Реклама
Реклама
Реклама

Елітні вхідні двері. Моделі з масиву і металу

  1. Види елітних дверей
  2. Особливості металевих дверей з масивом

! У зв'язку з проведенням технічних робіт в даному розділі вартість дверей класу еліт може не відповідати дійсній. Зв'яжіться з нашим консультантом, щоб дізнатися актуальні ціни. Приносимо вибачення за доставлені незручності.

Компанія «Сталь-Імпекс» представляє в своєму каталозі для покупців, що цінують витонченість, грунтовність, справжню красу і природні матеріали елітні вхідні металеві двері, прекрасно підходять для установки в заміський будинок або котедж. Вони володіють всіма властивостями, властивими вуличним конструкцій, зокрема, захищені від впливу вологи, володіють достатньою шумоізоляцією, не схильні до вицвітання. Захисні характеристики таких моделей також на висоті, не кажучи вже про неповторних варіантах дизайну, що роблять вироби справді ексклюзивними. Вони стануть унікальним прикрасою фасадної частини будівлі, спільно з вікнами і декоративними елементами.

Види елітних дверей

Інтернет-магазин «Сталь-Імпекс» пропонує в своєму асортименті елітні вхідні двері різних видів. У нас ви можете придбати виріб відповідно до особливостей приміщення і його стильовим оформленням. У каталозі представлені:

Різноманітність представлених в каталозі моделей диктує безліч варіантів форм полотен, представлених, як стандартними прямокутними, так і елегантними арочними. Додатково елітні сталеві вхідні двері можуть прикрашатися декоративними елементами, що додають додатковий шарм і унікальність композиції:

  • Скління міцним загартованим склом або кольоровими вітражами.
  • Об'ємна фрезерування.
  • Елементи художньої ковки.
  • Різьба по дереву.

Особливості металевих дверей з масивом

У нашому каталозі представлені елітні вхідні двері в Москві, виготовлені на високотехнологічному обладнанні з сталевих сплавів високої якості. У конструкції застосовані замки і фурнітура підвищеної надійності. Все це зробить нашу продукцію істинним захисником вашого житла від сторонніх людей і різних впливів.

Що особливо відрізняє елітні двері нашого виробництва, так це їх вишуканий зовнішній вигляд, якого дозволяє домогтися розкішна декоративне оздоблення. У ній застосовуються елементи з цінних порід деревини або фільончастих МДФ. Поверхня покриття захищена за допомогою нанесення спеціальних лаків, що запобігають вплив на полотно УФ-променів, температур і вологи.

Елітні вхідні двері з масиву прекрасно підходять для установки в якості вуличних, оскільки не деформуються, не вицвітають і не пропускають всередину приміщення шум і холод із зовні. При цьому вони виглядають багато і впевнено, всім своїм виглядом показуючи соціальний статус і рівень матеріального становища господаря будинку.

Виготовляються нами конструкції можуть бути виконані на замовлення за індивідуальним проектом. А для тих, хто поки не володіє власним заміськими житлом, ми пропонуємо і елітні вхідні двері в квартиру . Такий вибір безсумнівно якісно виділить саме вашу в ряді інших, кажучи про прекрасний смак власника.

Приймаючи рішення купити вхідні елітні двері нашого виробництва, клієнти завжди можуть бути впевнені, що отримають виріб чудової якості, ексклюзивного дизайну, з відмінними експлуатаційними характеристиками Приймаючи рішення купити вхідні елітні двері нашого виробництва, клієнти завжди можуть бути впевнені, що отримають виріб чудової якості, ексклюзивного дизайну, з відмінними експлуатаційними характеристиками. Нашу продукцію даного сегмента відрізняє:

  • Зовнішня привабливість.
  • Високий рівень надійності і безпеки.
  • Стійкість до атмосферних впливів.
  • Комплектація сучасними захисними механізмами.
  • Адекватна вартість.

Наша компанія пропонує придбати елітні вхідні двері в котедж з набором повного комплексу послуг - від виготовлення до монтажу. У нас ви можете замовити безкоштовний виїзд замірника і оперативну доставку обраного вироби. На всю продукцію надається гарантія, в тому числі на окремі складові - обробку і замки.

Якщо вас зацікавили вхідні двері еліт класу від виробника, але залишилися питання, або ви не можете визначитися з потрібною вам моделлю, телефонуйте нашим операторам. Вони підкажуть і допоможуть, розкажуть про наших умовах, цінах, діючі акції . Порадять додаткову фурнітуру або найбільш відповідні кольори і варіанти обробки.

Низькі ціни Низькі ціни

Великий вибір варіантів обробки Великий вибір варіантів обробки

Кваліфікований персонал Кваліфікований персонал

Швидкі терміни виготовлення Швидкі терміни виготовлення

постійні акції постійні акції

Сучасні технології виробництва Сучасні технології виробництва

Досвід роботи більше 10 років Досвід роботи більше 10 років

Гарантія на конструкцію дверей 5 років Гарантія на конструкцію дверей 5 років

Корисна інформація