб., «Троячки» від 15 млн. Руб., «Четирешкі» від 19,2 млн. Руб., а на багатокімнатні - близько 30 млн. руб. Але нарізка тут куди менше (від 40 до 190 кв. М), до того ж комплекс буде добудований лише до кінця 2017 року, а значить, порівняння не зовсім коректно.

Якщо розглядати бізнес-новобудови кластера, то ЖК «Спадщина» в Преображенському районі з більш низькими цінами і більш дрібними нарізками квартир - це теж ще тільки готується до здачі в кінці майбутнього року комплекс. Наявність безпроцентної розстрочка на рік при тому, що комплекс вже готовий і частково обжитий-хороший бонус від забудовника.

оцінка: оцінка:

образ покупця

«На 50-60% це жителі Східного округу, близько 30% - жителі інших округів столиці, близько 10-20% - регіональні покупці - розповідає керівник департаменту маркетингу і продажів Олексій Непейвода. - Вони знають і люблять цю локацію, і хочуть поліпшити свої житлові умови. Крім поліпшення квартирних умов - проект вибирають через безпеки, великого внутрішнього простору прибудинкової території, а так само екології. Переважна частина тих, хто купує у нас житло - сім'ї з дітьми або ті, хто збирається їх завести, Зустрічаються так само і зрілі пари. За своїм статусом це люди з доходом вище середнього і високим, менеджери вищої ланки, власники власного бізнесу. Основна частина угод припадає зараз на стовідсоткову оплату ».

V. Підведення Підсумків

Купівля квартири в ЖК «Виноградний» цікава з багатьох причин. У широкому сенсі слова вона приваблива для всіх заможних покупців, хто хоче жити в старому обжитому районі, але в новому, «просунутому» будинку в пішої доступності від ставка, парку і культурних пам'яток. Для жителів району «Ізмайлово» і сусідніх районах, які бажають умовно залишитися в «рідних пенатах» - це єдиний варіант придбати квартиру бізнес-класу саме вже в готовій новобудові, без всяких потенційних ризиків відстрочок і іншого.

Як вже було сказано, деякі новобудови бізнес-класу кластера ще тільки будуються, або ж (як в сусідніх районах Соколина гора або Перово), доступні тільки «на вторинці». «Нестандартні» квартири привабливі для любителів всього оригінального і ексклюзивного, а види з вікон на історичні пам'ятки - приємний момент для всіх естетів. Велика нарізка квартир - відмінний варіант, в тому числі і для великих сімей. Хороші моменти для покупців з дітьми - обгороджена територія, на яку можна без страху відпускати дитину і наявність в пішої доступності хороших шкіл.

Можна говорити і про інвестиційну привабливість новобудови в плані подальшої здачі оренди - такі варіанти привабливі для певного сегмента орендарів.

Загальна оцінка ЖК "Виноградний": 19.47 з 20.00

Місцезнаходження

Перспективи розвитку транспортної доступності 5 4.80 Візуальні характеристики 5 Екологія 5 Транспортна доступність на автомобілі 4 Транспортна доступність на громадському транспорті 5 Архітектура і планувальні рішення Інженерні системи 5 5.00 Зонування території 5 Організація парковки 5 Архітектура 5 Планування квартир 5 Інфраструктура Кластера 5 5.00 Заявлена 5 Найближча 5 умови інвестування Ціни 4 4.67 умови угоди 5 Надійність забудовника 5 Ризики і недоліки проекту Ризик підвищеної плати за обслуговування 0 0.00 Рі до заморозки проекту після першої або другої стадії 0 Ризик недорозвинення власної інфраструктури 0 Ризик проблем з паркуванням 0

Автор статті: Щеглова Катерина