Реклама
Реклама
Реклама

Екс-учасниця "Дому-2" відсудила у IL Patio більш 2 млн рублів

Екс-учасниця реаліті-шоу Дом-2 Вікторія Карасьова виграла суд проти мережевого ресторану IL Patio, де їй подали піцу з черепашкою, яка пошкодила стравохід Екс-учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Карасьова виграла суд проти мережевого ресторану IL Patio, де їй подали піцу з черепашкою, яка пошкодила стравохід. Відповідача зобов'язали виплатити постраждалій понад два мільйони рублів.

Інцидент стався в одному з ресторані IL Patio в Москві в лютому 2009 року. Після відвідин цього закладу дівчина потрапила в реанімацію і кілька місяців провела на лікарняному ліжку.

"Позивачка вказала, що вона замовила піцу" Дари моря "в цьому ресторані, в продукті виявився фрагмент черепашки мідії, який подряпав їй життєво важливі органи. В результаті Карасьова стала інвалідом другої групи", - сказала прес-секретар суду Тетяна Даньшова.

Сьогодні Кунцевський суд Москви стягнув понад два мільйони рублів на користь колишньої учасниці "Дома-2", повідомляє РІА Новини .

Читайте: "Макдоналдс" заплатить петербуржці за "кам'яний" салат

Тим часом, в пресі циркулювала і інша версія інциденту з Вікторією Карасьова, відомої по шоу як Торі. Повідомлялося, що дівчина намагалася накласти на себе руки через сварки зі своїм цивільним чоловіком В'ячеславом Дворецковим, також брав участь в "Домі-2". Нібито після нескінченних скандалів Торі випила оцтової кислоти і впала, заробивши опік стравоходу і закриту черепно-мозкову травму.

Тим часом, після виписки з лікарні Вікторія і Слава одружилися, повідомляє проект Best people of Russia .

"Я збираюся подати до суду зовсім не тому, що хочу отримати грошову компенсацію, - заявила тоді Вікторія. - Для мене це справа принципу. До того ж, якщо винні будуть покарані, це стане прикладом іншим людям. А адже в таку ситуацію може потрапити кожен. І, якщо сьогодні нічого не зробити, завтра вони продадуть піцу комусь іншому ".