Реклама
Реклама
Реклама

Про ветклініці на Рязанке, або Чому гинуть домашні улюбленці

Про ветклініці на Рязанке, або Чому гинуть домашні улюбленці

Про ветклініці на Рязанке, або Чому гинуть домашні улюбленці

Інформація від тульського кербуда.

Моя знайома днями поховала улюбленого друга, алабая на прізвисько Хан, якому було всього 2,5 роки. Все почалося з укусу кліща, якого пес підхопив на дачі. Собаці стало погано і їй довелося звернутися в Клініку ветеринарної медицини на Рязанке. Це, до речі, найвідоміший в Тулі заклад, який надає ветдопомога.

Собаці зробили крапельницю, причому всупереч запереченням господині, яка, до речі, лікар за професією і про хвороби собак і кішок знає, мабуть, не менше, ніж про людей.

На її думку, крапельницю собаці в такому обсязі робити було не можна через непереносимості препаратів. В результаті, у Хана почався набряк легенів і він загинув.

"Мені боляче не тільки, що помер - тут все ж і доля, а то, що вони демонстративно ігнорували мої численні повідомлення про його проблеми. Якщо людський лікар проігнорує слова про непереносимості (у нього було на гормони - я говорила) і введе - лікаря просто посадять! Якщо проігнорує проблеми серця - посадять! А цим все по фігу. У них СХЕМА ", - написала моя знайома, кандидат медичних наук.

Хан був частиною її життя. Причому, напевно, самої її великий.

Про проблеми надання ветеринарної допомоги в тульської ветклініці я знав давно. Одна з тулячек, яка поховала улюбленого кота, якого також "успішно" залікували на Рязанке, мені говорила, що в Тулі взагалі немає фахівців, і з серйозними проблемами домашніх тварин краще відразу звертатися в Москву.

Особисто не можу сказати нічого поганого Клініці ветеринарної медицини на Рязанке. Начебто і лікарі там уважні і добрі як Айболити з казки. Але факти свідчать про протилежне. На жаль, непрофесіоналізм прогресує всюди. І навіть головну заповідь лікаря: "Не нашкодь!" Дотримуються далеко не всі ...

джерело