Реклама
Реклама
Реклама

проектування

  1. Проектування вентиляції і кондиціонування Група компаній «Клімат Контроль Інжиніринг» по праву пишається...
  2. Що ще ми вміємо
  3. Важливість етапу проектування інженерних кліматичних систем

Проектування вентиляції і кондиціонування

Група компаній «Клімат Контроль Інжиніринг» по праву пишається своїм проектним відділом Група компаній «Клімат Контроль Інжиніринг» по праву пишається своїм проектним відділом. За роки роботи нам вдалося сформувати колектив із співробітників, які люблять свою роботу, незмінно відповідально підходять до складання проекту робіт, готових йти назустріч клієнту і застосовувати нестандартні методи роботи. Наш проектний відділ готовий виконати відповідно до ваших потреб наступні види робіт:

  1. Складання проекту системи кондиціонування повітря (побутового, напівпромислового, систем chiller-fan coil, VRF, VRV).
  2. Складання проекту вентиляційної системи об'єкта (центрального і децентралізованого кондиціонування, припливно-витяжної вентиляції).
  3. Складання проекту з розміщення та підключення холодильного обладнання (компресійного або абсорбційного), оборотного водопостачання холодильних цехів і станцій.
  4. Складання проекту автоматизації всіх кліматичних систем об'єкта і їх диспетчеризації.
  5. Складання проекту протидимного захисту об'єкта.
  6. Складання проекту системи зволоження і / або осушення об'єкта.

Вартість проекту по вентиляції від 3000 руб.
Ціна на проект залежить від специфіки об'єкта і площі приміщення.

Проектний відділ може працювати з наступними об'єктами

1 1. Приватні приміщення

Проектний відділ групи компаній «Клімат Контроль Інжиніринг» займається розробкою проектів установки кліматичних інженерних систем в квартирах, котеджах, заміських будинках, таунхаузах.

2. Громадські будівлі, комерційні об'єкти.

Нашим проектним відділом неодноразово виконувались роботи по створенню проектів для адміністративних будівель та громадських об'єктів, таких, як школи, дитячі сади, офісні центри, лікарні, фінансові установи, готелі. Також ми маємо великий досвід в роботі зі спортивними й культурно-видовищними об'єктами: спортзалами, фітнес-клубами, басейнами, театрами. Не раз ми реалізовували і проекти для підприємств сфери харчування - кафе, їдалень, бістро, ресторанів.

3 3. Промислові будівлі і будівлі спеціального призначення.

Ми готові підготувати проекти для фабрик, складів, майстерень, заводів, гаражів, комбінатів і логістичних центрів, а також для об'єктів спец. призначення: станцій телевізійної, стільникового і радіозв'язку, чистих приміщень.

Що ще ми вміємо

Наші фахівці можуть точно в термін випустити необхідну документацію по проекту у відповідності з усіма бажаннями клієнта і вимогами, які він висуває.

Ми допоможемо вам узгодити в компетентних органах проект і проведемо авторський нагляд при його реалізації.

Ми заощадимо ваші гроші, зробивши точні технологічні розрахунки, підібравши відповідні методи заощадження енергії. Ми допоможемо вам вибрати оптимальний варіант інженерного обладнання та автоматики для реалізації вашої задумки.

Ми зробимо так, щоб ви не помилилися при комбінуванні різних кліматичних систем. Провівши всі необхідні розрахунки, ми доб'ємося того, щоб системи кондиціонування повітря, вентиляції та опалення не заважали роботі один одного.

Ваші працівники зможуть самостійно обслуговувати обладнання після того, як наші фахівці навчать їх цього, а якщо у них виникнуть складності - ми проведемо сервісне або гарантійне обслуговування кліматичної системи.

Важливість етапу проектування інженерних кліматичних систем

Наші клієнти часом вважають, що складання проекту - це етап суто формальний, і справжня робота починається тільки тоді, коли на об'єкт приїжджають монтажні бригади Наші клієнти часом вважають, що складання проекту - це етап суто формальний, і справжня робота починається тільки тоді, коли на об'єкт приїжджають монтажні бригади. Зрозуміло, такий підхід в корені невірний. Не можна недооцінювати роботу інженерів-проектувальників, адже відсутність затвердженого проекту, робота «на око» призводить в кінцевому підсумку до незліченних переробок. А кожна переробка - це втрата не тільки часу, а й грошей.

Для того щоб обладнання працювало безвідмовно, необхідно ретельно продумати всі нюанси. Від того, наскільки вміло складений проект робіт, наскільки вірно і ергономічно розташоване в будівлі обладнання, залежить, чи будуть встановлені системи надійними, а складання чіткої та зрозумілої функціональної схеми забезпечить зручність для вас або ваших працівників при обслуговуванні кліматичної системи.

Для того щоб наші інженери могли скласти хороший проект робіт, їм потрібна наступна інформація:

  1. Призначення об'єкта.
  2. Площа приміщення, плани та виконавчі креслення.
  3. Архітектурні особливості приміщення. Дизайнерські та технологічні рішення.
  4. Технічні умови (якщо є) на приєднання до електромережі, тепломережі, до мережі холодопостачання.

Проектний відділ групи компаній «Клімат Контроль Інжиніринг» завжди враховує сучасні норми проектування, норми протипожежної безпеки (побутової та промислової).

Ми підбираємо обладнання для наших клієнтів, спираючись не тільки на наш досвід в проектуванні інженерних кліматичних систем, але і на спеціальні комп'ютерні програми, що розробляються виробниками обладнання. Вони допомагають вибрати найкращий варіант відповідно до характеристиками об'єкта, бюджетом проекту, побажань замовника і забезпечити найкраще з точки зору технологічності впровадження проекту.

Проектування систем вентиляції, кондиціонування та опалення - найважливіший етап роботи нашої компанії. Адже саме від нього залежить, наскільки ефективно будуть функціонувати всі системи після здачі об'єкта.

Адже саме від нього залежить, наскільки ефективно будуть функціонувати всі системи після здачі об'єкта