Реклама
Реклама
Реклама

Професійний монтаж вентиляції для квартир, офісів, заміських будинків

  1. Етапи установки вентиляції
  2. Автоматизація вентиляційних систем
  3. Гарантійні зобов'язання

Однією з найважливіших складових будівельно-монтажних робіт є монтаж систем вентиляції Однією з найважливіших складових будівельно-монтажних робіт є монтаж систем вентиляції. Наша компанія здійснює монтаж вентиляційного обладнання від проветривателей для квартири до централізованих систем вентиляції будівель під ключ. Замовники завжди педантично ставляться до якості виконання даного виду робіт, адже від того, наскільки якісно, ​​вміло і професійно виконаний монтаж системи вентиляції, залежить і те, наскільки комфортно почуватимуться люди в даному приміщенні, а так само на скільки тривалою буде робота дорогого устаткування . Щоб вентиляційні системи були надійні, необхідно чітко слідувати технології їх монтажу і послідовності установки окремих елементів.

Системи вентиляції досить складні Системи вентиляції досить складні. Для того щоб забезпечити постійний приплив свіжого повітря в приміщення, монтажникам потрібно вміло змонтувати обладнання (вентиляційні пристрої, нагрівачі повітря, фільтри, автоматику, яка контролює витрату повітря), зібрати з окремих секцій повітроводи, приєднати до них повітророзподільні пристрої і автоматичну систему контролю систем вентиляції. Кожен об'єкт, будь то багатоквартирний будинок, офісний центр, квартира або невеликий котедж, вимагає від наших інженерів складання спеціального проекту . Зрозуміло, крім бажань замовника, повинні враховуватися вимоги, зазначені в СНиП та інших нормативних документах.

У монтажних бригадах групи компаній «Клімат Контроль Інжиніринг» працюють тільки висококваліфіковані фахівці з великим досвідом роботи в галузі встановлення і введення в експлуатацію систем вентиляції У монтажних бригадах групи компаній «Клімат Контроль Інжиніринг» працюють тільки висококваліфіковані фахівці з великим досвідом роботи в галузі встановлення і введення в експлуатацію систем вентиляції. Наша компанія здійснює монтаж вентиляції в квартирах, офісах, заміських будинках і котеджах, займається установкою систем центрального кондиціонування і вентиляції будівель і підприємств. У підрозділ, що відповідає за монтаж систем вентиляції, входять також інженери, бригадири і виконроби, бляхарі. Працівники, які займаються безпосередньо монтажем, працюють і вдосконалюють свої професійні навички в одному з вузьких напрямків: в установці вентиляційних систем, систем кондиціонування, опалення, автоматики і диспетчеризації.

Етапи установки вентиляції


1 1. Складання проекту або монтажних схем і узгодження їх з замовником.
Цей етап роботи - найважливіший. Допускати помилки на стадії складання проекту неприпустимо, адже вносити зміни вже після того, як частина робіт буде виконана - значить істотно вийти за рамки бюджету проекту.
2. Складання графіка монтажних робіт.
Графік робіт - це не тільки обумовлені із замовником терміни здачі проекту, але і керівництво, згідно з яким на об'єкт будуть доставлятися необхідні матеріали та вентиляційне обладнання.
3. Комплектація об'єкта усіма необхідними матеріалами, проведення перших етапів робіт, встановлення обладнання.
Монтажні роботи важливо проводити в суворій відповідності з проектною документацією. Те, наскільки успішно буде реалізований проект, залежить безпосередньо від рівня професіоналізму працівників, саме тому «Клімат Контроль Інжиніринг» набирає в свої бригади досвідчених висококваліфікованих монтажників, бригадирів, виконробів і інженерів.

4. Проведення випробувань.
На цьому етапі виявляються і усуваються недоліки, підписуються проміжні акти приймання роботи представниками замовника і виконавчі схеми.

5. Закінчення монтажних і пусконалагоджувальних робіт.
5 Після закінчення виконання всіх робіт і налагодження по монтажу вентиляційного обладнання наші інженери проводять навчання працівників замовника користуванню вентиляційними системами. У той же самий час готується для передачі замовнику пакет документів, який включає сертифікати, акти прихованих робіт, схеми і т.д.

Вся діяльність по установці вентиляційних систем знаходиться під контролем представників наших технічних служб і інженерів. З усіма питаннями замовник має право звертатися до начальника виробництва, відповідального за проект. Він стежить за якістю виконання монтажних робіт і за тим, щоб всі етапи виконувалися в терміни, зазначені в договорі.

Нерідко трапляється, що після підписання договору замовник виявляє бажання провести додаткові монтажні роботи. В цьому випадку, інженери компанії узгоджують вартість і терміни виконання нових умов і вносять їх в договір.

Автоматизація вентиляційних систем


Сучасну вентиляцію повинна відрізняти сучасна система автоматики Сучасну вентиляцію повинна відрізняти сучасна система автоматики. Установка автоматизованих вентиляційних систем необхідна не тільки для того, щоб устаткування відповідало прописаним в проектній документації характеристикам, а й для його надійної і безпечної роботи. Адже на будь-яку непередбачену ситуацію автоматика відповідає включенням оповіщення обслуговуючого персоналу. Це допомагає вчасно усувати всі поломки і зробити вентиляційну систему безпечної і зручної в експлуатації.

Для того щоб управляти «погодою в будинку», існують спеціальні системи автоматики зі створення в приміщенні необхідного мікроклімату. Сучасне обладнання дозволяє управляти їх діяльністю навіть віддалено - через інтернет, складати спеціальні програми для управління параметрами повітря. «Інтелектуальні будівлі» включають автоматизовані системи контролю над мікрокліматом в загальну систему управління будівлею. Така автоматика робить компоненти кліматичного обладнання більш надійними, охороняючи їх від впливу різних несприятливих зовнішніх чинників, а саму систему в цілому більш зручною для замовника.

Навчання працівників замовника поводження з кліматичними системами, управління автоматикою і техніці безпеки при поводженні з вентиляційним обладнанням входить в завдання наших інженерів. Після закінчення монтажних робіт і запуску системи ми передаємо замовнику всі необхідні документи і опис щитів автоматики системи і проводимо курс навчання експлуатаційної служби, яка буде займатися обслуговуванням устаткування.

Гарантійні зобов'язання


Група компаній «Клімат Контроль» відповідально підходить до виконання покладеної на неї роботи, і тому бере на себе гарантійні зобов'язання на окремі конструктивні елементи, а також на монтаж систем вентиляції та функціонування системи в цілому.