Реклама
Реклама
Реклама

Анастасія Вертинська виживає з квартири літню жінку

  1. Розчарування перед смертю
  2. незаконна угода

Актриса, яка отримала від померлої подруги багату спадщину, не бажає ділитися

Скандальна тяжба за однокімнатну квартиру в збройовому провулку між народною артисткою Росії Анастасія Вертинська та Ларисою Ігнатова триває, незважаючи на те, що Тверський суд Москви ще в лютому цього року, здавалося б, поставив у справі крапку.

Скандальна тяжба за однокімнатну квартиру в збройовому провулку між народною артисткою Росії Анастасія Вертинська та Ларисою Ігнатова триває, незважаючи на те, що Тверський суд Москви ще в лютому цього року, здавалося б, поставив у справі крапку

Анастасія Вертинська дістався жирний шматок спадщини (фото Анатолія Белясова)

Суд визнав передсмертне заповіт забезпеченої світської дами Іветта Квачадзе дійсним (подробиці в «ЕГ» № 5 від 5 лютого 2012 року ), І оспорювана квартира по закону вже повністю відійшла у власність Ларисі Ігнатової, як того і хотіла її подруга, яка померла від раку 20 червня 2009 року в клініці Німеччини. Через три роки після заповіту, 4 вересня 2012 року Лариса вже в'їхала в цю квартиру - але зажити спокійно і щасливо у неї так і не виходить. Нещодавно вона знову отримала повістку до суду - дві подруги Анастасія Вертинська і ріелтор Карина Мініна, діюча, звичайно ж, в інтересах кінозірки, знайшли нову лазівку, за допомогою якої намагаються відібрати квартиру у Ігнатової. І хоча Вертинська фігурує в позові як третя сторона, ясно, що вона тут саме зацікавлена ​​особа. Вони три роки намагалися переконати суд в неосудності Іветта - мовляв, вона написала то передсмертне заповіт під тиском, перебуваючи не в здоровому глузді, адже тоді б діяло інше заповіт, за яким вже все майно Іветта - це три московські квартири і дача в Підмосков'ї - переходило Анастасії Вертинською. Всі три роки, поки йшов суд у спадок, ця одиничка в збройовому провулку, до речі, знаходилася у власності у найближчій подруги Вертинською Карини Минино і приносила непоганий дохід, оскільки здавалася як готельний номер. А ціни в районі Тріумфальної площі йдуть по 100 доларів за ніч з людини. Виникає питання: чому ж квартира, поки йшов спадковий спір за заповітом, чи не була опечатана. А справа набула дуже хитрий оборот.

Розчарування перед смертю

Лариса ІГНАТОВА намагається відвоювати квартиру.

Нагадаємо нашим читачам причини тяганини ( подробиці ). У вмирала від раку красуні Іветта Квачадзе було багато подруг. Але світське життя вона проводила в колі Анастасії Вертинською, яку обожнювала і обожнювала. З Ларисою Ігнатової вона теж була знайома 30 років по роботі. Три подруги раптом перетнулися разом, коли Іветта раптово захворіла на рак. Знесилена і безпорадна Іветта тоді і склала довіреність на ім'я Вертинською на операцію з нерухомістю від 9 січня 2008 року. І тоді ж склала і перший заповіт. Хвороба прогресувала, і останньою надією стала поїздка в німецьку клініку на операцію. Туди її супроводжувала Лариса Ігнатова, яка ось уже півтора року була поруч з подругою під час хвороби. Там-то в Німеччині перед самою смертю Іветта і написала новий заповіт, за яким одну квартиру вона все-таки віддала Ларисі, знаючи, що у неї немає власного житла. Згадала Іветта перед смертю і про родичів померлого чоловіка - їм вона віддала третину вартості однієї з двох двокімнатних квартир. І дачу вона розділила між ще двома подругами. Але велика частина нерухомості все одно діставалася Анастасії.

Причиною переписування заповіту стало зрада Вертинською. Усвідомивши, що їй вже не одужати, Іветта вирішила повернутися вмирати на Батьківщину і попросила у Вертинською грошей. Але Настя відмовила умиравшей подрузі в її останньому проханні, сказавши, що грошей більше немає. Хоча фінанси романси явно не співали: Настя виділила подрузі 63 тисячі доларів на лікування, і за це їй відписали двокімнатну квартиру на Ленінському проспекті вартістю 250 тисяч доларів.

- Як же так? - заплакала тоді Іветта, - Я ж їй все віддала!

Тоді вона і стала писати новий заповіт. Але помирає жінка все ж знайшла в собі сили пробачити Вертинську і все одно більшу частину майна залишити їй.

Але помирає жінка все ж знайшла в собі сили пробачити Вертинську і все одно більшу частину майна залишити їй

Красуня Іветта Квачадзе не мала дітей і рідних, тому залишила все нажите трьом подругам і кішці Барбі

незаконна угода

Коли Лариса вирішила вступити в права спадкування однокімнатної квартири, то дізналася, що заповідане їй житло не належить Іветті Квачадзе! 5 червня 2009 року Настя за дорученням продала цю квартиру своїй подрузі Карині Минино. 2 липня незаконна угода купівлі-продажу цієї квартири по простроченої довіреності (після смерті Іветта вона вже втратила силу) була подана в УФРС на реєстрацію. Квартиру ціною 9 мільйонів рублів Вертинська продала Карині Минино за 4 мільйони рублів! І тільки через три роки суд визнав ту угоду недійсною, а останній заповіт вступило в силу.

- І ось тепер на новому судовому засіданні 14 листопада, - зітхає Лариса Ігнатова, - Адвокат протилежної сторони спробує переконати суд, що договір купівлі-продажу за простроченою довіреності законний в зв'язку з тим, що ні Анастасія Вертинська, ні Карина Мініна не знали про смерть Іветта! Мені цікаво, яким чином вони будуть доводити це суду, якщо саме Вертинська підписувала договір про лікування і зміст Іветта в клініці Німеччини з доктором М'ясникова. І навіть якщо б ми не сказали їй про смерть Іветта, в будь-якому випадку їй би про це сказав доктор Мясников! Невже він ховав би Іветта за свій рахунок? До того ж всі документи на кремацію, що підтверджують, що у Іветта не було родичів, теж збирала Мініна на прохання Вертинською 22-23 червня! Крім того, коли 29 червня ми, її подруги, в тому числі і Карина Мініна, відзначали 9 днів, теж дзвонили Насті в Туреччину - це підтвердять всі присутні на тому скорботну подію. І, врешті-решт, я сама 1 липня передала Насті новий заповіт. І все це сталося до того, як документи були подані на реєстрацію.

- Ми не будемо коментувати ситуацію, - заявила подруга Вертинською Карина Мініна. - Спочатку відстоїмо наші інтереси в суді, а потім вже дамо обширне інтерв'ю.

- Спочатку відстоїмо наші інтереси в суді, а потім вже дамо обширне інтерв'ю

Анастасія ВЕРТИНСЬКА (фото Анатолія Белясова)

«Експрес газета» буде пильно стежити за тим, як будуть розгортатися події.

Як же так?
Невже він ховав би Іветта за свій рахунок?