Реклама
Реклама
Реклама

Оцифровка аналогового відео в Москві

Аналогові відеокасети. Зараз для багатьох це словосполучення незрозуміло. А буквально якихось 15-20 років тому такі касети повсюдно були поширені. Найпопулярнішою з них, звичайно ж, була VHS касета, яку переглядали на відеомагнітофоні. Існувало ще кілька варіантів аналогових касет, наприклад, для відеокамер, такі як VHS-C, Video 8, Hi8 та інші. Всі види касет мають магнітну стрічку для запису інформації. Аналоговими вони називаються тому, що сигнал, що записується на стрічку був аналоговий.

Зараз в еру цифрових пристроїв, аналогові сигнали практично зникли, поки вони залишилися в телевізійному мовленні і то вже велика частина ТВ-обладнання переведена в цифровий формат Зараз в еру цифрових пристроїв, аналогові сигнали практично зникли, поки вони залишилися в телевізійному мовленні і то вже велика частина ТВ-обладнання переведена в цифровий формат. Все тому, що цифровий сигнал дозволяє передати набагато більше кількості інформації і якість його у багато разів краще аналогового, немає перешкод і спотворень, і воно не погіршується з часом.

Що стосується запису аналогового відео на відеокасети, то воно вже давно пішло в минуле і забуте. Але як же бути з тими касетами, на яких залишилися записи дітей, весіль, подорожей, випускних та інші важливі події життя? Адже раніше їх можна було дивитися на камері або відеомагнітофоні, а зараз ця техніка застаріла і неактуальна.

Аналогове відео з касет можна перевести в цифровий формат або по-іншому, оцифрувати, і тоді все спогади минулого залишаться на все життя з нами! Переклад відеозапису в цифровий вигляд дозволить не тільки зберегти унікальний сімейний відеоархів, але ще дасть і безмежні можливості в обробці даних відеоматеріалів. Можна робити відеомонтаж з використанням ефектів, переходів, титрів і музики. Ви зможете створити із звичайних нудних записів динамічний і захоплюючий кліп. Не варто затягувати з оцифруванням аналогового відео в цифровий формат, так як час нещадно до магнітній стрічці відеокасети. Вона розмагнічується і руйнується, пройде ще якихось п'ять років і запис з плівки можливо зникне зовсім.

Компанія «Євровідео» допоможе зробити оцифровку ваших аналогових відеокасет і кіноплівок . Наша технологія оцифровки дозволяє зберегти саме максимальну якість відеозапису. Ми надаємо всі види послуг в цій галузі, а також за вашим бажанням зробимо комплексний відеомонтаж .

Щоб оформити знижку на оцифровку , Перейдіть по засланні .

5.06.2016

Інші записи в блозі

Але як же бути з тими касетами, на яких залишилися записи дітей, весіль, подорожей, випускних та інші важливі події життя?